上一頁下一頁
發新話題

日本妹

收藏  |  訂閱
45  22.7k

飛田新地組合料理咪堅架妹囉!

如果果度d架妹係「假」

咁你寧願食「假貨」都唔食真架妹了

有幾個AV女優係果度出身

無論你係架仔定外國人 都係同一條女

唔係揀相指名果隻 直接見真人 o岩就入閘

而且冇可能有幾百個 貌極似架妹 精通日語 既中韓妹 因為架仔客極多 扮架妹 呃到你 呃唔到架仔的

仲有 每間料亭有個媽咪係度 媽咪又會用日文同囡囡溝通

而飛田仲分成青春通 妖怪通 年金通

邊有可能咁多假架妹 又要識日文 又要有齊咁多年紀 又要成幾百個 仲要全部同一般日本人樣冇分別

飛田料理組合 起碼幾百檔

黃金時間果d 真係靚得好誇張

但係傳說話 只有大阪妹先可以係果度做 唔係所有日本妹都可以係果度做

幾百條女 邊有咁多北姑呀?

可能係幾千條添 因為我留意到 每間料亭咁上下就換囡出黎

最重要係 索到AKB48咁款 假架妹 都食假好過啦! 

咩係飛田新地組合料理?咩地方黎?師兄求教學

引用:
原帖由 ckmalice-sa 於 2018-8-8 12:28 AM 發表 查看引用來源
我都想知邊度有得食

太多北姑扮了

有師兄有興趣食/食過了嗎
唔知呢個得唔得
syouko 

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2018-10-20 03:52 AM 發表 查看引用來源
飛田新地組合料理咪堅架妹囉!

如果果度d架妹係「假」

咁你寧願食「假貨」都唔食真架妹了

有幾個AV女優係果度出身

無論你係架仔定外國人 都係同一條女

唔係揀相指名果隻 直接見真人 o岩就入閘

而且冇可能有幾百個 貌極似架妹 精通日語 既中韓妹 因為架仔客極多 扮架妹 呃到你 呃唔到架仔的

仲有 每間料亭有個媽咪係度 媽咪又會用日文同囡囡溝通

而飛田仲 ...
飛田一定係架妹就唔駛講,去過就知。我之前食過幾件好正,期代下次再戰大阪。
反而唱飛田妹係掉包既人得兩個原因
1: 唔抵得你食到真架妹
2: 案內人,因為你食飛田佢地無佣收。

反而食案內人,揀相,食肥婆,陸妹機會大好多。

吹到㗎妹咁正

引用:
原帖由 Gcmms 於 2018-10-22 02:21 PM 發表 查看引用來源
吹到㗎妹咁正
無計,有邊個港男唔係睇AV打飛機大架?

引用:
原帖由 ckmalice-sa 於 2018-8-8 12:28 AM 發表 查看引用來源
我都想知邊度有得食

太多北姑扮了

有師兄有興趣食/食過了嗎
日本妹,唔係有錢就食到。
通常唔識日文,又不懂遊戲規則,受騙機率係好大。

引用:
原帖由 LauLQ 於 2018-10-22 12:55 AM 發表 查看引用來源

飛田一定係架妹就唔駛講,去過就知。我之前食過幾件好正,期代下次再戰大阪。
反而唱飛田妹係掉包既人得兩個原因
1: 唔抵得你食到真架妹
2: 案內人,因為你食飛田佢地無佣收。

反而食案內人,揀相,食肥婆,陸妹機會大好多。 ...
六月時去大阪玩過飛田,囡係好靚,而且堅架妹,但我覺得唔好玩囉,可能我唔識日文又生得樣衰,除左教士式un之外所有要求都比架妹用好溫柔好有禮貌咁話唔得....感覺似搞緊個永遠帶住溫柔笑容既洋娃娃,所以應該無下次

香港搵正宗日本妹不易
去日本玩就易好多

師父乜價位丫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆