上一頁下一頁
發新話題

我的男主角 (#2福利圖)(#312豬脾相)

收藏  |  訂閱
419  72.3k

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-5-9 02:25 AM 發表 查看引用來源
不過其實我想佢搵我,唔知佢幾時發現我Block左佢呢?我連佢手機都Block埋,除非用其他號碼打俾我啦
唔好咁多幻想啦,
就算佢搵你都係為搞野而搵,
之後咪又潛水,
如果有心,果次之後第二日應該會搵你的,如果冇,收拾心情,搵第二個啦。

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-5-9 02:21 AM 發表 查看引用來源

我今日終於冇搵他,因為已Block了他
咁睇黎你心底都係想佢搵你,咁不如你主動去搵其他,好過佢既,咁你自然會忘記佢

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-5-9 02:25 AM 發表 查看引用來源
不過其實我想佢搵我,唔知佢幾時發現我Block左佢呢?我連佢手機都Block埋,除非用其他號碼打俾我啦
樓主可能留戀個男主角可以係床上滿足到你,的確搵一個可以呢方面滿足到自己係唔容易,又要試來試去。試得多都會厭。
我曾經都遇過一個,床上及心靈上都好滿足,最後佢都消失左,因為咁我都喊左好多次。
但人地唔再理我都冇法,只能祈求將來有另一個更好。因為條件好技術好一定唔只得佢一個。哈。抖下收再出擊吧。

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-5-9 02:21 AM 發表 查看引用來源

我今日終於冇搵他,因為已Block了他
希望你可以堅持到,長痛不如短痛,與其嘥時間等多一個唔識珍惜你嘅人,都不如決絕啲俾自己一個解脫!

其實佢唔願意搵你,妳自己心中有數,妳再搵佢盞搞,留番啲時間去識另一個啦!

引用:
原帖由 晚間強勁的膠袋 於 2018-5-9 02:38 AM 發表 查看引用來源

師姐你問下你自己個心,係唔係真係唔想再搵佢?
如果佢用另一個電話號碼打畀你,你捨得狠心唔再理佢定抑或會又中個頭埋去?
既然佢唔欣賞你,你亦都冇必要再為佢牽腸掛肚, 決絕啲啦 唔好拖泥帶水 盞搞到自己唔開心 ...
已經冇搵兩三天了,而家我都諗未必會再想搵返我,隨緣了

引用:
原帖由 比我走吧 於 2018-5-9 04:19 AM 發表 查看引用來源

唔好咁多幻想啦,
就算佢搵你都係為搞野而搵,
之後咪又潛水,
如果有心,果次之後第二日應該會搵你的,如果冇,收拾心情,搵第二個啦。
唔搵lu

引用:
原帖由 kennethi 於 2018-5-9 07:33 AM 發表 查看引用來源

咁睇黎你心底都係想佢搵你,咁不如你主動去搵其他,好過佢既,咁你自然會忘記佢
我唔搵啦

引用:
原帖由 宇宙最強K 於 2018-5-9 07:56 AM 發表 查看引用來源

樓主可能留戀個男主角可以係床上滿足到你,的確搵一個可以呢方面滿足到自己係唔容易,又要試來試去。試得多都會厭。
我曾經都遇過一個,床上及心靈上都好滿足,最後佢都消失左,因為咁我都喊左好多次。
但人地唔再理我都冇法,只能祈求將來有另一個更好。因為條件好技術好一定唔只得佢一個。哈。抖下收再出擊吧。 ...
係,試黎試去已經厭了,已經冇動力去再搵另一個partner

引用:
原帖由 ctfoo 於 2018-5-9 04:33 PM 發表 查看引用來源

希望你可以堅持到,長痛不如短痛,與其嘥時間等多一個唔識珍惜你嘅人,都不如決絕啲俾自己一個解脫!
已經三天冇搵他了,我諗他都不會再搵我了,他要用忙黎做藉口,周日都上班,生日都上班,我吹佢唔脹

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆