上一頁下一頁
發新話題

我的男主角 (#2福利圖)(#312豬脾相)

收藏  |  訂閱
419  72.3k

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-5-6 01:14 AM 發表 查看引用來源

你都係師姐?英雄所見略同,我最憎d男人一黎就約上床,雖然我明男人既需要,但溝通下,相處下,有咁難嗎?
係丫。都係師姐。我都明大家約得當然都有需要既。急既心態我都明。
但係連少少交流都慳返既人。我點解會相信佢出到離會唔會連前戲都慳埋?
所以通常自己消失左。我都會由佢消失。返生都唔點再理架喇

又唔好咁sad
没有最好只有更好

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-5-6 01:29 AM 發表 查看引用來源

睇到喊,雖然明白,一個女人點解要上引板搵男人?點解唔去搵男朋友而係搵SL?其實女人都係想搵一個依傍,一個心靈慰藉,但人已老,仲點搵男朋友?
咁又唔好講到放棄自己咁,總有人欣賞你嘅.......SL 又好,SP 又好,基本尊重係需要

大八字?
引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-5-5 10:04 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-5-6 01:15 AM 發表 查看引用來源

我係咪唔適合玩呢個遊戲?
既然吾係認真既發展伴侶又何必要交心呢,識多幾個keep令自己開心好過

佢隻手又一邊插,一邊摔豆豆.

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-5-5 03:05 PM 發表 查看引用來源
我的五大規條

1。我唔希望遇到d男人係CD Rom無啦啦pm人仲叫我add wechat,sorry我係冇用,亦唔打算装wechat的。LINE ONLY PLEASE。

2。拎左我contact的我唔喜歡d男人當真係搞上左我,不停想氹我見 ...
好奇怪你又唔想男人為性識你,又放張大波相出來
唔係個個男人都只係鍾意大波

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-5-6 01:22 AM 發表 查看引用來源

哎。。。我今日又whatsapp搵佢,又係冇應機。。我真係唔捨得唔好搵佢。。
睇黎佢都係食完就算,除非佢又饑餓先會在回你,睇開d啦師姐

引用:
原帖由 readyboyy 於 2018-5-6 04:25 PM 發表 查看引用來源

好奇怪你又唔想男人為性識你,又放張大波相出來
唔係個個男人都只係鍾意大波
我諗師兄誤會左師妹嘅意思,佢只不過唔想一見面就上床,就算SP/SL大家之間都會有溝通有感覺,冇feel其實男女都好難enjoy,人始終唔係動物,唔係純為交配,身材好固然吸睛,容易留下一個美好啲嘅印象,亦可能令男人有性衝動😂但係周街都有好多身材好嘅女仔,唔通我哋見到就即刻擒咩😂

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-5-5 10:04 AM 發表 查看引用來源
C姐個胸好靚,咁既身形,睇住都梗成晚呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆