日本出差出火記

收藏  |  訂閱
30  22.1k

日本出差出火記

去左沖澠, 心郁郁想去玩下架妹. 去左波上宮附近. 以為只有半套, 誰知20000日元係全套90分鐘. 言語不通係大問題, 大到出事了! 係要比左錢先, 然後女女就黎帶上樓 (即係上層)

肥! 佢好細心溫柔幫你沖涼洗屎眼, 仲會玩水床NURU SPA (第一次玩就比個肚腩同對BALL差唔多既壓, 唉), 女女見駛出九牛二虎之九我小弟都唔硬, 就上套吹. 咁我只好合埋眼睛, 吹吹下硬硬地佢就想上, 咁壓落黎又軟番, 佢就不斷吮我乳頭不斷用手搞我, 最後比佢打左出黎. 可能20000日元係太平或者見我唔係日本人就比個質素咁低既我, 全程我都無摸過佢.

人就係咁衰, 雖然經驗係咁差, 但過多幾日身處仙台的我又心郁郁了. 事緣係街到有人派卡片, 有晒網址MASSAGE. 番到酒店睇有英文網頁, 講晒RULE, 女女又有大概既相, 身材資料, 女女黎酒店只係手作及不能摸的, 90分鐘27000日元見到有個幾好就試下LA. SKYPE預約用英文溝通, 非常順利, 第一次玩要比多1000日元登記費.

女女黎到果然係我想像中既日本妹, 係幾正個隻(23歲 D CUP). 身材唔錯走肥. 全程好溫柔咁幫我沖涼, 按摩, 之後就PART 2 除淨條底底, 架妹都會RPP的. 因為講電話講明唔比摸, 所以我隻手就放左係床到. 點知佢調調下情捉住我隻手摸佢揸佢, 全程都好溫柔咁幫我打機(我講完句KIMOCHI 同 しあわせ 佢就欖住我係咁大車我好似女朋友咁既FEEL, 真係正. 雖然佢要拿住本書照讀同我講流程(佢講既英文係聽唔明我要睇佢本書寫咩先知佢講咩), 但都好有熱情令我舒服同開心!

之後過左幾日又叫左個上酒店(24歲E CUP), 今次我醒目佢黎到我倒左杯烏龍茶比佢同埋請佢食晴王提子等佢開心左先, 之後玩玩下(都係有摸有大車), 佢忽然咀完我後做一個好似撕套既動作, 咁我就拿出1個0.03黎以為有野搞, 原來唔係佢只係幫我吹(佢笑笑話FREE), 都吹得幾好最後係佢個口到出左(當然射係個套到啦). 咁開心咁想比多10000日元佢點知佢唔要, 最後擁吻下就走左.

架妹真係好正好溫柔, 期待有機去東京或大阪睇下可唔可以搵到好既開大地方, 但真心有D怕, 第一次伏到咁

引用:
原帖由 happyboyhappy 於 2018-8-4 03:42 AM 發表 查看引用來源
去左沖澠, 心郁郁想去玩下架妹. 去左波上宮附近. 以為只有半套, 誰知20000日元係全套90分鐘. 言語不通係大問題, 大到出事了! 係要比左錢先, 然後女女就黎帶上樓 (即係上層)

肥! 佢好細心溫柔幫你沖涼洗屎眼, 仲會玩水床NURU SPA (第一次玩就比個肚腩同對BALL差唔多既壓, 唉), 女女見駛出九牛二虎之九我小弟都唔硬, 就上套吹. 咁我只好合埋眼睛, 吹吹下硬硬地佢就想 ...
第一個真係慘不忍睹 😫
我明,我係澳門都試過
直情出唔到 😫

引用:
原帖由 happyboyhappy 於 2018-8-4 03:42 AM 發表 查看引用來源

肥! 佢好細心溫柔幫你沖涼洗屎眼, 仲會玩水床NURU SPA (第一次玩就比個肚腩同對BALL差唔多既壓, 唉), 女女見駛出九牛二虎之九我小弟都唔硬, 就上套吹. 咁我只好合埋眼睛, 吹吹下硬硬地佢就想 ...
請問師兄 ¥27000 ,是否熟於一般價錢?
定係有啲平定貴?

架妹真係男人想試o既女人

引用:
原帖由 mooska1825 於 2018-8-5 09:01 PM 發表 查看引用來源

第一個真係慘不忍睹 😫
我明,我係澳門都試過
直情出唔到 😫
澳門你用附近的人? 唔對路唔彈鐘? 應該都唔平架

引用:
原帖由 BMX4 於 2018-8-5 10:43 PM 發表 查看引用來源

請問師兄 ¥27000 ,是否熟於一般價錢?
定係有啲平定貴?
佢個到係用時間計錢, 指名又要加錢, 有D紅牌又要加錢. (講緊1000 , 2000, 3000日元即). 對我而言覺得幾貴, 畢竟27000日元差唔多2000蚊了. 但我覺得值, 太溫柔了. 樣靚身材正

引用:
原帖由 幪面超人 於 2018-8-7 03:25 PM 發表 查看引用來源
架妹真係男人想試o既女人
如果去東京大阪就應該有好多野玩, 下次玩試下搵個D案內

人一世物一世,至緊要開心。

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 happyboyhappy 於 2018-8-9 06:02 AM 發表 查看引用來源

澳門你用附近的人? 唔對路唔彈鐘? 應該都唔平架

新手咩都唔識
原來條女落到黎可以彈鐘叫佢next
1k, 我諗30分鐘都無,仲未出
佢會叫你俾錢加鐘

前往最後回覆