日本出差出火記

收藏  |  訂閱
30  22.1k

引用:
原帖由 louchung 於 2018-9-29 07:37 AM 發表 查看引用來源

台妹?
岩岩,尋日下晝先食完。
下晝,十二點到高雄,食個飯後,兩點入汽車旅館,攪一輪打電話去你房來確認後,三點條女先到,160、E、23,全程60公分鐘,肉金6000,agent話我高興嘅就俾多300做條女嘅車費。 ...
師兄求介紹 小弟12月會去高雄 做功課後話好多大媽 望師兄指點

引用:
原帖由 happyboyhappy 於 2018-8-11 08:35 AM 發表 查看引用來源

咁返深圳玩1500-2XXX 個D好過啦, 90分鐘2Q. 質素係幾高的, 最怕趕喉趕命個D! 多一千幾百其實唔係問題但真係搞到無MOOD時小弟弟都會無MOOD
深圳唔係打大風咩?

引用:
原帖由 happyboyhappy 於 2018-8-4 03:42 AM 發表 查看引用來源
去左沖澠, 心郁郁想去玩下架妹. 去左波上宮附近. 以為只有半套, 誰知20000日元係全套90分鐘. 言語不通係大問題, 大到出事了! 係要比左錢先, 然後女女就黎帶上樓 (即係上層)

肥! 佢好細心溫柔幫你沖涼洗屎眼, 仲會玩水床NURU SPA (第一次玩就比個肚腩同對BALL差唔多既壓, 唉), 女女見駛出九牛二虎之九我小弟都唔硬, 就上套吹. 咁我只好合埋眼睛, 吹吹下硬硬地佢就想 ...
沖澠肥嘢其實20000日元都唔算平,雖然有九十分鐘,但時間長俾件唔開胃o既女又有乜用,九分鐘都嫌多

引用:
原帖由 幪面超人 於 2018-10-10 07:05 PM 發表 查看引用來源

沖澠肥嘢其實20000日元都唔算平,雖然有九十分鐘,但時間長俾件唔開胃o既女又有乜用,九分鐘都嫌多
唉....本來細佬一直頭低低唔起機, 佢見到就不斷攻擊我粒LIN LIN, 最後細佬都係起左比佢用手打左出黎

沖繩肥婆波肚一樣大好正

第二個你同佢講shiawase, 唔怪得佢咁開心

Ho很贵

去日本根本唔應該叫g,更系做痴漢或者溝女,免費

引用:
原帖由 happyboyhappy 於 2018-8-4 03:42 AM 發表 查看引用來源
架妹真係好正好溫柔, 期待有機去東京或大阪睇下可唔可以搵到好既開大地方, 但真心有D怕, 第一次伏到咁 ...
大阪可能好少少,起碼有新地,約萬六-20分鐘;見咗真人至上。
東京則勁貴,開大主打浴室,高級店價位8-9萬,但冇真人揀女,隨時會中伏。價位2-4萬既係格安店,水準更不穩定。

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

前往最後回覆