講開飛田我又想講下

收藏  |  訂閱
11  6.4k

講開飛田我又想講下

年頭出左花紅(30幾個),但一直都行唔開去旅行,終於年尾抽到時間去轉大阪,點解大阪?不用多說啦。
老虎乸仲滿心歡喜可同女女一齊去,我真係好有罪惡感。Anyway 男人既野都唔埋得咁多。搵間近近地天王寺既靚靚酒店,因為唔似之前,老虎乸一齊過左來仲有個女,call上房就無可能,所以主打玩飛田算。因為天王寺好近飛田,搵機會蛇出去都比較易,目標今次旅程食5條架妹左右。最後都只食到四次。
其他既唔講,講番一次最正0個件。我目標一晚一件,那次晚上十點蛇出去,好多都仲開緊,行來行去,左揀右揀,行到有些龜婆都好似認得我,我零日語,但都意會到佢同妹子講「行來行去運吉」之類。我一於小理,繼續揀,屌,真係想捉曬佢地番屋企慢慢屌,揀一個真係好難揀,最後本身揀左另一個靚女,但行行下見到個超正「可能之前一直開工」,一見到佢就心諗,「係你」,上去問又係0個句「hong kong ok?」個龜婆即刻代答ok, 囡囡都當然話ok. 然後跟住條女上房,介紹價錢,我用30分鐘plan。 條女出去找錢再入房,我就除曬衫褲等佢,一入房佢開始除衫,屌,條女白淨到,望都知佢滑。都係0個d,消毒紙巾抹身,上套吹,捉住我隻手示意我揸佢對C級波,皮膚滑撚到,我自問叫雞無數,第一次試咁撚滑皮膚既女,來個女上男下繼續揸波,最後男上女下派曬我d兄弟比佢。最後出門,佢仲滿面笑容同我sayolala. 一下子我由由天堂跌入地獄,返到酒店又例牌比老虎乸屌死撚左去邊。之後一直諗,條女好似一個人,但我一直講唔到似邊個。直到最近係youtube無意睇到套陳年老劇,就係松隆子,十足當年廿頭既松隆子,唔怪得咁正,其實我覺得仲要比松隆子靚添。此行我十分滿意。報告完畢。

continue your story  :smile_44:

引用:
原帖由 balsamo 於 2018-8-18 10:38 PM 發表 查看引用來源
continue your story :smile_44:
每晚我都以為可以認得路走,但都失敗,去就無問題,由溫泉酒店隔離一番街過去就易,都要十分鐘。其實夜晚一條友行都驚,九十點乜撚都收曬又有酒鬼之類,得番途中唱K既居酒居仲有開,條路都仲光仲行得既。總之乜都唔好理,直行直過就可以。
但走既時候真係幾晚都唔認得路,有晚仲行左好耐仲入左住宅民區,一條直路望唔到盡頭,愈行愈驚,最後好辛苦行番出大馬路,經過醫院先去番天王寺車站,中途仲要有兩條0靚仔又飲醉仲要嘔添,始終西城區真係「雜」好多。不過凡事莫理,日本仔都唔會搞你既。點都好都算係一些經歷。都幾得意(當然有事另計)。

仲未講幾$
有無比貼士

不過老實講
我個人覺得去遊戲機檔都應該撩到女!
及酒吧執屍+公園

引用:
原帖由 SPACELESS 於 2018-8-28 12:21 AM 發表 查看引用來源
不過老實講
我個人覺得去遊戲機檔都應該撩到女!
及酒吧執屍+公園
咪傻啦,得唔得唔係重點,可必搞d咁既野
人地告你老強咪死。跌小小錢就可以屌鳩架妹唔好過

用咩理由晚晚10點幾走出去

高手。果然:smile_38:
帶埋老虎乸同個女
仲可以偷跳,兼食4條架妹:smile_14:

比唔比奶西同打車輪? :smile_41:

港紙即係幾錢Q? 

引用:
原帖由 LauLQ 於 2018-8-17 11:04 PM 發表 查看引用來源
年頭出左花紅(30幾個),但一直都行唔開去旅行,終於年尾抽到時間去轉大阪,點解大阪?不用多說啦。
老虎乸仲滿心歡喜可同女女一齊去,我真係好有罪惡感。Anyway 男人既野都唔埋得咁多。搵間近近地天王寺既靚靚酒店,因為唔似之前,老虎乸一齊過左來仲有個女,call上房就無可能,所以主打玩飛田算。因為天王寺好近飛田,搵機會蛇出去都比較易,目標今次旅程食5條架妹左右。最後都只食到四次。
其他既唔講,講 ...
恭喜食到好嘢!

前往最後回覆