新手求教~最近想試澳門桑拿

收藏  |  訂閱
19  5.7k

引用:
原帖由 Siudongboy 於 2018-5-13 12:50 AM 發表 查看引用來源
咁果邊邊間場d女正又舒服??

大場有一間叫x圓

引用:
原帖由 Siudongboy 於 10/5/2018 02:38 PM 發表 查看引用來源
小弟平時都係番深圳去大場玩下抽下水玩下鬼鼠機,但哩排見上面打風又見C Hing 們番澳門桑拿好似幾爽皮咁所以想去試下~
桑拿玩法和流程大概扒哂CHing文略都知一二,只係想知道最近最新狀況邊間場最正,小弟要求女女質素高同埋場硬件要夠干淨和舒服,價錢貴少少我不太介意~ 係咪都係東方皇堡或RIO ?
希望各位C Hing教教路,去完希望可出番個報告   THANK YOU:lovelines ...
我多數去 A)EAST皇堡, B)EAST水鳥, C)NO.1爽啦

以我個人經驗,

Price : A>B>C

Girl Quality & Quantity : A > B = C

多謝C Hing 推介~
引用:
原帖由 徐仔徐妹 於 2018-5-14 07:12 PM 發表 查看引用來源

我多數去 A)EAST皇堡, B)EAST水鳥, C)NO.1爽啦

以我個人經驗,

Price : A>B>C

Girl Quality & Quantity : A > B = C

引用:
原帖由 大圍賓康 於 2018-5-13 07:41 AM 發表 查看引用來源

大場有一間叫x圓
你講氹仔果間吉X ?
呢間我去過都OK, 方便D FD 去氹仔D大賭場賭完去.
有越南(最平), 有D 大陸MODEL級 靚, 但就要2千蚊.
其他有黑柴同日本同埋韓國. (價錢貴D)

引用:
原帖由 大圍賓康 於 2018-5-11 03:47 PM 發表 查看引用來源

睇你鍾意玩夜總會,桑拿,金魚缸定平平地玩一樓一
對不起,澳門有一摟一?

引用:
原帖由 Siudongboy 於 2018-5-13 12:50 AM 發表 查看引用來源
咁果邊邊間場d女正又舒服??
RIO

好~但RIO 係咪大部份都係越南妹?
引用:
原帖由 edenco2002 於 2018-5-16 09:20 AM 發表 查看引用來源

RIO

引用:
原帖由 Netcooler 於 2018-5-16 08:27 AM 發表 查看引用來源

對不起,澳門有一摟一?
大把,十步一間。我係澳門住過,所以比較清楚。350抵玩,一個鐘先落樓唔會好似香港咁15分鐘已經係咁催好無癮。

引用:
原帖由 Siudongboy 於 2018-5-16 11:49 AM 發表 查看引用來源
好~但RIO 係咪大部份都係越南妹?

我兩三年前去過
睇得上眼既全部model, 要加錢
越南佑咗1/3
唔知宜家咩環境

引用:
原帖由 Siudongboy 於 2018-5-10 02:38 PM 發表 查看引用來源
小弟平時都係番深圳去大場玩下抽下水玩下鬼鼠機,但哩排見上面打風又見C Hing 們番澳門桑拿好似幾爽皮咁所以想去試下~
桑拿玩法和流程大概扒哂CHing文略都知一二,只係想知道最近最新狀況邊間場最正,小弟要求女女質素高同埋場硬件要夠干淨和舒服,價錢貴少少我不太介意~ 係咪都係東方皇堡或RIO ?
希望各位C Hing教教路,去完希望可出番個報告   THANK YOU:lovelines ...
兩間東字頭同埋No.1我都去過,但只係下午至黃昏時間偷跳,未能提供晚上時段女的數量和質素等資料。

但講到硬件,我覺得No.1係最好的。每兩個位有一個獨立電視,可以自己揀台睇乜都得。入房辦正事已包埋光豬刷背,較舊那間東方玩刷背要另加錢仲要無除哂。

前往最後回覆