上一頁下一頁
發新話題

學校女同事...由朋友到小三 更新:酒店激戰#186

收藏  |  訂閱
213  278.9k

尼次經歴之後返到香港一星期做幾次?有冇試過偷雞係學校做

係上次交流團,我同y 小姐都屌過唔只一次,而我亦有問過佢,點解會同我啪,佢話其實佢鍾意D穩重D同成熟既男人,而佢同男朋友黎講係佢男朋友鍾意佢多過y小姐鍾意佢....所以佢最終情到濃時同我啪佐,但佢唔係要介入我家庭~亦只係想有人錫下照顧下!

Y小姐同我講過,佢男友成日只顧自己爽,一味追求快,成日搞應y 唔到🤫而我諗我同Y小姐因爲多一份偷情既刺激感,所以特別爽同容易高潮,所以Y小姐突別鍾意同我做.....🙈

師兄真有性福

話時話而家新一代d女仔(90後)d性觀念真係open-minded左好多 (我又唔想話佢地開放, 比較上貼近easy come, easy go), 道德觀念冇70, 80年代既女仔咁重, 真係唔知好事定唔好事

甘你地平時點抽時間扑,大家平時都有另一半

另,師兄有咩技巧令到Y小姐特別舒服,特別易有高潮,share下師兄😏

引用:
原帖由 Rainlaw 於 2018-5-28 12:57 AM 發表 查看引用來源

對唔住囉,下次有機會打篇文言文俾你,到時睇吓你有無再睇到濕晒😘
🤣唔好意思,我平時好少理,不過對老師係要求高啲,同埋個bra特別礙眼。
文言文就免啦,我驚仲多錯別字😂

引用:
原帖由 tomashenry14 於 2018-5-28 01:53 AM 發表 查看引用來源
尼次經歴之後返到香港一星期做幾次?有冇試過偷雞係學校做
🤫🤫🙆🏻‍♂️🙆🏻‍♂️

引用:
原帖由 Rainlaw 於 2018-5-28 09:02 AM 發表 查看引用來源

學校難喎,依家周圍都係CCTV

引用:
原帖由 Rainlaw 於 2018-5-28 09:02 AM 發表 查看引用來源

你係學校邊度做?殘廁?

引用:

佩服師兄。雖然學校其實都有好多盲眼位

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆