上一頁下一頁
發新話題

靡靡之音

收藏  |  訂閱
69  296.7k

紐兄報導完定必有大量捧場客,今時今日難得仲有四魚九十分鐘服務,為免久等,先舉手報名攞個謎底先!

試了。拍溫力水夠,拍吐夠温柔。
唯一要彈係個馬桶蓋日久失修,一揭就成個跌落地,好彩冇整親。
懂維修嘅師兄按完睇下可唔可以幫幫佢啦!
再謝謝紐兄。

引用:
原帖由 Neumann 於 2018-5-14 10:50 PM 發表 查看引用來源

鐵人兄都係行動派,今次即興定預約?

你講開又係,嗰日我諗住冲涼唔係整濕哂佢個座廁,於是放低塊廁板,點知成塊甩咗落嚟,不過我唔識整,同佢沙個冧後就由得佢。 ...
我都係預約多。但都唔係次次順利。早星期去老鴨買嘢,臨出門約定個自稱美少女嘅樓上骨,買完野時間剛剛好,點知打極電話都冇再接聽。

引用:
原帖由 Neumann 於 2018-5-15 09:53 PM 發表 查看引用來源

即係美少女放你飛機?
係,可能中途有即興客拍門入閘。所以佢冇接聽我都好理解。
話時話,阿美美講白話時把聲音同聲調都好似阿萬梓前妻。😀

引用:
原帖由 gti1620 於 2018-5-28 10:39 AM 發表 查看引用來源
星期六諗住番單,點知臨時靡靡咳要休息,叫我幫襯個替工,講到好好咁。好,就試下。
Part 1都不錯有靡靡8成功夫
Part 2冇得輸,比靡靡好,最後舒暢升空
佢問我要否開大,我因趕時間,唯有留下次
細問下她不是紐文兄上次遇見的師父,是靡靡的師妹! ...
佢有冇話開大加幾錢?

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2018-6-9 12:01 AM 發表 查看引用來源
我今日再上門幫襯佢,前後共飲了3杯土伏岑湯,佢好聽話,叫佢換水手服先至做服務,佢二話不說即笑著換衫^^
換左套乜嘢衫先做 service 咁特別呀師兄?

引用:
原帖由 乜都刪正羚羊 於 2018-6-9 01:35 PM 發表 查看引用來源

師兄我應該係你之後果個客,升空時我都係幫佢除左水手服,佢都係二話不說即除,服務至上
服務態度一流。

引用:
原帖由 kwokpingchow 於 2018-6-9 06:59 PM 發表 查看引用來源
唔知幾時會像檸蜜一樣光脱脱!
去咁多次都末試過光豬喎!

引用:
原帖由 Neumann 於 2018-6-9 08:59 PM 發表 查看引用來源

有啲咁嘅事?!
我去左十次有多都末見過!

引用:
原帖由 eg9523 於 2018-6-10 08:58 PM 發表 查看引用來源
星期日是不是休息呢 ?
不一定。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆