難忘之旅

收藏  |  訂閱
9  16.4k

難忘之旅

台灣6日5夜之旅

和她有機會去台灣6日5夜, 5個晚上, 做了14次, 很想把這個旅程記錄下來。

由於太多次, 我只說重點吧。難得大家可以找到籍口去旅行, 我BOOK了一間5星級酒店, 大房間withstunning night view. 個浴缸對住個夜景, 情調十足, 偷情最佳選擇。

第一晚我地就來個泡泡浴, 佢皮膚很白很滑, 齋睇我已經硬哂。佢背著我坐係我身上,  大家享受住熱水浴, 傾下傾下大家開始摸來摸去。突然, 佢轉身坐上離, 磨下磨下忍唔住就進入左, 爽到呢! 我不自主上下郁, 佢亦配合, 享受左一陣, 我企起身提議上床帶套做, 佢2話不說就含落離, 定力少D都爆。佢吹功OK, 但不之於可吹爆我, 大大話話都吹左5分鐘, 我唔忍心佢太累, 符起她再抱她到床。

我開始服務佢, 好溫柔咁錫佢全身, 手指輕輕按摩, 已經好濕。我唔心急, 慢慢令佢舒服, 佢越來越HIGH, D叫聲攪到我都HIGH埋。我再用利係佢下面打轉, 時快時慢, 有時用力, 有時輕力, 佢似乎好ENJOY.
佢HIGH到頂唔順, 要我入去, 我就令個套俾佢, 叫佢幫我帶。

換了兩三個姿勢, 成功完成滿意的1Q。

旅程中的十幾Q, 每次均約15至20分鐘, 發覺15分鐘再理想, 做20分鐘我會成身汗, 開盡冷氣都唔點。但前戲就做好耐, 一齊浸浴, 一齊shower, 又按下摩, 攪成個鐘以下, 這些享受, 真係有錢都買唔到。
成個旅程用HK$35,000左右, 以滿足程度計, 好值!

還有好多難忘片段, 有機會再寫。

引用:
原帖由 bb狗 於 2018-7-16 12:01 PM 發表 查看引用來源
去台灣都洗幾皮 你地都玩得幾豪
酒店加機票已2萬。

引用:
原帖由 inin619 於 2018-7-16 06:17 PM 發表 查看引用來源
:smile_13: 我去幾次台灣都使唔到三萬
兄弟, 重點不是價錢。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-7-17 02:01 PM 發表 查看引用來源
支持下先
偷情偷得你咁豪
唔知有無下次, 所以豪D, 比個回憶大家。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-7-18 08:07 AM 發表 查看引用來源

咁樣已經夠哂sweet啦
係, 佢都話個Trip好sweet. 情調餐廳、美酒、小禮物, 再加返到酒店一齊浸浴、按摩, 應該大部份女都會覺得sweet.

可能我描述得麻麻, 唔係咁多人留言,我再加一段難忘片段。

有一晚做完之後就攬住傾偈, 佢問我有乜想試,我話想試下口爆, 佢無出聲, 唔知佢係唔係抗拒。第二晚, 大家一齊沖涼, 我當然多手多腳, 摸多兩摸佢話想要, 咁我叫佢坐底,然後將花灑角度調教好, 等D溫水射住佢唔會咁凍。我跪底,用利遊走佢洞口, 同佢用利按摩。佢HIGH到喘哂氣, 我都按到利抽根, 起身坐佢隔離,轉用手。由於已好濕, 兩隻手指輕易入到盡, 我根據她的表情調節速度及角度, 佢享受左5、6分鐘, 突然企起身, 面向牆, 同我講”俾我!”,無套後入已經夠爽, 抽插時佢叫得好大聲, 可能因為快要高潮。

正當佢瘋狂叫囂之際, 佢突然轉身跪底含我!!!!!嘩, 睇AV成日見D主角含完做, 做做下又可以令返出離再含, 含含下又再做, 我不知幾想試下, 估唔到今日試到。而且,佢當我支野係寶咁又吸又潻又啜, 又好似水撥咁係佢塊面度撥離撥去,個刻視覺享受一流! 最終係佢瘋狂攻擊下口爆左佢, 好滿足。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-7-22 04:07 PM 發表 查看引用來源

出盡錢時都要出盡野
其實我好想再做多幾次, 不過唔想條女覺得我剩係想做, 所以都留D時間同佢傾下偈, 做下其他野。如果可以, 每日之少多1Q, 咁會盡慶D。

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-7-23 12:00 AM 發表 查看引用來源

咁sweet,係女都一定lum晒
應該都幾lum, 返到香港第2日已忍唔住搵我, 係我駕車到話想要, 但我無裝窗簾, 唔敢車震。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-7-23 09:43 AM 發表 查看引用來源

車震唔洗要窗簾架喎
香港地, 周圍都人多車多, 有什麼好地方係可以車震?

買左個震陰蒂器, 但佢好似唔係好ENJOY, 有無人指教下?

前往最後回覆