上一頁下一頁
發新話題

難忘之旅

收藏  |  訂閱
46  16.4k

我地會等你下文

可能我描述得麻麻, 唔係咁多人留言,我再加一段難忘片段。

有一晚做完之後就攬住傾偈, 佢問我有乜想試,我話想試下口爆, 佢無出聲, 唔知佢係唔係抗拒。第二晚, 大家一齊沖涼, 我當然多手多腳, 摸多兩摸佢話想要, 咁我叫佢坐底,然後將花灑角度調教好, 等D溫水射住佢唔會咁凍。我跪底,用利遊走佢洞口, 同佢用利按摩。佢HIGH到喘哂氣, 我都按到利抽根, 起身坐佢隔離,轉用手。由於已好濕, 兩隻手指輕易入到盡, 我根據她的表情調節速度及角度, 佢享受左5、6分鐘, 突然企起身, 面向牆, 同我講”俾我!”,無套後入已經夠爽, 抽插時佢叫得好大聲, 可能因為快要高潮。

正當佢瘋狂叫囂之際, 佢突然轉身跪底含我!!!!!嘩, 睇AV成日見D主角含完做, 做做下又可以令返出離再含, 含含下又再做, 我不知幾想試下, 估唔到今日試到。而且,佢當我支野係寶咁又吸又潻又啜, 又好似水撥咁係佢塊面度撥離撥去,個刻視覺享受一流! 最終係佢瘋狂攻擊下口爆左佢, 好滿足。

引用:
原帖由 沙田巨額蛋 於 2018-7-18 03:34 PM 發表 查看引用來源

有一晚做完之後就攬住傾偈, 佢問我有乜想試,我話想試下口爆, 佢無出聲, 唔知佢係唔係抗拒。第二晚, 大家一齊沖涼, 我當然多手多腳, 摸多兩摸佢話想要, 咁我叫佢坐底,然後將花灑角度調教好, 等D溫水射住佢唔會咁凍。我跪底,用利遊走佢洞口, 同佢用利按摩。佢HIGH到喘哂氣, 我都按到利抽根, 起身坐佢隔離,轉用手。由於已好濕, 兩 ...
你地都好識嘆

引用:
原帖由 inin619 於 2018-7-16 10:05 PM 發表 查看引用來源

我不是兄弟:smile_27:
咁一定是師妹~

引用:
原帖由 沙田巨額蛋 於 18-7-2018 15:34 發表 查看引用來源

有一晚做完之後就攬住傾偈, 佢問我有乜想試,我話想試下口爆, 佢無出聲, 唔知佢係唔係抗拒。第二晚, 大家一齊沖涼, 我當然多手多腳, 摸多兩摸佢話想要, 咁我叫佢坐底,然後將花灑角度調教好, 等D溫水射住佢唔會咁凍。我跪底,用利遊走佢洞口, 同佢用利按摩。佢HIGH到喘哂氣, 我都按到利抽根, 起身坐佢隔離,轉用手。由於已好濕, 兩 ...
正呀~~口爆了

引用:
原帖由 沙田巨額蛋 於 2018-7-16 12:12 發表 查看引用來源

酒店加機票已2萬。
好有興趣點樣可以駛咁多~:smile_13:

引用:
原帖由 x_richboy_x 於 2018-7-20 12:58 AM 發表 查看引用來源

好有興趣點樣可以駛咁多~:smile_13:
台北酒店要厠所對夜景應該是 Taipei W吧?一晚都要4000-5000了。

支持樓主!我之前請個靚女去馬爾代夫玩1個禮拜都要用10萬;錢可以再揾,回憶無價。

引用:
原帖由 Kiwichan 於 2018-7-22 03:25 PM 發表 查看引用來源

台北酒店要厠所對夜景應該是 Taipei W吧?一晚都要4000-5000了。

支持樓主!我之前請個靚女去馬爾代夫玩1個禮拜都要用10萬;錢可以再揾,回憶無價。 ...
好重本喎,個靚女係女友定老婆呀?

捨得使咁豪,佩服

引用:
原帖由 lostergundam 於 2018-7-22 03:57 PM 發表 查看引用來源
捨得使咁豪,佩服
出盡錢時都要出盡野

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆