上一頁下一頁
發新話題

我的男主角 (#2福利圖)(#312豬脾相)

收藏  |  訂閱
419  72.3k

引用:
原帖由 秋天滴滴湯圓 於 2018-5-5 03:16 PM 發表 查看引用來源

引版都好多男既add左傾計。。三句唔埋兩句約出街咁。。明明傾埋都唔夠幾句。約唔到人就自動消失。。都幾鬼無禮貌
佢地又無諗下。係咁e手機覆幾句三九唔識七。連基本認識都無。。邊個敢就咁出離? 
其實好多男人都係咁,咩都唔講淨係想快啲約出黎搞野

引用:
原帖由 秋天滴滴湯圓 於 2018-5-5 03:16 PM 發表 查看引用來源

引版都好多男既add左傾計。。三句唔埋兩句約出街咁。。明明傾埋都唔夠幾句。約唔到人就自動消失。。都幾鬼無禮貌
佢地又無諗下。係咁e手機覆幾句三九唔識七。連基本認識都無。。邊個敢就咁出離? 
其實好多男人都係咁,咩都唔講就要約出黎搞野

引用:
原帖由 sobiloveyou 於 2018-5-5 11:19 PM 發表 查看引用來源

其實好多男人都係咁,咩都唔講就要約出黎搞野
咁去叫雞咪得。幾時想攪幾時有攪
想要乜服務都得添

尊重的而且確係好重要,但唔能夠奢求.一個男人注定要係度狩獵,你同佢
既關係就唔能夠正常看待,要承擔一切既成本同後果.

男男女女,飲食男女.SP又好,SL又好,大家並非識於微時的朋友,亦唔係生死相交
進出槍林彈雨的同伴,維繫彼此的關係,可能只係出於一時既沉悶,好奇,無聊,寂寞.
兩個對身體和心靈有需要既人走在一起.性既聯繫就係利益既共同體.

當初既甜言蜜語,是偽裝既糖衣,只是氹你上床既技巧,令你誤以為呢個人係與別不同
被呢D高手先奪心後奪人.

愛情是星體間的萬有引力,決定了高潮和低潮。月圓的時候,思念是滿溢的。月缺的時候,
愁緒是低淡的,只因為在月光之下,我想起了你。這是相思的苦楚。

男人一玩起手段來令到女人神迷而盲目,當女人一但依懶呢個男人,令佢感到煩擾既時候,
佢又就會露出本來既真面目.百般諸多的藉口.甚至取用破壞式既行徑去處理呢段「關係」

他是她的獵物?她是他的獵物?不,當兩個人相愛,他們都是愛情的獵物。但這要建基於愛上
,係真正既愛,而唔係一時既性,愛既關係有尊重,但性既關係只有佢係你既戰利品定你係佢既戰利品既分別.
想有真正既尊重,除左人品外,要問問自己,那裏開始,怎樣開始,為何開始.

萬事起頭難,起左一個壞既頭,一切結局都不再一樣.切勿太過認真看待性關係既男人,因為好多時候佢地根本不配有「尊重」,為佢地而上心,揪心,繼而悲傷,根本不值得.在盲目之中保持清醒,記住男人只是想拿好處.食到飽飽,就無影無踪.而你好多時只係佢向其他獵人炫耀既戰利品:smile_39:

引用:
原帖由 秋天滴滴湯圓 於 2018-5-5 11:37 PM 發表 查看引用來源

咁去叫雞咪得。幾時想攪幾時有攪
想要乜服務都得添
覺得唔用錢得到人,係靠自己的魅力.:smile_45:

有閱歷的男人寧願去叫雞.一段感情和關係係一筆債,尤其,玩感情的人.總有一天要還.
所以,比少少錢錢,明買明賣.好過遊走一段自以為是的關係.

引用:

你都係師姐?英雄所見略同,我最憎d男人一黎就約上床,雖然我明男人既需要,但溝通下,相處下,有咁難嗎?

引用:
原帖由 jadeee 於 2018-5-5 03:20 PM 發表 查看引用來源

咪咁多幻想~一上心咪死囉,記得就算傾得幾開心都好為食only~一係就拖住你做後備
我係咪唔適合玩呢個遊戲?

引用:
原帖由 天河浪人 於 2018-5-5 04:18 PM 發表 查看引用來源
SP都不如:smile_45:
係架,賤過地底泥

引用:
原帖由 貪杯的靈魂 於 2018-5-5 04:25 PM 發表 查看引用來源

我記得呢5大規條
每次出post都要再擺出黎

引用:
原帖由 手癢 於 2018-5-5 05:04 PM 發表 查看引用來源

張相正到!即時豎起啦!
你既讚賞,粗口左少少

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆