上一頁下一頁
發新話題

作故仔 唔好睇 I (PART 1)

收藏  |  訂閱
46  24.6k

八月廿一日,一個難忘嘅日孑,我負出咗我第一次嘅4p......

我哋先約好去食飯,席間因為係方形枱,兩位男士分別坐我左右兩邊,女神就坐對面,整個晚餐K先生都言談甚歡,照顧女神之餘也照顧我,比我一種輕鬆嘅感覺,面對一件優質男,我好似忘記咗S同女神嘅存在,當交談和了解過之後,好似無咁驚

餐後,K直接伸出手示意想拖我手,最初我都有啲害怕,但係遲遲地都伸出手表示願意,就係咁我哋係餐廳交換咗!當行到出街時... 個心真係有啲驚,又怕撞到熟人喎,但又好開心喎!咁大個女,拖過最掂都係呢件,有虛榮心都係好正常啫!不過唔知一陣佢掂唔掂呢??

等𨋢果陣,先見到後面嘅S同女神原來係繞住手行,一路上同K都有講有笑,難怪佢同太太平時表現咁容恰啦,全程完全沒有講咸嘢和抽水,真係想同佢唔知行咗去邊,賣甩咗S佢哋^_^

既驚又喜終於上到房,女神隨便放下手袋就和S摟在一起唓,當日佢穿one pic裙(貼身窄果隻)、高跟鞋,而我就穿tube top、短裙仔、短高跟boot、短小外套,淨係扣胸同腰兩粒鈕,打開領同心口,見到事業線果隻,K拖住我坐埋床開始錫,真係開始有啲驚......

繼續前往33#

引用:
原帖由 -小龍女- 於 2018-10-4 04:44 PM 發表 查看引用來源
八月廿一日,一個難忘嘅日孑,我負出咗我第一次嘅4p......

我哋先約好去食飯,席間因為係方形枱,兩位男士分別坐我左右兩邊,女神就坐對面,整個晚餐K先生都言談甚歡,照顧女神之餘也照顧我,比我一種輕鬆嘅感覺,面對一件優質男,我好似忘記咗S同女神嘅存在,當交談和了解過之後,好似無咁驚

餐後,K直接伸出手示意想拖我手,最初我都有啲害怕,但係遲遲地都伸出手表示願意,就係咁我哋係餐廳交換咗!當 ...
無著黑絲啊女神?

第一次同K先生咩,諗唔到會係咁溫柔,慢慢咁同我錫,隔著外套撫摸我嘅背脊,然後翻開我嘅外套,隔著件tube top撫摸同錫我嘅胸部,一邊錫,一邊除我嘅短裙仔,and then除埋boot,跟住扒係我身上面錫,溫柔同舒服程度唔差得過K,隔住under錫到我下面好舒服,用佢嘅臉同鼻係我下面摩擦,摩擦完下面,又摩擦我嘅胸部同乳溝,又舐又錫,好似小朋友食雪糕咁!我用手按住佢個頭,等佢慢慢食

係我哋仲熱緊身嘅時候,隔離已經急不及待、一馬當先,女神已經一絲不掛,提起佢雙穿著高跟鞋的腿放在S的膊頭上,S一邊前後推進,一邊搓佢個胸,發出唔~唔~唔~的低聲呻吟聲,女神嘅身材算係唔錯,胸夠挺、腰算幼、pat有肉,係大腿有小小粗,同小腿有小小肌肉,有做運動果種,睇見S同女神咩,心裏面梗有啲唔舒服,點都好... 我條仔嚟架嗎!不過都開始咗咯

睇見S都咁囉!我欲拒還迎都係要撥出去,主動為K除去衣服,手握著佢下面然後濕吻,K都幾粗吓,而且很硬淨,我用手前後咁chok佢,然後跪低用口去啜,前前後後咁含,左鑽右鑽,用脷打圏,總算可以領到K呻吟

之後我自己瞓低,伸對腳去夾佢條腰埋嚟,K係我上面隔住under用下體同我摩擦,佢就磨得好興奮呀!但係我真係覺得唔夠囉!於是我主動除左條under同佢磨,之後佢將我雙腿夾埋,夾住佢支嘢嚟磨,磨咗一陣之後,佢抱我起身,面對面咁攬住磿同鍚錫,跟住除咗我件top揸我對波

玩到興嘞!K先生終於忍唔住帶袋讓我上馬,女上男下咁插入我體內,我慢慢咁坐落去,K佢好脹,我下面又窄喎,壓迫感好大,入面迫到貼晒,我慢慢咁坐入去,入啲入啲咁慢慢入,入到最盡之後,由互相摩擦開始,到有feel先上下咁un,夾啱個拍子一齊上上落落,再展開激烈嘅擁吻,大家全情投入咗之後,佢不停咁揸我個胸,我雙腿用力夾佢條腰,一齊上落過無數次之後,我哋終於開始有高潮,之後K更加賣力咁頂我上去,我話唔好呀~~~唔好呀~~~唔好呀~~~佢就更加大力,頂咗好多下之後,佢終於停低放返我落嚟,兩個人攬住扯氣,好高呀~~~你搞到我好高呀~~~我哋兩個都互相攬住對方高緊、擁吻,享受緊我哋兩個之間嘅第一次高潮

哦⋯⋯哦⋯⋯哦⋯⋯S將女神推開,從後拔出後,坐係床上喘氣,同時間女神都扒係床到喘,嗄⋯⋯嗄⋯⋯嗄⋯⋯佢哋應該係玩到差啲射咁濟⋯⋯之後S將女神身體返轉,抬起佢雙腿又再次插入,哦⋯⋯(唔知佢地享受咗幾多次呢?可能已經好多次!)

繼續前往35#

唔錯呀

高潮過後,K同我轉咗狗仔式,之後好溫柔咁錫我背脊,搓我個胸,我覺得咁好舒服,當我哋仲慢慢享受緊嘅時候,S同女神已經join 咗埋嚟一齊玩,

S要我同女神輪流為佢口交,之後我哋一個吹,一個食蛋蛋,跟住兩個一齊分別左右兩邊錫到去個頭到,當錫到差啲同女神kiss到嘅時候,我縮咗一縮,女神就一啖就啜咗K個頭入口,之後S按住我個頭,要我一齊啜,最初我都唔係好想,因為始終會同女神kiss到,但係S係都要,我為有順從,最終我哋都係要一齊又舐又啜又鍚又含佢個頭,跟本同互相kiss對方無咩分別,好似一齊食緊一支雪條咁,真係好下流,不過S佢就好興奮,係前所未有果種,所有嘅呻吟同叫床聲都一次過爆發晒出嚟,最後佢係我地面前爆晒槳,射到我同女神成臉都係,

係同S口交嘅過程之中,K同時間繼續屌我,當佢哋兩個同時插入時,我感覺到嘅壓力真係好大,迫係佢兩個中間,根本就逗唔到氣,同一時間兩個一齊推我,個種壓迫感,真係前所未有,之後佢哋慢慢夾返啱個節奏,一個推、一個送,咁先至好返啲,起碼無先前咁辛苦先呀!

係S射咗之後,佢同女神入咗去沖涼,淨返我同K之後,佢開始有問我舒唔舒服?咁做好唔好?佢話同我狗仔式真係好正,個pat夠大,又有回彈力,每推一吓都會自動反彈返轉頭撞返佢,好自然就會想推多幾吓,越推就越想推,真係唔想停,哦~~~哦~~~哦~~~屌我呀~~~屌我呀~~~就係我哋大家都唔想停嘅情況之下,佢終於係我入面射出咗我哋之間嘅第一次,佢從後攬住我擁吻,雙手輕撫著搓我嘅乳房,從我後面向上延,chok吓chok吓咁係我體內射咗好幾十吓,之後我軟晒,成個挨晒落佢到,係佢未軟晒之前,我都仲要佢繼續UN我,望見佢咁靚仔,我真係好Enjoy。

繼續前往39#

睇到我硬晒

我以前識得一個Sp又係叫亞yen, 每次飲完酒都會去xx

引用:
原帖由 項少少龍 於 2018-10-15 03:00 PM 發表 查看引用來源
我以前識得一個Sp又係叫亞yen, 每次飲完酒都會去xx
我不會飲酒

都唔知係好彩,定唔好彩,啲男人一個比一個好,但一次比一次負出得多,原本只係想搵個人,有個伴,結果變成性伴侶,而且仲唔止一個添,由玩伴變成換伴,男人就係咁,用下面諗嘢!女人呢?「女神」呢?我只係諗,S鍾意嘅... 我就為佢做,

就係因為S,我先可以同K有咁難忘嘅第一次,雖然佢未必係我所識嘅男仔當中最靚仔,但做過嘅就係最靚仔,技巧上雖不及S好,但感覺上較討好,S則比較老奉, 但啲女又比佢馴服到,好似我咁,就迷到瘟瘟噔噔,同佢去玩4p,

S佢哋沖完之後,到我同K,可能已經做過,所以無咁鑑介,K扶我入浴,然後教水同放水,沉到上肩膊才停,我哋一前一後而咁坐,佢從後攬住我,好溫暖嘅感覺,K開始為我查皂,一邊查,一邊傾計,我解釋比佢知,我係為咗討好S先會來玩4p,而佢就同一般男人一樣,為咗滿足自己嘅性慾,K本身早在中學時已深受女性歡迎,一直有正常嘅拍拖和性生活,直到工作上遇上K太太後,才穏定下來,婚後周邊仍然充滿引誘,而女神就係佢抵擋唔到嘅一個,自始之後,佢哋開始偷情,而我亦都有分享返我嘅過去,

突然之間聽到女神係出面好大聲咁「呀」咗一聲出嚟!:smile_14: 我同K都邊抹身,邊出去睇睇,原來S將女神成個抱起嚟屌,怪唔之得咁high啦,女神著咗過膝半透明黑絲、高跟鞋,雙腳夾住S條腰,講真我都想要呀!但係自己咁肥,都唔好意思出聲啦!之後S將女神放返落床,女神話仲詳呀!仲要呀!

之後我哋4個一齊上床玩4p,首先啲男仔要我哋跪係度口交,滿足咗佢哋嘅慾望先,最初一人吹一邊,之後交換,真係好下流,換咗幾次之後,就兩個吹一個,另一邊就用手,滿足佢哋嘅大男人主意,來回交換幾次,每一次吹嘅時候,佢哋都按住我哋個頭,不時要我哋向上望,仲叫我哋要表現出好淫好飢渴嘅眼神,啲男人真係好賤格架, 又要外表端莊,又要內𥚃淫亂,天使魔鬼混合體,不過我哋不約而同都鍾意,最後兩支一齊隊埋嚟都有, 我哋你啜完,就我啜,真係好cheap呀!但係一睇見佢哋個high樣,連老豆姓乜都唔記得,就好滿足啦!

繼續前往40#

啲男人就係咁,滿足完佢哋嘅大男人主意之後,又要滿足佢哋其他嘅欲望,點解個個男人都咁鍾意黑絲架啫?呢兩個男人都唔例外,一人一邊、一人一條腿係咁錫,一個就抬高,一個就放低,兩個男人不約而同都不斷咁錫同摸女神雙腿,完全可以用愛不惜手來形容,

S跪係女神個頭側邊,放入去佢個口到吹,同時遞高佢條腿,邊吹邊錫佢小腿,睇見S佢個high樣,可以知道佢有幾咁鍾意,K就係下面由小腿開始,一路錫到去佢個閪,邊舐邊愛撫佢大脾,兩個男人弄到女神低聲嘅呻吟,而我就係下邊幫K吹,K真係好硬,可想而知幾興奮先得架!

玩咗一輪之後,兩個男人轉移進攻我嘅胸部,一人一邊,一人一個,又搓、又錫、又揸、又弄,搞到人哋兩邊乳頭都硬晒咁濟,佢兩個都好溫柔咁愛撫、輕撫、輕吻、輕舐、輕啜我乳房,一時間四隻手、兩把口,興奮程度已經超出咗x2,而且仲不斷接踵而來的,沒完沒了,我已經完全被佔有,興奮到暈咁濟!

之後我醒返,感覺到先前好似瞓著咗一陣咁,腦海完全一遍空白,感覺成個人輕哂、飄飄然咁,一刻間疲勞盡消,我諗我高潮到失去咗知覺,之後感覺到兩個大男人不約而同都仲係玩緊我對波,我不由自主用雙手去按住佢兩個嘅頭,兩個玩到愛不惜手嘅大男人,就好似兩個好可愛嘅小朋友咁,玩緊一件好好玩嘅玩具,好彩無爭嘢玩啫!

之後K同我玩乳交,佢跨跪係我胸部上面,將支嘢放係我乳溝中間,我用雙手推自己個胸去夾住佢支嘢,佢前前後後咁旭,我又上上落落咁推配合,而S就係下面舐我,兩邊一齊嚟,好high呀!真係好high呀!啲水開始係咁流,女神跪咗係我個頭上面,佢同K親吻,K一隻手搓佢個胸,一隻手卒佢下面,之後女神開始淫叫,我見到佢下面出水呀!我自己又出緊,我真係忍唔住⋯⋯ 試下用條脷去lam女神下面⋯⋯

繼續前往45#

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆