泰國真人show和按摩

收藏  |  訂閱
5  4.2k

泰國真人show和按摩

想同老婆去泰國玩,想同佢去睇真人show和試下按摩(男的同佢按.....)。師兄有冇好介紹。

我前幾年去泰國公幹那邊公司的人帶過我去酒吧看過真人show,我老婆就未睇過。我都唔記得酒吧係邊。

D人講導遊會問有冇人想睇真人表演,有就帶去,但好多時因太少人想睇無得去。

你揾隻鴨同你條女做,又搵隻雞同你做。咁你同你條女都睇緊真人show

引用:
原帖由 Talltree888 於 9/8/2018 06:54 PM 發表 查看引用來源
想同老婆去泰國玩,想同佢去睇真人show和試下按摩(男的同佢按.....)。師兄有冇好介紹。

我前幾年去泰國公幹那邊公司的人帶過我去酒吧看過真人show,我老婆就未睇過。我都唔記得酒吧係邊。

D人講導遊會問有冇人想睇真人表演,有就帶去,但好多時因太少人想睇無得去。 ...
楼上吧就有fucking show,不過最好有當地人帶住..
我好多年前睇過...好有藝術感..
表現為一对后生男女..
在酒吧枱上有一個透明箱,男女在箱入面表演..有18式..最厲害是玩足半粒鐘是條九不会跌出來的。

引用:
原帖由 Talltree888 於 2018-8-10 10:54 AM 發表 查看引用來源

D人講導遊會問有冇人想睇真人表演,有就帶去,但好多時因太少人想睇無得去。 ...
有都俾D强国人教壞晒D泰国人了,以前佢哋好纯好有人请味架。

我都好想尝试,不如我们偶遇然后我当是按摩师如何?你可以在现场。我觉得好玩

引用:
原帖由 斷空食客 於 2018-8-11 02:50 PM 發表 查看引用來源
你揾隻鴨同你條女做,又搵隻雞同你做。咁你同你條女都睇緊真人show
咁都比你想到,都係一個好辦法!

前往最後回覆