上一頁下一頁
發新話題

我的男主角 (#2福利圖)(#312豬脾相)

收藏  |  訂閱
419  72.3k

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-5-5 03:05 PM 發表 查看引用來源
我的五大規條

1。我唔希望遇到d男人係CD Rom無啦啦pm人仲叫我add wechat,sorry我係冇用,亦唔打算装wechat的。LINE ONLY PLEASE。

2。拎左我contact的我唔喜歡d男人當真係搞上左我,不停想氹我見 ...
引版都好多男既add左傾計。。三句唔埋兩句約出街咁。。明明傾埋都唔夠幾句。約唔到人就自動消失。。都幾鬼無禮貌
佢地又無諗下。係咁e手機覆幾句三九唔識七。連基本認識都無。。邊個敢就咁出離? 

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-5-5 02:59 PM 發表 查看引用來源

師姐如果真係想扑我,唔會而家先見的,傾訂都幾個月啦
咪咁多幻想~一上心咪死囉,記得就算傾得幾開心都好為食only~一係就拖住你做後備

SP都不如:smile_45:

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-5-5 03:05 PM 發表 查看引用來源
我的五大規條

1。我唔希望遇到d男人係CD Rom無啦啦pm人仲叫我add wechat,sorry我係冇用,亦唔打算装wechat的。LINE ONLY PLEASE。

2。拎左我contact的我唔喜歡d男人當真係搞上左我,不停想氹我見 ...
我記得呢5大規條

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-5-5 10:04 AM 發表 查看引用來源
張相正到!即時豎起啦!

其實唔駛搞到自己咁,揾唔到心儀嘅,咪休息吓囉。

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-5-5 09:50 AM 發表 查看引用來源
5月1日本身約左一位會計師去赤柱慶祝他的生日,本來我不停約左幾次,第一次約左係3月某星期日,但當日人地腰骨歪左要入急症;我生日前已經通知佢我幾時生日,想食餐飯,他又係澳門,約左生日之後一星期;到他生日,我 ...
不用失望吖,成个森林多的是。

其實唔洗擺到自己咁低呀,最憎人放飛機,約好哂時候,然後放飛機真係好無品

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-5-5 10:04 AM 發表 查看引用來源
巧大對 :smile_47:

引用:
原帖由 秋天滴滴湯圓 於 2018-5-5 03:16 PM 發表 查看引用來源

引版都好多男既add左傾計。。三句唔埋兩句約出街咁。。明明傾埋都唔夠幾句。約唔到人就自動消失。。都幾鬼無禮貌
佢地又無諗下。係咁e手機覆幾句三九唔識七。連基本認識都無。。邊個敢就咁出離? 

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆