越南河内,海防之旅 7/18-21

收藏  |  訂閱
3  13.9k

引用:
原帖由 voking 於 2018-8-2 12:12 AM 發表 查看引用來源

係呀。我得閒就守下行爲。所以老虎仲信我係遊山玩水吾會滾。
衰一次以後就冇得投跳啦。:smile_13:
男人吾滾,祇有兩原因!!
1 無錢  and/or
2 吾得

二者吾係,一定去滾:哈哈!!

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2018-11-10 07:37 PM 發表 查看引用來源

男人吾滾,祇有兩原因!!
1 無錢  and/or
2 吾得

二者吾係,一定去滾:哈哈!!
絕粹吊越南味!!
真真真吾洗坐飛机去越南!!
坐祖國高鉄去廣西,再坐巴土,去,浦寨,越南邊界旁,浦寨細过長洲,有著名,廣東大厦,樓高廿多層,地下約廿多,無野賣之舖,每間舖係鷄竇!!每鋪約有四五鷄,即共百几二百美少女鷄,集合在地铺,全年輕,貌美,全部越南人!!小弟曾去过及在內地遊出報告。是數年前,雜種剛上台,不知現况!!
當日早午餐,三餐越南妹!!公價人仔80,包吹!!又平又靚!!爽到無朋友!!

引用:
原帖由 voking 於 2018-11-12 12:39 AM 發表 查看引用來源

廣東大廈兩年前嚴打幾次。而家係點,無消息出嚟。
我已經退伍,快餐吾啱我,我要坐下飲下傾下先做野。吾學得啲後生隨時提槍上馬,一日幾次。
坐高鐵去廣西,再去浦寨,要成10個鐘。坐十個鐘爲咗食快餐,我吾會徙時間。
我吾會從香港上CP食大快活。旺角都有。使乜去咁遠食快餐?去到CP,梗係坐低慢慢嘆。 ...
講起浦寨之廣東大廈!!
講起越南美少女!!
埋在我心底封塵之甜蜜回憶,番哂黎!!
當日,我日日去吊廣東大廈,约二十才越南美少女,阿商,我不祇在驰,留精,更留情!久久不能忘怀!!我会再去廣東大廈揾阿商,她己成熟女喇!

外出當然非純叫鷄,!!純叫鷄,香港可也!!梗有一隻在左右!一般旅遊日間,去游山玩水,晚先叫鷄,遊乳山淫水,不亦樂乎!!

引用:
原帖由 reddoor 於 2018-11-20 07:41 PM 發表 查看引用來源

英雄所見略同
最近去過兩次八楼..雖然冇得出街..但都玩得開心..最緊要有條女坐身边陪玩..
飲吓酒唱吓歌玩吓色盅不知幾過癮,玩成晚都唔使一仟蚊..底到爛... ...
小弟真有冲动,
坐高鉄去南宁,
當日南宁高鉄起緊,未完功!!
而家經南宁去昆南高鉄也開通喇!!
“人生易老天難老!!”
時間飛逝!!
再去浦寨揾我夢中情人,美少女:阿商!!
之後入越南,凉山!!當日大6就係從中國友誼關攻越南凉山,初解放軍死人無數!!當日解放軍拜制亡軍,跟佢閒聊得知!!從凉山可去北越之河內,聞說有賭場!!係男人性地,暢遊越南!!

前往最後回覆