學校女同事...由朋友到小三 更新:酒店激戰#186

收藏  |  訂閱
6  278.9k

引用:
原帖由 Rainlaw 於 2018-5-24 01:43 AM 發表 查看引用來源
介紹下先,我三十岀頭,結佐婚一兩年,係一間學校工作,咁多年轉過好多同事,但就係舊年,Y 同事入職,一個廿五歲左右既女仔入黎做教學助理,少少baby fat,勁開朗成日笑,我同Y好多機會要一齊帶學生岀去練習、比賽、參觀、交流團,依D 相處為我沉悶既家庭同工作生活帶黎好大既沖擊......

話說 Y 小姐係果隻小小肥,好cheerful,得得意意既女仔,咁佢主要係支援唔同老師課堂以外既活動,雖然 ...
師兄,故事感好强,期待更新。

引用:
原帖由 Rainlaw 於 2018-5-24 12:33 PM 發表 查看引用來源

標題都好清楚,不過要慢慢黎😎
師兄深諳起承轉合,小女子佩服。

引用:
原帖由 Rainlaw 於 2018-5-24 12:42 PM 發表 查看引用來源

多謝姑娘欣賞☺️
小弟一向明白欲速則不達,咁有啲嘢要慢慢享受先有feel
師兄真乃調情高手

引用:
原帖由 Rainlaw 於 2018-5-24 03:05 PM 發表 查看引用來源

成人D人一味快,完全無feel咁又點會high 呢⋯⋯
後生,一定崇尚速食。
但人生經歷多後,才懂欣賞慢活的滋味。

引用:
原帖由 Rainlaw 於 2018-5-24 04:50 PM 發表 查看引用來源

無錯!欲速則不達,時快時慢令對方估唔到都係另一種刺激!
令對方無所適從

引用:
原帖由 Rainlaw 於 2018-5-24 01:43 AM 發表 查看引用來源
介紹下先,我三十岀頭,結佐婚一兩年,係一間學校工作,咁多年轉過好多同事,但就係舊年,Y 同事入職,一個廿五歲左右既女仔入黎做教學助理,少少baby fat,勁開朗成日笑,我同Y好多機會要一齊帶學生岀去練習、比賽、參觀、交流團,依D 相處為我沉悶既家庭同工作生活帶黎好大既沖擊......

話說 Y 小姐係果隻小小肥,好cheerful,得得意意既女仔,咁佢主要係支援唔同老師課堂以外既活動,雖然 ...
師兄文筆細膩,讚。

引用:
原帖由 Rainlaw 於 2019-4-19 06:02 PM 發表 查看引用來源
年尾嘅時候,因為一啲學校重要日子,夜晚搞左啲聚餐,我一早同老婆講定港漫同同事去玩通宵,之後果晚就book定間酒店同y小姐享受下,就把握呢個機會,因為嗰日唔使返學,淨係夜晚去食飯,我晏晝已經上咗酒店攞房先,過咗無耐,y小姐着住件連身裙,黑色絲襪高踭鞋上黎,一開門就一手拉咗佢入嚟鎖埋門,我就一手抱住y小姐條腰撳佢埋牆嘴都去到,y小姐就橋住我頸車我,我伸利尖了下佢,佢又伸利尖了下我,我對手就已經好唔乖, ...
師兄,唔同左?

前往最後回覆