47 12345
上一頁下一頁
發新話題

作故仔 唔好睇 I (PART 1)

收藏  |  訂閱
46  24.6k

作故仔 唔好睇 I (PART 1)

我叫阿Yen,
中學果陣因為肥,所以一直都無拍過拖,做嘢之後下定決心上網識,結果唔係傾傾吓失咗跡,就係比人放飛機,就算約到見面,對方個樣可能都係怪怪哋果隻,好唔容易先搵到個正正常常,但係就搞足成晚都唔射精,不斷咁硬完又軟,軟完又硬咁搞到天光

之後識過第二個啦!點知一入就即刻射咗!好彩係果次啫!之後都可以維持5—10分鐘,一星期可以有三次,但係就無咩花式,結果我哋咁都維持咗5年關係,因為佢有第三者先分手

分手之後真係好傷心,仲有知道咩叫做肚餓,餓到要同啲宅男PS來醫肚,點知玩上咗其中一個宅男,因為覺得同佢好合拍,所以直接問佢出唔出嚟,點知比佢拒絕咗!之後我哋繼續維持PS嘅關係,每星期都會有一次,除咗佢之外,其他果啲都比我CUT哂線,佢真係搞到我一定要墊定毛巾,準備定紙巾,同玩到除晒所有衫,擺出任何佢講得出嘅POST,有次佢仲抱住我嚟搞,我咁重佢都得喎!雖然都係食自己,但都比起自己一個滿足,玩嚫都成粒鐘,有時仲玩兩次添

無拍拖嘅日子,時間真係太多,於是係網上加入咗啲群組,參加戶外活動,識啲新朋友,點知比我識到S先生,之後我哋開始WHATAPP同傾電話,S先生工作上有時都要出吓TRIP,陪啲老闆去傾生意,上大陸去夜場真係少不免,但係有時好夜佢都會WHATAPP我,所以我開始覺得佢對我有啲嘢,於是我主動約佢公幹後返來食飯見面;果晚我特登打扮過,著裙同高踭鞋,與平時活動時有所不同,比個意外驚喜佢,當晚我哋去食飯,對面坐都無咩嘢,然後睇戲,我已經開始送秋波,拖住手去咗飲嘢,我哋坐到挨埋一齊坐,基本上佢想要咩,我都可以比佢,佢問我不如去咩囉!咁我問佢去邊到咩!點知。。。更係唔去啦!"時鐘",一係就九龍塘過夜?一係各自返屋企

結果我哋打的去咗九龍塘,心諗餓咗成半年,舒服啲唔好咩!入到房即刻撻落床休息陣先,好少一晚幾個節目咁忙,咁佢話自己沖涼先,我心諗都係一齊沖好啲,入到去佢已經沖緊,真係有啲唔好意思轉返身,然後背住佢除衫,慢慢背住埋到浴缸旁邊,由佢扶我進入缸內背住佢坐低,啲水好溫暖呀!好舒服呀!少少熱啱啱好,之後佢幫我查皂,我覺得OK,胸部同下體都係正常咁查,佢仲講笑話,要唔要益吓我幫再我查多啲添!查完背脊之後,我忍唔住成個人挨落佢到,攰呀嗎!有得挨,真係好舒服呀!

信唔信都好,我真係烚著咗!擇醒之後都有啲唔好意思,之後唔知點解我哋錫,跟住佢想同我係水度咩喎!我覺得都OK,乜唔係嚟咩架咩?咁佢就企起身,嘩!支嘢堅到呀!向上嘅!(EX係要吹先得),沖淨咗啲皂之後,我就一啖含落去,一吓就含到底,(比EX長),除咗前後移動之外,我都識點鑽,用咀去啜,用脷舔同打轉等等,總算可以令到佢呻吟,之後我瞓返係水入面,佢就扒過嚟我前面,分開雙腿準備好晒之際,我問佢點解唔帶袋,佢話廢事出去攞喎!咁更係唔得啦!啲男人就係咁!係都要人就佢!咁樣我只可以坐係佢上面,比佢入一陣咁多啦!。。。。。。不過。。。真係好正呀!我一坐落去就差啲想叫出嚟,佢頂到我入面最盡咁濟,感覺入面好似好迫咁,佢比我一夾就OH咗一聲出嚟,仲讚我好窄!好正!同好爽添!真係咁鬼直接?(佢真係任可一方面都比EX好,又延又硬,夠粗夠長,仲有溫柔呢!)唔~~~我哋攬住KISS,成個人挨晒落佢度錫,唓咗一輪之後夠啦!先出返離,再係水中攬住休息咗一陣先抺身出去上床

上到床我真係瞓咗係度休息,S幫我墊好枕頭,然後幫我著返高踭鞋,佢話佢鍾意喎!跟住係我面前帶套,然後係我下邊抬起我雙腿,慢慢咁錫落去,由小腿錫到去腳跟,由另一邊腳跟又錫返上去小腿,(佢係戀足狂??但係都唔係我咁肥呀??)來回錫咗好幾遍,跟住分開我雙腿放係佢膊頭上,慢慢張佢支嘢貼近我下體,我下意識咁伸手去摸吓佢有帶袋,然後就軒引佢入閘,之後佢開始一路錫我小腿,一路慢慢進入,每入少少又錫一輪,真係好享受比佢入咗嚟之後,下面好似越入越迫,越入越窄咁!期待入到最盡果一刻終於都FEEL到,佢慢慢咁用少少力係入面頂吓頂吓!我就用腰力摟吓摟吓,摩擦嘅感覺真係好HIGH!之後佢將我雙腿放晒係一邊膊頭,雙手攬住我對腳開始真係用力插,吓吓都頂到盡咁濟,而且仲大一次比一次用力,進進出出,高潮同叫床都爆晒出嚟!佢先肯停底問我O唔OK?我只可以點頭示意OK

跟住S將我雙腳分開兩邊放低,然後扒落嚟攬住我,再抱返我上去,面對面咁坐係佢上面攬住我錫,佢想我坐係度UN佢,我話唔得呀!攰呀!無力!咁佢問返我想點玩,我話最好就瞓係度唔使旭啦!。。。先將我抱住放返落床瞓低,舒舒服服先,然後抬起我雙腿上膊嚟玩,一路錫我小腿,一路插,駕輕就熟,好容易我就進入高潮,之後扒係我身上面錫我個胸,一路錫,一路揸,一路繼續插,係我嘅乳房刺激下,男入嘅衝刺係特別強勁,大力啲係會HIGH啲,好容易就有第二次高潮,溫柔嘅男人係要識得錫女人,攬住我KISS係最舒服,一路錫,一路繼續插,第三次高潮果陣,我哋雙手用力攬到實對方,我雙腿用力夾佢條腰,一路KISS,一路前前後後咁推進,直到一齊到達第三次高潮,之後一齊好狂野咁X到盡為止。。。

就係咁樣,佢係懷內一炮一炮咁爆出嚟!之後佢好溫柔咁攬住我錫錫,然後攬住一齊瞓教教豬!!

乘接上文
1 繼續前往9#
2 繼續前往10#
3 繼續前往16#
4 繼續前往19#
5 繼續前往21#
6 繼續前往26#
7 繼續前往27#
8 繼續前往29#
9 繼續前往31#
10 繼續前往33#
11 繼續前往35#
12 繼續前往39#
13 繼續前往40#
14 繼續前往45#
15 乘接下文

引用:
原帖由 -小龍女- 於 2018-8-27 10:57 PM 發表 查看引用來源
我叫阿Yen,
中學果陣因為肥,所以一直都無拍過拖,做嘢之後下定決心上網識,結果唔係傾傾吓失咗跡,就係比人放飛機,就算約到見面,對方個樣可能都係怪怪哋果隻,好唔容易先搵到個正正常常,但係就搞足成晚都唔射精,不斷咁硬完又軟,軟完又硬咁搞到天光

之後識過第二個啦!點知一入就即刻射咗!好彩係果次啫!之後都可以維持5—10分鐘,一星期可以有三次,但係就無咩花式,結果我哋咁都維持咗5年關係,因為佢 ...
S先生條嘢滿足到你?

哈哈, 我同你嘅過去都差不多, 不過分別係我係男

有個女性朋友跟我說過, 佢俾條仔後推時, 推到瞓著左...

故仔作得好好
仲有冇下文?

好撚長

好故事,睇来S先生果然老司机功夫了得

引用:
原帖由 -小龍女- 於 2018-8-27 10:57 PM 發表 查看引用來源
我叫阿Yen,

之後識過第二個啦!點知一入就即刻射咗!好彩係果次啫!之後都可以維持5—10分鐘,一星期可以有三次,但係就無咩花式,結果我哋咁都維持咗5年關係,因為佢 ...
我比較想知師姐你對波有幾大。

S支嘢真係正,比EX大啲,插落我果度啱啱好,又後生過EX,望住佢教教豬個樣,好Q呀!我又想再嚟!拍低佢個豬樣先!等佢醒返再嚟多次。。。

諗返之前,都唔使為EX流咁多眼淚,最初為咗唔想一個人過世先同佢一齊,一齊無耐又話要咩!等半年都話唔得,第一次都係係佢屋企,雖然佢話果日無人啫!但係都係驚架嗎!一啲都唔開心,仲一分鐘都無,之後隔咗成個月佢都無再提話要咩!拍拖三個月,佢話一齊去旅行,係自由行,其實係人都知預咗要咩架啦!點知佢居然無買定避孕套喎??

DAY1,淨係錫吓就瞓,DAY2,都係一樣,DAY3,我做主動搞興咗佢,佢又搞到我濕晒,先話"無"???仲要話返我搞興佢先><,DAY4,佢買嘢氹返我,仲買多咗一盒12個,結果果晚用咗3個,第二朝用多1個

之後半年我哋都好少咩!時鐘我會覺得汚糟,趕時間我又唔得,乾淨,舒服,過夜係必需,拍拖一年到,佢開始工作好忙,經常都要OT,於是我會放咗工買飯上去佢公司一齊食,有時真係做到深夜先走,就係因為咁,公司比咗個機會我哋親近,親熱,然後。。。,之後4年都係係公司到搞掂,佢個位,梳化,會議室,甚至乎老闆間房都試過,有次因為大量影印傳單,我哋一按完STATE,就係部機前面搞,你話同部機鬥快呀?定鬥耐好呢??

不過佢始終都係同其他男人一樣。。。貪新忘舊!!汪我仲一心諗住同佢結婚,一直幫佢慳錢,同草錢,分手一個月就見到佢FB UPDATE咗張相, 一前一後握住女方雙手擁抱著女方腰間,根本唔會係啱啱識果種,一定已經來往咗一段時間,可能係我哋仲一齊嘅時候,佢哋已經搞過好多次都唔出奇,其實個女仔外型都幾似我,高度,身形都係差唔多,係個樣靚過我。。。

想知更多我和EX之間嘅前塵往事,可前往 我和Ex有個故事 觀看

而家。。。S覺得我OK咪得囉!S一醒返,我就問佢點呀?佢話OK,我話係佢覺得我點呀?咁佢話要試清楚啲先知,佢一路摸我塊面,一路錫我,由咀開始,眼,耳,口,鼻,跟住一路向下,吻遍我全身,雙手又揸又摷,然後搓住我個胸,錫住我條頸問 36?? 三次機會!! 35?? 仲有一次!! 34?? YES。。。CUP呢?? C?? D呀!!無晒機會!! 26—36?? 你自己度啦︿︿ 咁就度下面有幾深先︿︿ 

今次我幫佢上套,然後佢幫我轉身狗仔式,對準閘口之後,佢叫我試吓自己嚟!我慢慢退後等佢可以進入,好似坐咁要我自己做主動,佢支嘢真係硬,我自己又窄喎!塞入去果陣好似頂住頂住咁,好唔容易先入到去,又要向前旭退返出嚟!前前後後咁出出入入都幾用力,唔旭又無FEEL喎!做咗一陣感覺好似入得比先前深咗好多咁!但係佢話支嘢未入晒,噚晚都係入到盡都入唔晒!之後到佢採取主動,先係捉住我條腰插一輪,然後就係捉住兩邊手臂加快,最HIGH係攬住我,用雙手揸住我對波係咁UN,我哋叫得好犀利,最後佢終於停低咗!比佢搞到我無晒氣咁濟

比佢搞到散晒,我一定要瞓,要側身瞓,佢係後面攬住我,用雙手搓住我個胸,再慢慢一下一下咁做,一路做,一路傾計,先知佢原來細我1年,無女朋友(啱啱分手幾個月),佢EX大佢3年,一齊咗2年,因為EX想計劃結婚而分手,返大陸做嘢從來無叫雞,有叫就返到嚟無晒力啦!

佢好衰架!真係即刻用力証明比我睇喎!佢一下一下咁插,每一下都好用力插到最盡為止,然後慢慢抽返出嚟再插,每一次插到最盡,我都忍唔住叫咗出嚟!高潮同埋出水,啲水流到成個大脾都係,流咗好多都唔停,佢嘆咗好耐先問我夠未,我話OK,佢話仲可以玩多一陣,之後佢開始續漸加快抽插嘅速度,收緊佢嘅手臂攬實我,我地前前後後咁一齊衝,由於佢啲衝力好大,我要用手頂住床頭先得,我哋一齊盡情地叫床,呻吟,出力,最後一齊高潮,佢話頂唔順要射啦!YEN~~~。。。。。。佢攬得我好實呀!揸住我個胸,我下面FEEL佢CHOK下CHOK下咁射~~~ YEN~~~射咗啦~~~ 舒唔舒服呀~豬豬!!

休息咗陣之後我哋一齊沖涼,我問返佢我O唔OK?佢話我好OK,之後佢都有問返我,咁我都好滿意佢嘅表現,跟住都係討論返成晚嘅過程,原來佢係鍾意高踭鞋,但唔一定要絲襪,可以LEGGING同褲都得,。。。咁長腿呢??佢話有就最好啦!無都OK!。。。。。。食完早餐之後,我叫佢送到港鐡就得,一路行佢問我今晚得唔得,我話更係唔得啦!比屋企人糟都似,一係下個禮拜六過夜,今晚食飯就可以,或者睇場戲都得嘅!最後,我哋係月台擁吻道別,再係車度用電話傾到返屋企,然後各自教教。。。

繼續前往10#

之後果個星期,我哋晚晚都傾WHATSAPP,閒談之間,知道S嘅EX都是群組內的人,是甚受男士歡受的「女神」,老實講,「女神」名付其實真係女神一名!樣真靚,是不用化妝那種,個子不高160到,但可換來更多選擇,胸不大不細,33~34到,C居多,腰不粗,應該合標準,PAT同上圍差唔多,我真係羨慕佢有咁好條件,一諗到S以前係同佢搞,心裡面就覺得不是味兒,肯定唔會好似同我咁,一晚搞2次咁少,據S講,是因為迫婚而分手,不過「女神」現在都有隻兵啦!

好唔容易先等到星期六,今次我哋淨係去食飯,然後就上房,果晚我著咗佢要求嘅露趾幼跟高踭鞋,ONE PIC裙係我自己揀嘅,一入到房,我哋即刻急不及待咁擁吻,一路錫,一路推我埋床,然後壓落嚟,返起我條裙,除去內褲,立即上套,跟住分開我雙腿插入,我哋互相瘋狂擁吻對方,下體不斷互相迎合,不消一刻我已經完全被佔有,一個星期嘅慾火,一下子完全要爆發,我哋攬住係咁狂衝,互相都好用力咁攬實對方,一分一秒都唔可停低和沒有對方,佢嘅衝刺真係好強勁,每一下都頂到入心入肺,搞到我不斷咁呻吟同叫床聲,我真係忍唔住叫佢快啲,快啲呀!我要好快好快果種。。。。。。一輪強烈嘅衝刺之後,係我仲未想佢停嘅時候,佢終於頂唔順係我入面爆咗~~~YEN~~~I LOVE U

之後佢扒咗係我個胸上面休息,我問佢點呀?OK嗎?佢話OK!同掛咗我成個禮拜咁耐,其實我都係一樣咁掛住佢,有時做緊嘢都會幻想返我哋一齊做愛嘅情境,

之後我哋再互相擁吻,佢隔著條裙搓我個胸,錫我嘅乳房,用手掃我條腿,然後扶我坐起身,拉開我背後嘅拉鏈,直接隔住個BRA撫摸我嘅胸部,同錫我嘅乳溝,用手深入我條裙內卒我下面,同時間我用手揸住佢支嘢,上上下下咁卒,互相去刺激對方,直到佢硬返晒之後,我立即坐上去,連裙同BRA都費事除,按住佢嘅膊頭,一下一下咁坐落去,每一下入啲再入啲,直到可以入到盡為止,然後用腰摟下摟下,同佢支嘢係入面磨下磨下,擦到大家都興奮嘅時候,我哋十指緊扣咁UN,由我做主動,佢用手摸同揸我個PAT,然後揸住條腰來推我加快速度,UN到我個胸拋吓拋吓!我叫佢用手HOLD住我個胸,揸我對波(隔住個BRA),佢揸得我真係好舒服呀!UN咗一段時間之後,佢坐起身攬住我嚟UN,我哋好合拍,一齊上,一齊落,擁吻,好肉緊咁緊抱著對方,。。。唔好停呀!UN我呀!大力啲UN我呀!。。。我哋搞到高嘲咗好幾次,快要爆發之濟,又按住對方,然後再狂UN一輪,最後我哋終於到達了頂峯~~~

之後我扒係佢身上面一齊休息,問佢舒唔舒服,佢話OK!然後揸住我個胸話,UN到我個胸拋吓拋吓果吓真係好爽呀!休息過後,佢幫我除咗條裙,BRA,同鞋,然後一齊入去浴室沖涼。。。

繼續前往16#

47 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆