上一頁下一頁
發新話題

我的男主角 (#2福利圖)(#312豬脾相)

收藏  |  訂閱
419  72.3k

真心鐘意定逢場作戲。都無需要攪到自己咁cheap
唔再搵佢係好事。搵個第二個啦

Btw... 我睇標題都以為你擺男主角相🤣🤣🤣🤣原來係福利圖

搵個珍惜你的人玩啦!

引用:
原帖由 天知道咩 於 2018-5-5 10:22 AM 發表 查看引用來源
之前果三位點解會冇 keep ?
你問佢地,三個都係引板識

引用:
原帖由 山頂既朋友~~~ 於 2018-5-5 10:25 AM 發表 查看引用來源
搵過另一個珍惜你既男主角啦
唔想再搵了

引用:
原帖由 ctfoo 於 2018-5-5 10:26 AM 發表 查看引用來源
嚇死我,以為師妹擺咗男主角啲相😂原來係福利圖
我尊重男主角既,雖然佢都send過幾張自拍俾我,係可能佢唔尊重我姐

引用:
原帖由 jadeee 於 2018-5-5 10:49 AM 發表 查看引用來源
忙係直口架姐~~吾岩feel吾岩食咪冷淡下,到有需要時就會再搵下你
師姐如果真係想扑我,唔會而家先見的,傾訂都幾個月啦

引用:
原帖由 marriedgor 於 2018-5-5 11:02 AM 發表 查看引用來源
Find a better la baby :smile_o12:
唔搵了,我咩新鮮蘿蔔皮呃,又老又肥

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-5-5 02:57 PM 發表 查看引用來源

我尊重男主角既,雖然佢都send過幾張自拍俾我,係可能佢唔尊重我姐
咁呢個都係引版識架?

我的五大規條

1。我唔希望遇到d男人係CD Rom無啦啦pm人仲叫我add wechat,sorry我係冇用,亦唔打算装wechat的。LINE ONLY PLEASE。

2。拎左我contact的我唔喜歡d男人當真係搞上左我,不停想氹我見你,開房,俾條J我睇,立即Blacklist

3。我加你做Friend時我都會睇樣,OK我先加的,請上載你的照片做頭像,謝謝。

4。我希望男士們當我係一個朋友,第一次食下飯,睇場戲溝通下,有冇下文之後再決定。

5。先旨聲明,我係一位已經38歲,高162重86kg有95E既大肥婆,請慎重考慮係咪真係想識我先好PM我

係呃

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆