上一頁下一頁
發新話題

Manila 夜行人之美

收藏  |  訂閱
76  21.6k

引用:
原帖由 ddboy 於 2018-9-17 01:57 PM 發表 查看引用來源

How's service? Korean + Russian, are they willing to serve as Asian?
USD300 to 400 depends on diff gals
No claims with full incredible services including bath serving😎

引用:
原帖由 elo38 於 2018-9-16 08:45 PM 發表 查看引用來源

Thanks for your sharing Please write more and share  your Wonderful journey
Thx for ur reading and support👍

行行重行行
總有失敗時
有次同拍擋吃完晚飯后回酒店沒外出
所以就用V7找有傾過嘅囡囡再加個fd来酒店
到後例牌开支紅酒傾下計
飲下傾下又不經不覺過了一個多鐘
因其中一囡是日裔菲藉人
所以特別多趣事説説聽聽
這時候另一囡囡开始已有意識示要开波埋牙了
其實我對兩囡都興趣不大因唔系我type
拍擋也一樣感覺
他拉我去洗手間傾一傾
跟著他跟我說不如每人比php3000
叫佢地走人算數
我ok但轉頭出來已見他們已脱了所有衣服😨
Oh my goodness 跟著即同他們講所提議的
剛一説完那日裔囡似瘋了的狂數這樣做的不對
因説好了的php10000@ 
時間又過了而是我們不做
所以要全付全費
舜間火頭已起而一發不可收拾
突然那囡竟然出了絶殺😰😢
全裸身體梨花带雨地开門跑出去😭
Oh No ~emergency alert😨
我們投降認輸了😰
快手叫另囡囡拉她回来
這回淫虎燒春袋了
出此狠招被重擊KO
唯有貼錢買教訓
上了一堂
棄捐勿复道
努力加餐飯👍

取一張相試一下
可否不知

content://media/external/file/1016678

引用:
原帖由 愛你就是害你 於 2018-10-19 07:24 PM 發表 查看引用來源
取一張相試一下
可否不知

content://media/external/file/1016678
結果系不能uploaded
所以恕不提供相關相片😎

1萬5蚊夠唔夠玩5日

引用:
原帖由 winchanwin888 於 2018-11-3 09:41 PM 發表 查看引用來源
1萬5蚊夠唔夠玩5日
机票1200
酒店2 to 4K
Travelling cost 500
Meals 1000
Total Basic cost 4.7 to 7K
8k for entertainment with gals
细有細玩 
豐儉由人😎👍

引用:
原帖由 愛你就是害你 於 2018-6-15 03:37 PM 發表 查看引用來源
試過一個回酒店
大概零辰四点多
先拍下寫真
Body fit到爆
开了兩支紅酒又叫room service 食
后来混戰一輪到早上七点多
休息一會到九点多自己下去吃早餐条囡繼續瞓
回房条囡續休息我因有事辦要外出由她自己系度瞓
到晚上七点回酒店条囡在等我再吃飯直落一晚
后来这囡二星期后同佢去左長灘岛玩左三日
回味無窮😎 ...
Ching, 一共花左幾银响条女度呀?

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 himan06 於 2018-11-14 02:41 AM 發表 查看引用來源

Ching, 一共花左幾银响条女度呀?
之前已答過

你問果個带回一晚再加一晚嘅全程兩晚只付了一次錢php10000
然后同她兩星期后去左長灘島玩三日再后比左php10000
兩次加埋5days 全部比左php20000
當然其他洗费要全付啦😎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆