上一頁下一頁
發新話題

Manila 夜行人之美

收藏  |  訂閱
76  21.6k

引用:
原帖由 愛你就是害你 於 2018-6-30 05:21 AM 發表 查看引用來源

Manila 嘅 Body massage 埸都好正
有兩個出名大埸係机塲附近好好玩
有時係bar同啲長駐係度工作嘅外國人傾計
佢地都係評價super/no.1
個塲入去有唔同價錢嘅大金魚缸
大概二三十個囡囡坐𥚃面樓梯级式可選
Mark左心水就回前台先付款
然后有人安排入房有獨立沖涼間有床
自己shower完就等囡到
入嚟先傾下計交流一下才瞓低massage
大概身鬆左 ...
請問呢两個場叫乜名啊? 大概咩价位, 唔該Ching!

引用:
原帖由 Bull-n-Bear 於 2018-7-3 05:36 PM 發表 查看引用來源

推介去 Air Force one
Price fm php 2k++ to 4k +
唔同質素囡囡選擇及room upgrade
價已包全套服務
如果同囡囡溝通好啲會好玩啲
啲囡勝在夠主動熱情😎

引用:
原帖由 Bull-n-Bear 於 2018-7-3 05:36 PM 發表 查看引用來源

離Manila市中心遠一点的Quezon city
有一間高端KTV/gentlement club 名Classmate
整幢幾層高物業
入內就可以看到大型舞台
manager帶進去側廳內
大概有三四十個穿著短裙水手装的囡囡坐著
開放式近距离選囡囡
有一次我看到一個日本妹样子
長髮身材高挑model级嘅極品型
即点無異議
坐下开支红酒睇台上dance show就例牌流程
这囡穿短裙內里只穿T-back
坐下来手已忙於尋幽探秘
囡囡亦熱情如火配合
已洒上頭两分
囡囡話入KTV房唱歌
佢点左首好正嘅菲律宾情歌還教我唱又合唱
那首歌現在我已用它來收服囡必殺技
在K房中玩了個多鍾後細佬已被撩到誓不低頭
即找manager倾下價位
可選K房中就地正法或者樓上套房
當然價有分别
囡囡咁正又識做大家happy
唔使唸就係上房間啦
豪华酒店式套房大床
同囡囡一齊先玩水力按摩沐浴
鴛鴦嬉水后已火力充满
躺着享受花式表演服务
混戰一輪回歸自然
休息一會倾下笑下
留下聯絡再續前緣😎

I am in Angelia City now, the street girl P1500, Call girl 2000, Bar girl 3000 most of them are young kids.  70% are come from Korea hunter, 30% are European.  It is hard to find Chinese Food here.  I leave from my HK home to AC  ( Red Light Area Call - Walking Street ) at 7:00, arriving their almost 17:00.  Air ticket charge : Cebupacific Air HK$15xx round trip  incl. airport taxi w/ insurance.
It is better to come with several friends together, no other entertainment, only message, sportz bar, gogo bar, Many young girls here. ( Slim body with big tits ) Be care, ask the girl whether she is LB, if you dont like the call girl, just pay her 100 for tricycle traffic charge.  HK$1000 = Php6600

引用:
原帖由 mr.cash 於 2018-7-7 09:48 AM 發表 查看引用來源
I am in Angelia City now, the street girl P1500, Call girl 2000, Bar girl 3000 most of them are young kids.  70% are come from Korea hunter, 30% are European.  It is hard to find Chinese Food here.  I ...
I think u r staying in Burgos street now
這裡是Makati area 红燈區
晚上多姿多采
有很多bars with open sitting area
tube dance club 可以每間入去走一個轉
有兩間Arabic style內裡氣氛唔错
有很多korean food restaurants 係韓国人开的
所以我都经常吃因好好食
中式就要去Malate or Binondo 唐人區
現在世杯期間晚上bar有直播赛事會有很多人很熱闹
前届欧洲杯我在這裡兩個星期晚上在bar睇live好多欧美人仕氣氛高漲澎湃好玩😎

Fortune Hongkong Seafood Restaurant,  two branches in McArthur Highway, short walk from walking street.  Also one branch in SM Clark mall, short walk from walking street.

Stay with the 3000p bar fines,  2300p bar fines mostly come with baby damage.  
1500p & 1000p short time bar girls near the Swiss Chalet restaurant might have STD.  
I just came back from Angeles City 4 weeks ago; It was not worth my time.

引用:
原帖由 Oscaropii 於 2018-7-1 03:19 PM 發表 查看引用來源
馬尼拉係正喎 大有大玩 小有小玩 同女唔出街都不會黑面一定要事先講明 係要講英文 唔係都幾難頂 回酒店條女又主動 日間活動無大陸咁糜爛 可以陽光海灘 做作地找間餐廳坐下 睇下書 晚上又做個有味書生 且風也流 不枉少年
真相係無圖都繪聲繪影 可憐係未曾一訪此地
叫女陪足行程 直頭去左另一個世界
最緊要 玩完識得返屋企 ...
幾$及系边度塭女

請問咁多位C兄,Manila 夜晚治安好唔好?當然講係去浦去玩嘅地方,同埋夜晚搭的士或grab安唔安全?如果比對番泰國或越南。

引用:
原帖由 幪面西人 於 2018-7-12 11:36 AM 發表 查看引用來源
請問咁多位C兄,Manila 夜晚治安好唔好?當然講係去浦去玩嘅地方,同埋夜晚搭的士或grab安唔安全?如果比對番泰國或越南。
經常11点后在紅燈區流蓮
在Malate 下的士後在街上有拉客哥哥已認得且可以傾下計
兩個人同行會好些
晚上零晨一兩点在街上步行過埸都冇問題
截的士是容易的
有不明白要去的地方可問司机
他們樂於介紹載你去不同夜塲去check
唔ok就next one 直至你ok爲此
They are nice and safe 😎

咁C兄,酒店住邊區好?主要係日頭賭場賭下錢,夜晚浦吧,紅燈區,飲下酒,搵下女。斜骨反為唔太鍾意。或者有咩酒店介紹?4-5星,多謝先。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆