上一頁下一頁
發新話題

我的男主角 (#2福利圖)(#312豬脾相)

收藏  |  訂閱
419  72.3k

引用:
原帖由 hank 於 2018-5-5 07:10 PM 發表 查看引用來源
其實唔駛搞到自己咁,揾唔到心儀嘅,咪休息吓囉。
隨遇而安

引用:
原帖由 davidkwong2014 於 2018-5-5 07:15 PM 發表 查看引用來源

不用失望吖,成个森林多的是。
隨緣啦

引用:
原帖由 夏天真好 於 2018-5-5 10:06 PM 發表 查看引用來源
其實唔洗擺到自己咁低呀,最憎人放飛機,約好哂時候,然後放飛機真係好無品
哎。。。我今日又whatsapp搵佢,又係冇應機。。我真係唔捨得唔好搵佢。。

引用:
原帖由 Tck13032011 於 2018-5-5 11:02 PM 發表 查看引用來源

巧大對 :smile_47:
我唔喜歡你句說話

引用:
原帖由 阿米€ 於 2018-5-6 12:29 AM 發表 查看引用來源
尊重的而且確係好重要,但唔能夠奢求.一個男人注定要係度狩獵,你同佢
既關係就唔能夠正常看待,要承擔一切既成本同後果.

男男女女,飲食男女.SP又好,SL又好,大家並非識於微時的朋友,亦唔係生死相交
進出槍林彈雨的 ...
睇到喊,雖然明白,一個女人點解要上引板搵男人?點解唔去搵男朋友而係搵SL?其實女人都係想搵一個依傍,一個心靈慰藉,但人已老,仲點搵男朋友?

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-5-6 01:29 AM 發表 查看引用來源

睇到喊,雖然明白,一個女人點解要上引板搵男人?點解唔去搵男朋友而係搵SL?其實女人都係想搵一個依傍,一個心靈慰藉,但人已老,仲點搵男朋友?
想講又唔知講乜好。祝你一切安好。。。。。

引用:
原帖由 阿米€ 於 2018-5-6 01:36 AM 發表 查看引用來源

想講又唔知講乜好。祝你一切安好。。。。。
作為女人,我都覺好無奈,Anyway,都多謝你開解我

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-5-6 01:29 AM 發表 查看引用來源

唔好太灰心,一切隨緣啦,38老實講真係唔算好老,總會有機會遇上珍惜你嘅男人

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-5-6 01:14 AM 發表 查看引用來源

你都係師姐?英雄所見略同,我最憎d男人一黎就約上床,雖然我明男人既需要,但溝通下,相處下,有咁難嗎?
如果多左溝通就會了解對方更多,慢慢就會上心,果d男人目的只是為性,所以好多時skip 左傾計時間,直接約出來做算了。
呢d真係稱唔得上咩關係,只是解決需要,不用太認真看待吧。

只係向一個唔岩時間搵到個吾岩的人,下個會更好,再唔係,抖下先再搵,有時有的野係咁岩發生者

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆