上一頁下一頁
發新話題

Manila 夜行人之美

收藏  |  訂閱
76  21.6k

引用:
原帖由 幪面西人 於 2018-7-12 05:10 PM 發表 查看引用來源
咁C兄,酒店住邊區好?主要係日頭賭場賭下錢,夜晚浦吧,紅燈區,飲下酒,搵下女。斜骨反為唔太鍾意。或者有咩酒店介紹?4-5星,多謝先。
可住COD city of dreams 賭塲酒店
酒店由三間酒店组成
房间夠大及下面賭场
出外的士站方便又離机埸不遠
附近有海鲜市场中式酒家
有一間系香港厨师過去做
海鲜平靚正坐得又舒服
如想酒店再好一些就可住半岛或香格里拉
半岛服务一流及自助早餐好正
香格理拉 At the Fort 是新開位置一流
想平宜及大些有住家feel 可找Airbnb
選高檔些Apartment 都好正好舒服👍

引用:
原帖由 愛你就是害你 於 2018-7-12 07:42 PM 發表 查看引用來源

可住COD city of dreams 賭塲酒店
酒店由三間酒店组成
房间夠大及下面賭场
出外的士站方便又離机埸不遠
附近有海鲜市场中式酒家
有一間系香港厨师過去做
海鲜平靚正坐得又舒服
如想酒店再好一些就可住半岛或香格里拉
半岛服务一流及自助早餐好正
香格理拉 At the Fort 是新開位置一流
想平宜及大些有住家feel 可找Airbnb
選高檔些Apart ...
多謝C兄

引用:
原帖由 幪面西人 於 2018-7-12 05:10 PM 發表 查看引用來源
咁C兄,酒店住邊區好?主要係日頭賭場賭下錢,夜晚浦吧,紅燈區,飲下酒,搵下女。斜骨反為唔太鍾意。或者有咩酒店介紹?4-5星,多謝先。
我由最平宜二百一晚的小酒店到5星级的三千多一晚都住過
也住過Airbnb 的Apartment 在高级住宅區內
不同區有不同選擇
要視乎budget 可用
但如住好些酒店的話(COD/Shangrila/Peninsula...)
带囡囡回去肯定玩得开心快活些😎💪

講開住酒店就有一次幾好玩的經驗
那次住Ortigas區酒店
那晚晚饭后回酒店不想再外出
就玩下V7"附近的人"
有大量囡囡可選
加了幾個后倾左一會對其中一个有興趣
咁就直接video call 見真样
Manila啲V7囡囡相片跟真人是同一人
唔同大陸及香港的照骗流嘢
因爲佢地係自己出來揾钱所以直接了當没必要作假
那囡囡大家就约好直接上來酒店
一開門竟有意外驚喜>打孖上✌
真人跟V7無異再加一個索姊妹
因她説新做有sister陪著好些
問我mind嗎?見到好貨色我又点會拒绝呢😄
進來先倾下計了解下
又call room service比他们吃
开支紅酒倾下吃下喝下relax下
他们都是大學生在上學
跟著有一個我看到她跟人在chating
我看到另一方囡又系靓货就問这囡在那
原來在樓下在等她们
好货不浪费就call埋佢上來一齊玩啦
哈哈😄点一个變三件好货
那晚就这样玩了疯狂4P的一夜✌😎💪
所以説:識得玩其实好好玩✌

-perfect ,information are useful, good job , 

引用:
原帖由 幪面西人 於 2018-7-12 11:36 AM 發表 查看引用來源
請問咁多位C兄,Manila 夜晚治安好唔好?當然講係去浦去玩嘅地方,同埋夜晚搭的士或grab安唔安全?如果比對番泰國或越南。
Take Uber la

引用:
原帖由 愛你就是害你 於 2018-7-12 08:44 PM 發表 查看引用來源
講開住酒店就有一次幾好玩的經驗
那次住Ortigas區酒店
那晚晚饭后回酒店不想再外出
就玩下V7"附近的人"
有大量囡囡可選
加了幾個后倾左一會對其中一个有興趣
咁就直接video call 見真样
Manila啲V7囡囡相片跟真人是同一人
唔同大陸及香港的照骗流嘢
因爲佢地係自己出來揾钱所以直接了當没必要作假
那囡囡大家就约好直接上來酒店
一開門竟有意外驚喜>打孖上✌
...
4P 咁舒爽! 

不過 佢哋真係玩得幾放!
想起也覺得淫亂

引用:
原帖由 Oscaropii 於 2018-7-16 05:42 PM 發表 查看引用來源

4P 咁舒爽! 

不過 佢哋真係玩得幾放!
想起也覺得淫亂
菲律宾人本身民族人民比较熱情
他们能歌善舞性格随和容易溝通
所以很受外国人歡迎由其是美国人
想玩得开心首要是relax
放些音乐跳下舞
多喝点红酒可以氣氛昇华
如想多点hyper就加支白酒
紅白酒crossover喝自然超high
4P那晚就是这样先多喝点
再躺下享用6手3口massage
跟著就是龍虎乱舞床上疯情再起時
汗水混集喘气声中呼唤到初曉力竭時😎
這就是...人生得意须盡歡...的意義......🍷🍷💪

在外行軍仗兵確實有机會遇到逆差之況
有次在COD 賭塲內的bar喝酒睇唱歌跳舞
坐了一會后同行朋友身痕9癢
就行了出外走一個圈
15分鐘后佢就帶個囡囡回来同坐
樣貌身材皆非凡亦是學生
席間朋友飲下傾下已开始還價
Php1萬傾到7千后佢覺得那晚有運行
就滿心歡喜地直接带上房因那次是住COD
我仍然留下enjoy the show
大概個一小時后朋友电話到
我那刻心想,”咁快搞掂?正嘢唔玩奈啲?”
事實真係唔使一個鍾玩完囡囡已走埋
原來朋友回到房跟囡囡拍下照后
开始有所大動作時囡囡格手停下来
天大噩耗降臨>>>大姨媽同在😄
弟弟已火起上三竿直衝上雲霄之際
竟然冷水潑下😰
囡囡説可以口解其困局
朋友說如这樣那只可付P1000
但囡囡等錢使又豈能少收
如此膠著状況有何解決呢
最后就只有一法
囡囡雖不情願下只好給朋友搞后菊花
草草了事收埸付錢打發走了😄
哈哈!所以謂...
出征行軍壯...難斷塲上霸😎

講開在Manila用V7寻芳
就有一次 "心震‘’’ 經驗
在那里無聊的時侯都會加些新囡囡倾下計
回港后有閒也會chating下
有晚在港跟一囡傾倾下佢突然問我
是否認識A小姐
其实我只是跟那A小姐chat過
我奇怪她何解會問
我回問她甚么事?
她説是她的好朋友
有次她在A小姐旁見到佢跟我在chating所以現在問我是否認識她
我答只是chating fd 而已
跟著她同我講她刚 "死了‘’ 
是被殺的😱
我即時心口一凉又心里問"唔系嘛?‘’
那囡話唔想再提了因是best fd 
就叫我上網search下新闻就會清楚
那刻不知何故我確實开始有点手震
十分钟左右查到有關A小姐一週前被殺新聞
Oh my God 內容嚇到我坐著也脚軟😹
She is a transgender 被台湾男友在家中
割喉殺死然后打包屍體棄郊外😱
詳细內容恕不盡錄