上一頁下一頁
發新話題

學校女同事...由朋友到小三 更新:酒店激戰#186

收藏  |  訂閱
213  278.9k

引用:
原帖由 Rainlaw 於 2018-5-29 12:42 AM 發表 查看引用來源

咁始終我哋返工日日見,雖然我哋會扮唔多熟,避免人哋亂咁講,但始終容易見面
你就正 甘容易偷到食 一星期同Y小姐搞幾多次

寫得好好,好想知係學校點搞

引用:
原帖由 Rainlaw 於 2018-5-28 06:37 PM 發表 查看引用來源

講真,唔敢,不過唔除晒又另有一番刺激😏
其實係Lab先易做,防煙門,又有水龍頭

引用:
原帖由 Rainlaw 於 2018-5-29 12:42 AM 發表 查看引用來源

咁始終我哋返工日日見,雖然我哋會扮唔多熟,避免人哋亂咁講,但始終容易見面
I know that feel bro 
我都曾經同個學校女同事👏🏼👏🏼👏🏼😋😋

引用:
原帖由 Mrtap 於 2018-5-29 09:24 AM 發表 查看引用來源

其實係Lab先易做,防煙門,又有水龍頭
lab入面重有個prep room添。
前後門加prep room鎖埋真係乜都得。
不過係怕有人check閉路幾點入幾點出姐

師兄好野 不過有相會好啲

引用:
原帖由 Rainlaw 於 2018-5-24 01:43 AM 發表 查看引用來源
介紹下先,我三十岀頭,結佐婚一兩年,係一間學校工作,咁多年轉過好多同事,但就係舊年,Y 同事入職,一個廿五歲左右既女仔入黎做教學助理,少少baby fat,勁開朗成日笑,我同Y好多機會要一齊帶學生岀去練習、比賽、參觀、交流團,依D 相處為我沉悶既家庭同工作生活帶黎好大既沖擊......

話說 Y 小姐係果隻小小肥,好cheerful,得得意意既女仔,咁佢主要係支援唔同老師課堂以外既活動,雖然 ...
師兄,睇完你呢篇文章。我都已經硬曬。希望你有時間盡快 update,分享給我們。

近水流台。。一齊工作都是小心好

好正 仲有冇更新啊...

Veey good story....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆