上一頁下一頁
發新話題

睇醫生買偉哥

收藏  |  訂閱
274  80.0k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-11-4 12:57 發表 查看引用來源
試過朋友好帶挈食咗甲魚, 跟住幾日零舍易起, 回氣又快.
見識少, 咩叫做甲魚?

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-11-4 13:24 發表 查看引用來源

見識少, 咩叫做甲魚?
甲魚 = 水魚, 跟慣柴灣大哥講文字化咗唔巧意思.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-11-4 13:49 發表 查看引用來源

甲魚 = 水魚, 跟慣柴灣大哥講文字化咗唔巧意思.
又真係喎上網睇到  :

甲魚功效與作用及禁忌
  • 甲魚的肉及其提取物能有效地預防和抑制胃癌、肝癌、急性淋巴性白血病,並用於防治因放療、化療引起的虛弱、貧血、白細胞減少等症。
  • 甲魚具有比較好的凈血作用,常期食用者可降低血膽固醇,因而對高血壓、冠心、病患者均有益處。
  • 甲魚還能補勞傷,壯陽氣,大補陰之不足。

唔怪得艾兄你食完甲魚朝氣勃勃

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-11-4 14:59 發表 查看引用來源

又真係喎上網睇到  :

甲魚的功效與作用及禁忌
甲魚的肉及其提取物能有效地預防和抑制胃癌、肝癌、急性淋巴性白血病,並用於防治因放療、化療引起的虛弱、貧血、白細胞減少等症。甲魚具有比較好的凈血作用,常期 ...
現時狀態唔食都有蕉氣, 只係某次過台灣, 大哥好介紹, for 男 for 女(皮膚)都好, 佢哋間唔中都食, 唔怪得佢咁年長啲狀態仲咁 fit, 諗住要作戰幾日上好子彈, 唔使搽神油都可以硬到冇朋友.

引用:
原帖由 jchan777 於 2018-8-12 23:25 發表 查看引用來源

駛鬼醫生紙去買咩!我都係就咁走去藥房買唔需要醫生證明,自由好多。
師兄求pm我,謝謝

原帖由 jchan777 於 2018-8-12 23:25 發表

駛鬼醫生紙去買咩!我都係就咁走去藥房買唔需要醫生證明,自由好多。

師兄求pm我,謝謝

師兄 你想買偉哥?pm我

引用:
原帖由 alexgo 於 2018-8-9 15:55 發表 查看引用來源
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
家計會男科幾多錢?

師兄 你想買偉哥?pm我

原帖由 jchan777 於 2018-8-12 23:25 發表

pm我 THX

回覆 18# jchan777 的帖子

C兄, 我都想買啊! 可以PM我嗎? 另又有否犀利士賣呢?THX

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆