越南河内,海防之旅 7/18-21

收藏  |  訂閱
31  13.8k

想問樓主,越南妹係咪好白浄?

下次去海防可順道去塗山
一條花街多幼齒

引用:
原帖由 voking 於 2018-8-2 12:12 AM 發表 查看引用來源

係呀。我得閒就守下行爲。所以老虎仲信我係遊山玩水吾會滾。
衰一次以後就冇得投跳啦。:smile_13:
男人吾滾,祇有兩原因!!
1 無錢  and/or
2 吾得

二者吾係,一定去滾:哈哈!!

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2018-11-10 07:37 PM 發表 查看引用來源

男人吾滾,祇有兩原因!!
1 無錢  and/or
2 吾得

二者吾係,一定去滾:哈哈!!
絕粹吊越南味!!
真真真吾洗坐飛机去越南!!
坐祖國高鉄去廣西,再坐巴土,去,浦寨,越南邊界旁,浦寨細过長洲,有著名,廣東大厦,樓高廿多層,地下約廿多,無野賣之舖,每間舖係鷄竇!!每鋪約有四五鷄,即共百几二百美少女鷄,集合在地铺,全年輕,貌美,全部越南人!!小弟曾去过及在內地遊出報告。是數年前,雜種剛上台,不知現况!!
當日早午餐,三餐越南妹!!公價人仔80,包吹!!又平又靚!!爽到無朋友!!

引用:
原帖由 winchanwin888 於 2018-11-3 21:37 發表 查看引用來源
想問樓主,越南妹係咪好白浄?
越南妹白既多,反而黑既好少見。

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2018-11-10 19:49 發表 查看引用來源

絕粹吊越南味!!
真真真吾洗坐飛机去越南!!
坐祖國高鉄去廣西,再坐巴土,去,浦寨,越南邊界旁,浦寨細过長洲,有著名,廣東大厦,樓高廿多層,地下約廿多,無野賣之舖,每間舖係鷄竇!!每鋪約有四五鷄,即共百几二百美少女鷄,集合在地铺,全年輕,貌美,全部越南人!!小弟曾去过及在內地遊出報告。是數年前,雜種剛上台,不知現况!!
當日早午餐,三餐越南妹!!公價人仔80,包吹!!又平又靚!!爽到 ...
廣東大廈兩年前嚴打幾次。而家係點,無消息出嚟。
我已經退伍,快餐吾啱我,我要坐下飲下傾下先做野。吾學得啲後生隨時提槍上馬,一日幾次。
坐高鐵去廣西,再去浦寨,要成10個鐘。坐十個鐘爲咗食快餐,我吾會徙時間。
我吾會從香港上CP食大快活。旺角都有。使乜去咁遠食快餐?去到CP,梗係坐低慢慢嘆。

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 voking 於 2018-11-12 12:39 AM 發表 查看引用來源

我已經退伍,快餐吾啱我,我要坐下飲下傾下先做野。吾學得啲後生隨時提槍上馬,一日幾次。
坐高鐵去廣西,再去浦寨,要成10個鐘。坐十個鐘爲咗食快餐,我吾會徙時間。
我吾會從香港上CP食大快活。旺角都有。使乜去咁遠食快餐?去到CP,梗係坐低慢慢嘆。 ...
講起浦寨之廣東大廈!!
講起越南美少女!!
埋在我心底封塵之甜蜜回憶,番哂黎!!
當日,我日日去吊廣東大廈,约二十才越南美少女,阿商,我不祇在驰,留精,更留情!久久不能忘怀!!我会再去廣東大廈揾阿商,她己成熟女喇!

外出當然非純叫鷄,!!純叫鷄,香港可也!!梗有一隻在左右!一般旅遊日間,去游山玩水,晚先叫鷄,遊乳山淫水,不亦樂乎!!

有冇浦寨最新的消息,兩年前看了三M師兄的報告,膽粗粗去走了一趟,廣東大廈已面目全非。也去了河口一行,也未知今日如何了?望各位師兄分享一下。

引用:
原帖由 voking 於 11/11/2018 08:39 AM 發表 查看引用來源

我吾會從香港上CP食大快活。旺角都有。使乜去咁遠食快餐?去到CP,梗係坐低慢慢嘆。 ...
英雄所見略同
最近去過兩次八楼..雖然冇得出街..但都玩得開心..最緊要有條女坐身边陪玩..
飲吓酒唱吓歌玩吓色盅不知幾過癮,玩成晚都唔使一仟蚊..底到爛...

前往最後回覆