上一頁下一頁
發新話題

我的男主角 (#2福利圖)(#312豬脾相)

收藏  |  訂閱
419  72.3k

睇咗你個post有D心酸
不如的起心肝搵個男朋友啦
我識得人同你差不多,舊年嫁咗生咗個仔喇
每個人都有優點同價值,無好睇低自己

我都想做男主角:smile_13:

引用:
原帖由 ctfoo 於 2018-5-6 07:46 AM 發表 查看引用來源

唔好太灰心,一切隨緣啦,38老實講真係唔算好老,總會有機會遇上珍惜你嘅男人
38亦都唔叫後生

引用:
原帖由 比我走吧 於 2018-5-6 08:10 AM 發表 查看引用來源

如果多左溝通就會了解對方更多,慢慢就會上心,果d男人目的只是為性,所以好多時skip 左傾計時間,直接約出來做算了。
呢d真係稱唔得上咩關係,只是解決需要,不用太認真看待吧。
所以我都唔會date呢d男人,你當我係雞呃?

引用:
原帖由 kennethi 於 2018-5-6 08:12 AM 發表 查看引用來源
只係向一個唔岩時間搵到個吾岩的人,下個會更好,再唔係,抖下先再搵,有時有的野係咁岩發生者
我諗我都緣份都過去了

有人同我一樣用 LINE 唔用 wechat :smile_15:
引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-5-5 03:05 PM 發表 查看引用來源
我的五大規條

1。我唔希望遇到d男人係CD Rom無啦啦pm人仲叫我add wechat,sorry我係冇用,亦唔打算装wechat的。LINE ONLY PLEASE。

2。拎左我contact的我唔喜歡d男人當真係搞上左我,不停想氹我見 ...

緣份呢的野都係人夾人,可能維持住傾下計反而仲好

引用:
原帖由 秋天滴滴湯圓 於 2018-5-6 08:18 AM 發表 查看引用來源

係丫。都係師姐。我都明大家約得當然都有需要既。急既心態我都明。
但係連少少交流都慳返既人。我點解會相信佢出到離會唔會連前戲都慳埋?
所以通常自己消失左。我都會由佢消失。返生都唔點再理架喇
咁我又唔覺得男人連前戲都唔做既,我都易濕架,擔緊個時就自動波開水喉,不過溝通都懶得溝通,NO WAY 

引用:
原帖由 Q+A 於 2018-5-6 08:50 AM 發表 查看引用來源
又唔好咁sad
没有最好只有更好
哎,隨緣了,佢尋晚十點多whatsapp左張相俾我,係匙卡logout時間,我問你收工?不過之後佢冇覆我

引用:
原帖由 tommy414 於 2018-5-6 09:00 AM 發表 查看引用來源

咁又唔好講到放棄自己咁,總有人欣賞你嘅.......SL 又好,SP 又好,基本尊重係需要
對於呢個男人,話完佢,佢都係仍然如是,唉。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆