上一頁下一頁
發新話題

作故仔 唔好睇 I (PART 1)

收藏  |  訂閱
46  24.6k

自從同S開始咗之後,差唔多個個星期我哋都去咩,除此之外,就一齊參加群組內嘅活動,其實群組內有好多人都係籍著參加活動來搵對象,就好似S嘅EX咁,好快都有人追,個男仔真係好恩勤,行一步跟一步,成日跟係女神側邊,但係從來無見佢哋拖手,活動集合都是各自各來,又唔覺佢哋係一齊走,唔會好似我同S咁,拖住手一齊嚟,一齊走

開始拍拖頭幾個月真係好甜蜜,日日都係掛住對方,成日發白日夢,無心機做嘢,同掛住睇AV,因為想學好啲叫床聲,精彩快樂嘅時間特別容易過,有一個星期佢突然話唔得閒,所以無見面,之後WHATSAPP開始少咗,之後果個星期我哋都仲有去食飯,但係食完就送我去搭車,再之後果禮拜都有出來食飯,食完之後行行下佢話想同我分手,我問佢咩事啦!佢又唔講喎!我即刻攬住佢哭,唔比佢走,我話唔走得呀!唔講清楚,唔可以走,

之後佢先肯講,原來佢同EX一齊返,就係話唔得閒果個星期開始,之後KEEP住有WHATSAPP傾計,我聽到好傷心,唔知點樣可以挽留到佢,佢話做返朋友,得閑出嚟食飯都可以,一個星期之後,我再去搵佢,佢都有應約,臨別時我真係好唔捨得,所以係街到攬住佢唔放,仲錫佢,之後我哋互相擁吻,最後我哋終於都係去咗咩!

雖然好唔開心,但係都要係咁搞佢,係都要同佢咩!一入到房我就主動除佢條褲,攞出嚟吹,佢都忍唔住按住我個頭,之後我推佢埋床瞓低,二話不說除咗UNDER,未除裙就坐上去,係咁UN,佢用手按住我條腰推配合,UN到攰之後,佢攬住我轉咗男上女下係咁衝刺,係咁好大力咁衝刺,推到我就嚟散咁濟先射出嚟,之後佢就扒係我身上面一齊喘氣。。。。。。跟住我繼續用手搞佢,一硬咗又再嚟,都無再考慮用咩花式,總之入到就得,之後係咁搞,係咁入,係咁做,係咁射,全部由佢做晒主動,我都唔知做咗幾多次,當我醒返之後,只係覺得好攰,同下面好痛,我問佢痛唔痛,佢都話好痛。。。

清醒返之後,佢都係同我講,對唔住,噚晚就當係最後一次,我哋以後都係做返朋友好啲,我問佢點解,佢話果晚係EX搵佢先嘅,係EX主動先架,但係做完之後,佢發覺自己原來仲係好鍾意EX,咁我呢?我唔主動?唔鍾意我?佢話其實我仲嘢火添,否則唔會同我做到咁多次,但係講感情,都係同EX深厚啲,所以佢都係果句,真係好對唔住我,暫時真係只可以做返朋友。。。

一下子咁,我真係好難接受,之後佢送我去到港鐡月台,我哋擁吻道別,依依不捨還是要分手,之後只係WHATSAPP報平安 :smile_o03:

返到屋企好唔開心,為有打比宅男傾訴,佢問我兩個(我同女神)邊個靚啲呀?。。。女朋友一定係揀女神,老婆就一定係揀我,佢話啲男仔根本唔明白老婆係一定會走樣,所以咩拍拖結婚根本就係一件傻事,。。。宅男最後問咗我一個問題,如果有一日S問我可唔可以玩3P嘅。。。咁你會點呀?。。。

繼續前往26#

對唔住都要講,佢擺到明就係散咗,冇女畀佢小同射,扮溝妳呃蝦條
唔好認真,亦唔洗傷心
引用:
原帖由 -小龍女- 於 2018-9-17 08:30 PM 發表 查看引用來源
自從同S開始咗之後,差唔多個個星期我哋都去咩,除此之外,就一齊參加群組內嘅活動,其實群組內有好多人都係籍著參加活動來搵對象,就好似S嘅EX咁,好快都有人追,個男仔真係好恩勤,行一步跟一步,成日跟係女神側邊,但係從來無見佢哋拖手,活動集合都是各自各來,又唔覺佢哋係一齊走,唔會好似我同S咁,拖住手一齊嚟,一齊走

開始拍拖頭幾個月真係好甜蜜,日日都係掛住對方,成日發白日夢,無心機做嘢,同掛住睇A ...

支持下先

咁而家未好得閒, ,要食齋?

引用:
原帖由 -小龍女- 於 2018-9-17 08:30 PM 發表 查看引用來源

開始拍拖頭幾個月真係好甜蜜,日日都係掛住對方,成日發白日夢,無心機做嘢,同掛住睇A ...
其實絲打有無相睇下,你有幾索先?

同S分開之後,差不多每個星期都係宅男幫我解決,除此之外,仲要幫我解悶,有時我一悶就會打比佢,但係我哋始終都係維持現有關係......

幾個星期之後,我忍唔住去搵返S,第一眼見到佢......瘦咗!好慘呀!我忍唔住攬住佢,之後哭!原來佢同EX只係若織若離嘅關係,並唔係想像中嘅復合......,晚飯之後,佢送我去車站,係車站我忍唔住再擁抱佢,然後擁吻,最後我哋都係打的去咗咩!

一入到房 ,我哋即刻展開激烈嘅擁吻,然後佢推我到鏡前面,從後翻起我嘅裙子,插入我體內,慢慢咁插,插到最深嘅時候,佢會好用力咁屌我,然後慢慢拉返出嚟,又再慢慢入,來回多次之後,大家都FEEL到好HlGH,我更應佢要求,係插最深,用最大力屌我時要講:「屌死我..... 屌死我..... 屌死我.....」直至佢推開我,從我後面退出,躺在床上喘氣為止,而我亦都扒咗鏡前面喘氣

差啲射嘅感覺真係令佢好HlGH,我爬返上床,用手套弄佢支嘢,我問佢仲吹唔吹,佢話OK,但唔好除套,因為係LAST一個

之後我問佢呢段時間有無同EX咩?佢話無...... EX其實已經有PARTER,BUT唔係果隻「兵」...... 原來係群組內嘅~K先生,K先生30到,已婚,太太也是組員之一,是活躍那種,本身有樓有車有樣,是女性夢寐以求果種,難怪女神會願意同佢暗交

之後EX問我仲想唔想要,我話你想唔想,佢話想,咁我話你講呀!你講「我想要呀!」我想要呀~~~想要咩?~~~要咩囉~~~即係咩?~~~咩囉~~~即係?~~~屌~~~屌邊個?~~~你囉~~~你要講埋我個名!~~~「YEN,我想屌你!」講多次「YEN,我好想屌你呀!」再講多次「YEN,我真係好想屌你呀!!」HEHE!!之後我除咗佢個袋,HEHE!!有人無得玩!!

最後佢係咁蟻我唔用袋咩!更係唔得啦!不過,如果佢梗硬嚟嘅,我都無辦法...... 唔好啦~~~唔好呀~~~要射啦~~~唔要呀~~~係出面射呀~~~擺落我個口到~~~唔~唔~唔~

瞓醒之後我哋再嚟多次,沖涼、早餐後送到港鐡月台,擁吻道別,係車上面用手機傾到返到屋企瞓教教為止,我知... 我要接受佢忘記唔到EX......

繼續前往27#

有樓、有車、有樣,總括來講都是女性夢寐以求嘅對像,而K先生正是如此,K太太同我差唔多年紀,樣靚,高160到,瘦身材,但上圍較小,中間和下面同女神差不多,約31/2-26-34,瘦已經是男仕們的基本要求,其實如果佢哋唔講,根本就似係男女朋友居多

我自己覺得,K太太同女神可以話不相伯仲,講樣差不多,但K太太後生啲,玩起上嚟都ACTlVE啲,講身材就女神好啲,但K太太手腳較幼,講人品就K太太好啲,份人比較有講有笑,女神則較COOL,不過我相信男組員們都是向著女神,因為未婚呀嗎!

之後幾個星期,我哋都有見面,雖然後唔一定會去咩,但總好過分手,有時我知佢都會有同EX咩,每當佢電話唔通,WhatsApp 唔覆,我都會諗... 可能同緊EX一齊,唔知做緊咩,心裏面一定會有唔開心,但又冇辨法唔接受,即是忍受

其實明眼人都知,女神跟本就係港女貪錢,甚至想搶人老公,S就好似一般港男咁,貪人靚,死都要中埋去做士兵,仲有果個K先生,根本似住自己有個錢,學人玩小三,最慘係佢老婆,好似乜都唔知咁!

之後,我要S抽返多啲時間陪我,佢竟然提出...... 咁不如玩3p :smile_14:

繼續前往29#

一次睇左咁多,想問仲有幾集結局?

「哦~~~哦~~~哦~~~大力啲呀~~~入啲添呀~~~哦~~~哦~~~哦~~~屌死我呀~~~屌死我呀~~~嗄~~~嗄~~~嗄~~~舒服呀~~~回一回,扯多轉先射呀~~~

頭先你知我撞到邊個呀?~~~我撞到K太太~~~不過佢見唔到我,都唔知係唔係嚟捉佢老公呢^_^~~~

呀~~~呀~~~呀~~~未講完呀~~~講埋先呀~~~唔准偷襲人呀~~~

你呀~~~呢排做咩咁鬼馬~~~成日叫人自己上房搵你~~~係咪同EX搞咗先,然後再同我過夜啫?~~~

哦~~~哦~~~哦~~~唔好咁呀~~~轉吓花式啦~~~我要你抱起我呀~~~唔得~~~一定要~~~」

原本都以為3p係講吓架咋!我肯,女神都未必肯啦!點知回覆原來係4p,係交換parter,對方係K先生同女神,一諗到對方係K先生咁高質,個心即刻跳咗出嚟,但係女神都肯嘅!肯定係為咗討好K,然後就同埋S一齊穿針引線,最傻瓜就係我啦!只係為咗滿足S...... 但係可以同K...... 試一次喎!!

話就話心思思都想試吓啫,其實真係有啲驚,S話咗... 玩得交換,就預咗要陪K咩,一間房4個人,先玩交換,然後再group埋玩......

繼續前往31#

引用:
原帖由 -小龍女- 於 2018-10-4 11:37 AM 發表 查看引用來源
「哦~~~哦~~~哦~~~大力啲呀~~~入啲添呀~~~哦~~~哦~~~哦~~~屌死我呀~~~屌死我呀~~~嗄~~~嗄~~~嗄~~~舒服呀~~~回一回,扯多轉先射呀~~~

頭先你知我撞到邊個呀?~~~我撞到K太太~~~不過佢見唔到我,都唔知係唔係嚟捉佢老公呢^_^~~~

呀~~~呀~~~呀~~~未講完呀~~~講埋先呀~~~唔准偷襲人呀~~~

你呀~~~呢排做咩咁鬼馬~~~成日叫人自 ...
女神心態好奇怪,喺K面前畀S屌,咁佢就永遠都得唔到K啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆