上一頁下一頁
發新話題

靡靡之音

收藏  |  訂閱
1.6k  296.7k

引用:
原帖由 mufc457 於 14/5/2018 12:44 PM 發表 查看引用來源
多謝紐文兄介紹,搵日得閒WALK-IN去試下,或者有無聯絡方法可以提供?
你就咁上去有機會碰釘,打個電話穩陣啲。

引用:
原帖由 jk19710811 於 14/5/2018 01:38 PM 發表 查看引用來源
可否多點提示, 童裝品牌名:smile_35:
個童裝品牌對你嚟講可能太老,所以你唔識,不過成座大廈重喺度。

引用:
原帖由 喜羊羊2009 於 14/5/2018 02:21 PM 發表 查看引用來源
多謝紐文兄介紹,我又舉手報名先。
你自己同佢報名咪得囉。

引用:
原帖由 Neumann 於 2018-5-14 02:43 PM 發表 查看引用來源

你自己同佢報名咪得囉。
地步就搵到,無法聯絡,白走一趟,請紐兄幫幫手!

引用:
原帖由 Neumann 於 2018-5-14 12:06 PM 發表 查看引用來源

有時我都會中伏,不過嗰啲我多數唔會講,除非好過份。呢個我去過兩次,兩次都交足。
就是欣賞纽兄這精神

引用:
原帖由 Neumann 於 2018-5-14 02:42 PM 發表 查看引用來源

個童裝品牌對你嚟講可能太老,所以你唔識,不過成座大廈重喺度。
扭紋兄又有金漆推介,不過最近推介我都無着數過:smile_27: 皆因無論骨癮色癮,我都係挑起條筋即興嗰隻多,其門如市嘅我去做隻飛來蜢想都係敗興而回多,寧願一鳥在手無牽掛:') 識得尼個品牌嘅人應該都有多少年資,都算係早年童裝名店,但我自幼家貧就從未着過,莫非扭紋兄童年一向扭紋要着住佢成長因以得名? 其實命題已經講到好明,再多解釋就連腸都劃埋

紐文兄又有新推介
上次同檸蜜未能約岩時間試到
但今次呢個報告都支持左先!

引用:
原帖由 jk19710811 於 2018-5-14 01:38 PM 發表 查看引用來源
可否多點提示, 童裝品牌名:smile_35:
應該恆生隔離,出外面有67X站頭,50-70年代好有名氣。

引用:
原帖由 ScoutDant 於 14/5/2018 04:19 PM 發表 查看引用來源
扭紋兄又有金漆推介,不過最近推介我都無着數過:smile_27: 皆因無論骨癮色癮,我都係挑起條筋即興嗰隻多,其門如市嘅我去做隻飛來蜢想都係敗興而回多,寧願一鳥在手無牽掛:') 識得尼個品牌嘅人應該都有多少年資,都算係早年童裝名店,但我自幼家貧就從未着過,莫非扭紋兄童年一向扭紋要着住佢成長因以得名? 其實命題已經講到好明,再多解釋就連腸都劃埋 ...
座大廈重喺度,但係間童裝係咪重喺度就唔知嘞。間童裝當年好出名,不過一次都冇入過去。我細個時屋企都係好窮,根本冇機會著。

紐文師兄推介必屬佳品

全力支持!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆