Manila 夜行人之美

收藏  |  訂閱
33  21.7k

引用:
原帖由 Bull-n-Bear 於 2018-7-3 05:36 PM 發表 查看引用來源

請問呢两個場叫乜名啊? 大概咩价位, 唔該Ching!
推介去 Air Force one
Price fm php 2k++ to 4k +
唔同質素囡囡選擇及room upgrade
價已包全套服務
如果同囡囡溝通好啲會好玩啲
啲囡勝在夠主動熱情😎

引用:
原帖由 Bull-n-Bear 於 2018-7-3 05:36 PM 發表 查看引用來源

請問呢两個場叫乜名啊? 大概咩价位, 唔該Ching!
離Manila市中心遠一点的Quezon city
有一間高端KTV/gentlement club 名Classmate
整幢幾層高物業
入內就可以看到大型舞台
manager帶進去側廳內
大概有三四十個穿著短裙水手装的囡囡坐著
開放式近距离選囡囡
有一次我看到一個日本妹样子
長髮身材高挑model级嘅極品型
即点無異議
坐下开支红酒睇台上dance show就例牌流程
这囡穿短裙內里只穿T-back
坐下来手已忙於尋幽探秘
囡囡亦熱情如火配合
已洒上頭两分
囡囡話入KTV房唱歌
佢点左首好正嘅菲律宾情歌還教我唱又合唱
那首歌現在我已用它來收服囡必殺技
在K房中玩了個多鍾後細佬已被撩到誓不低頭
即找manager倾下價位
可選K房中就地正法或者樓上套房
當然價有分别
囡囡咁正又識做大家happy
唔使唸就係上房間啦
豪华酒店式套房大床
同囡囡一齊先玩水力按摩沐浴
鴛鴦嬉水后已火力充满
躺着享受花式表演服务
混戰一輪回歸自然
休息一會倾下笑下
留下聯絡再續前緣😎

引用:
原帖由 mr.cash 於 2018-7-7 09:48 AM 發表 查看引用來源
I am in Angelia City now, the street girl P1500, Call girl 2000, Bar girl 3000 most of them are young kids.  70% are come from Korea hunter, 30% are European.  It is hard to find Chinese Food here.  I ...
I think u r staying in Burgos street now
這裡是Makati area 红燈區
晚上多姿多采
有很多bars with open sitting area
tube dance club 可以每間入去走一個轉
有兩間Arabic style內裡氣氛唔错
有很多korean food restaurants 係韓国人开的
所以我都经常吃因好好食
中式就要去Malate or Binondo 唐人區
現在世杯期間晚上bar有直播赛事會有很多人很熱闹
前届欧洲杯我在這裡兩個星期晚上在bar睇live好多欧美人仕氣氛高漲澎湃好玩😎

引用:
原帖由 幪面西人 於 2018-7-12 11:36 AM 發表 查看引用來源
請問咁多位C兄,Manila 夜晚治安好唔好?當然講係去浦去玩嘅地方,同埋夜晚搭的士或grab安唔安全?如果比對番泰國或越南。
經常11点后在紅燈區流蓮
在Malate 下的士後在街上有拉客哥哥已認得且可以傾下計
兩個人同行會好些
晚上零晨一兩点在街上步行過埸都冇問題
截的士是容易的
有不明白要去的地方可問司机
他們樂於介紹載你去不同夜塲去check
唔ok就next one 直至你ok爲此
They are nice and safe 😎

引用:
原帖由 幪面西人 於 2018-7-12 05:10 PM 發表 查看引用來源
咁C兄,酒店住邊區好?主要係日頭賭場賭下錢,夜晚浦吧,紅燈區,飲下酒,搵下女。斜骨反為唔太鍾意。或者有咩酒店介紹?4-5星,多謝先。
可住COD city of dreams 賭塲酒店
酒店由三間酒店组成
房间夠大及下面賭场
出外的士站方便又離机埸不遠
附近有海鲜市场中式酒家
有一間系香港厨师過去做
海鲜平靚正坐得又舒服
如想酒店再好一些就可住半岛或香格里拉
半岛服务一流及自助早餐好正
香格理拉 At the Fort 是新開位置一流
想平宜及大些有住家feel 可找Airbnb
選高檔些Apartment 都好正好舒服👍

引用:
原帖由 幪面西人 於 2018-7-12 05:10 PM 發表 查看引用來源
咁C兄,酒店住邊區好?主要係日頭賭場賭下錢,夜晚浦吧,紅燈區,飲下酒,搵下女。斜骨反為唔太鍾意。或者有咩酒店介紹?4-5星,多謝先。
我由最平宜二百一晚的小酒店到5星级的三千多一晚都住過
也住過Airbnb 的Apartment 在高级住宅區內
不同區有不同選擇
要視乎budget 可用
但如住好些酒店的話(COD/Shangrila/Peninsula...)
带囡囡回去肯定玩得开心快活些😎💪

講開住酒店就有一次幾好玩的經驗
那次住Ortigas區酒店
那晚晚饭后回酒店不想再外出
就玩下V7"附近的人"
有大量囡囡可選
加了幾個后倾左一會對其中一个有興趣
咁就直接video call 見真样
Manila啲V7囡囡相片跟真人是同一人
唔同大陸及香港的照骗流嘢
因爲佢地係自己出來揾钱所以直接了當没必要作假
那囡囡大家就约好直接上來酒店
一開門竟有意外驚喜>打孖上✌
真人跟V7無異再加一個索姊妹
因她説新做有sister陪著好些
問我mind嗎?見到好貨色我又点會拒绝呢😄
進來先倾下計了解下
又call room service比他们吃
开支紅酒倾下吃下喝下relax下
他们都是大學生在上學
跟著有一個我看到她跟人在chating
我看到另一方囡又系靓货就問这囡在那
原來在樓下在等她们
好货不浪费就call埋佢上來一齊玩啦
哈哈😄点一个變三件好货
那晚就这样玩了疯狂4P的一夜✌😎💪
所以説:識得玩其实好好玩✌

引用:
原帖由 Oscaropii 於 2018-7-16 05:42 PM 發表 查看引用來源

4P 咁舒爽! 

不過 佢哋真係玩得幾放!
想起也覺得淫亂
菲律宾人本身民族人民比较熱情
他们能歌善舞性格随和容易溝通
所以很受外国人歡迎由其是美国人
想玩得开心首要是relax
放些音乐跳下舞
多喝点红酒可以氣氛昇华
如想多点hyper就加支白酒
紅白酒crossover喝自然超high
4P那晚就是这样先多喝点
再躺下享用6手3口massage
跟著就是龍虎乱舞床上疯情再起時
汗水混集喘气声中呼唤到初曉力竭時😎
這就是...人生得意须盡歡...的意義......🍷🍷💪

在外行軍仗兵確實有机會遇到逆差之況
有次在COD 賭塲內的bar喝酒睇唱歌跳舞
坐了一會后同行朋友身痕9癢
就行了出外走一個圈
15分鐘后佢就帶個囡囡回来同坐
樣貌身材皆非凡亦是學生
席間朋友飲下傾下已开始還價
Php1萬傾到7千后佢覺得那晚有運行
就滿心歡喜地直接带上房因那次是住COD
我仍然留下enjoy the show
大概個一小時后朋友电話到
我那刻心想,”咁快搞掂?正嘢唔玩奈啲?”
事實真係唔使一個鍾玩完囡囡已走埋
原來朋友回到房跟囡囡拍下照后
开始有所大動作時囡囡格手停下来
天大噩耗降臨>>>大姨媽同在😄
弟弟已火起上三竿直衝上雲霄之際
竟然冷水潑下😰
囡囡説可以口解其困局
朋友說如这樣那只可付P1000
但囡囡等錢使又豈能少收
如此膠著状況有何解決呢
最后就只有一法
囡囡雖不情願下只好給朋友搞后菊花
草草了事收埸付錢打發走了😄
哈哈!所以謂...
出征行軍壯...難斷塲上霸😎

講開在Manila用V7寻芳
就有一次 "心震‘’’ 經驗
在那里無聊的時侯都會加些新囡囡倾下計
回港后有閒也會chating下
有晚在港跟一囡傾倾下佢突然問我
是否認識A小姐
其实我只是跟那A小姐chat過
我奇怪她何解會問
我回問她甚么事?
她説是她的好朋友
有次她在A小姐旁見到佢跟我在chating所以現在問我是否認識她
我答只是chating fd 而已
跟著她同我講她刚 "死了‘’ 
是被殺的😱
我即時心口一凉又心里問"唔系嘛?‘’
那囡話唔想再提了因是best fd 
就叫我上網search下新闻就會清楚
那刻不知何故我確實开始有点手震
十分钟左右查到有關A小姐一週前被殺新聞
Oh my God 內容嚇到我坐著也脚軟😹
She is a transgender 被台湾男友在家中
割喉殺死然后打包屍體棄郊外😱
詳细內容恕不盡錄