上一頁下一頁
發新話題

學校女同事...由朋友到小三 更新:酒店激戰#186

收藏  |  訂閱
213  278.9k

Ching小心d,d學生講是講非,加鹽加醋。不要比學生發覺。

引用:
原帖由 tomlearn 於 2018-5-26 08:25 AM 發表 查看引用來源
Ching小心d,d學生講是講非,加鹽加醋。不要比學生發覺。
當然啦,喺學生面前我哋保持距離,就算出去玩都好小心

引用:
原帖由 Rainlaw 於 2018-5-24 01:43 AM 發表 查看引用來源
介紹下先,我三十岀頭,結佐婚一兩年,係一間學校工作,咁多年轉過好多同事,但就係舊年,Y 同事入職,一個廿五歲左右既女仔入黎做教學助理,少少baby fat,勁開朗成日笑,我同Y好多機會要一齊帶學生岀去練習、比賽、參觀、交流團,依D 相處為我沉悶既家庭同工作生活帶黎好大既沖擊......

話說 Y 小姐係果隻小小肥,好cheerful,得得意意既女仔,咁佢主要係支援唔同老師課堂以外既活動,雖然 ...
吹水!

引用:
原帖由 Rainlaw 於 2018-5-24 01:43 AM 發表 查看引用來源
介紹下先,我三十岀頭,結佐婚一兩年,係一間學校工作,咁多年轉過好多同事,但就係舊年,Y 同事入職,一個廿五歲左右既女仔入黎做教學助理,少少baby fat,勁開朗成日笑,我同Y好多機會要一齊帶學生岀去練習、比賽、參觀、交流團,依D 相處為我沉悶既家庭同工作生活帶黎好大既沖擊......

話說 Y 小姐係果隻小小肥,好cheerful,得得意意既女仔,咁佢主要係支援唔同老師課堂以外既活動,雖然 ...
真係唔錯,睇到我都濕濕地。
樓主係老師嗎?而家啲老師都錯別字既?尤其個bra ,唔係bar

引用:
原帖由 appleapple999 於 2018-5-27 11:45 PM 發表 查看引用來源

樓主係老師嗎?而家喲老師都錯別字既?尤其個bra ,唔係bar
師姐,不要咁挑踢呢😬。

引用:
原帖由 appleapple999 於 2018-5-27 11:45 PM 發表 查看引用來源

樓主係老師嗎?而家喲老師都錯別字既?尤其個bra ,唔係bar
對唔住囉,下次有機會打篇文言文俾你,到時睇吓你有無再睇到濕晒😘

引用:
原帖由 天久可勝范高爾 於 2018-5-25 05:52 PM 發表 查看引用來源
隨時生愛滋
多謝你提醒😬不過你放心,我哋都好小心

引用:
原帖由 samsunghp 於 2018-5-26 09:23 PM 發表 查看引用來源

吹水!
唔緊要,你鍾意講咩都影響唔到我地,純粹想分享

老師我信你!幾時有新故仔再分享

引用:
原帖由 tomashenry14 於 2018-5-28 01:07 AM 發表 查看引用來源
老師我信你!幾時有新故仔再分享
多謝師兄支持,多D經歷再分享多D

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆