上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 公司得我一個男人 更新第16集(7月3日)

收藏  |  訂閱
388  364.0k

加油,支持,等下集

引用:
原帖由 ykym 於 7-9-2018 14:42 發表 查看引用來源
呢篇係啱啱食lunch時打㗎,所以少字啲,又驚啲女同事突然返嚟😝
唔好理佢地啦:smile_40:

比心機, 我等睇你連 過3條隧道

引用:
原帖由 CCandy 於 2018-9-7 03:03 PM 發表 查看引用來源

唔好理佢地啦:smile_40:
好難唔理喎🤣 

引用:
原帖由 ykym 於 7-9-2018 16:14 發表 查看引用來源

好難唔理喎🤣  
咁, 偷到時間打未呀?
有無著落架:smile_40:

引用:
原帖由 CCandy 於 2018-9-7 04:41 PM 發表 查看引用來源

咁, 偷到時間打未呀?
有無著落架:smile_40:
返緊工,𥄫緊女同事,夜啲先啦🤣

好好睇呀師兄,快d更新啦

第四集 一皇大戰三后

啊~~~~~~~~~~~~~~~~
係,係我嗌,Angel攞住兩個夾,本來我諗夾都係少少痛,但佢竟然一嘢放手,好大力咁夾落我兩粒Lin到
我:同你有仇咩?

Angel只係瘋狂大笑:哈哈哈哈,我魏櫻珞,天生脾氣暴,不好惹 (國語)
老婆竟然仲喺側邊拍片⋯⋯:smile_27:

第三舖,我老婆竟然好快就食咗舖雞糊,出充嘅係Mimi⋯⋯我立即快速抆咗兩個夾,嘩,我兩粒Lin都紅晒⋯⋯
苦盡甘來,終於有嘢睇啦,Mimi好唔情願咁慢慢雙手拉住吊帶背心嘅衫尾,慢慢向上拉起,拉到見到腰時,佢突然抬頭望住我雙眼,我當時緊係牛咁眼望實啦,哈⋯⋯

Mimi立即成面紅晒,然後擰轉身慢慢再拉起見衫,我只見到佢白滑嘅背脊,然後見到白色都幾粗嘅Bra帶,可想而知佢個胸有幾大而需要⋯⋯咦,有六個扣咁勁嘅?

老婆:老公,你唔好望住佢啦,佢怕醜㗎!

我:吓?我都露晒點啦,又唔見我怕醜~

老婆:啊! 你係咪窒我?

我:唔係,咁願賭服輸嘛~

老婆:哎呀,好丫⋯⋯ Mimi,我宜家罰你著返件衫!

啊!!!!!!!!

Angel:吓?
然後Angel再胡定欣上身: 你無⋯⋯L嘢呀?

老婆:乜唔可以罰佢著返件衫咩?

Angel:咁玩法,玩到出年都未玩完喎,唔得唔得

我附和:係囉,係囉,我哋唔係蝦Mimi,只係規矩嚟㗎嘛!大家自己人,玩下之嘛

Mimi亦都除咗件衫,慢慢坐返正向張枱,嘩,佢真係好L大呀,可惜佢個Bra包得太多,不過都睇到我心跳加速

老婆:咁我罰你斟杯水畀我啦,唔該!

雖然咁樣罰真係好流,但啱啱話完老婆,都係費時再嘈,老婆就係心地好,唔計較⋯⋯好快Mimi斟完杯水,就又坐返低打牌

第四舖開始,終於過莊到我打骰⋯⋯呢舖到我自摸,哈哈~

老婆同Mimi各自除咗條短褲同裙,所以佢哋兩個都只有Bra同底褲,老婆成日都睇,所以我都多啲偷望Mimi同等待Angel除衫,Mimi雖然人仔細細,但係條腿望落又唔係好短,只係比起老婆同Angel就略為粗咗少少⋯⋯

跟住就等睇Angel除衫,但佢竟然伸手去背後解開咗個Bra扣,然後抆咗個Bra出嚟,佢竟然唔除衫,真係估佢唔到,但佢除咗個Bra,件吊帶背心飛咗釘,我覺得仲性感

好啦,到罰佢地啦
我:老婆,過嚟呢邊,幫我按膊頭,按到佢哋兩個罰完為止
老婆笑住口:是,皇上!  然後行過嚟照做。

我: Mimi,我罰你做波比跳15下
Mimi: 吓? 唔好啦⋯⋯咁辛苦~~不如我都幫你按摩啦~
我:哈,唔得,立即跳
Mimi扁晒咀,但都立即做一個掌上壓嘅動作,推起自己後,雙腳跳向雙手,然後再跳起⋯⋯
嘩,我期待的畫面終於出現,一直想睇大波嘅女人喺我面前跳,Mimi 36F嘅胸,跳起上嚟波濤洶湧,真係睇到我連個口都張開埋~

Angel:點呀?諗住點罰我呀?
我:本來諗住夾返你兩粒Lin,但我咁做又好似打女人咁。好啦,等你將功補過,罰你用個咀呵返我兩粒Lin啦!
Angel:咁咋? 算你啦,如果你夾我,你之後會死得好慘。
佢走埋嚟,我老婆已經係我後面狂笑,而Mimi開始揸流灘,做咗兩下已經開始亂咁嚟⋯⋯

我望住Angel,佢行到過嚟,踎低對住我心口,佢眼向上望一望我,嘩,我突然畀佢對眼電一電到,個身麻麻地咁,佢嘟起小咀,然後輕輕力向住我左邊粒Lin吹氣,嘩,我打個冷震,痕痕癢癢咁。我下面又開始有反應。再望住佢個胸仲飛緊釘,好想立即攬住佢就咀,佢又望一望我用返頭先門口話叫我唔好趕佢走嗰把溫柔嘅聲問我:皇上,舒唔舒服呀? 個樣仲楚楚可憐咁!我條嘢都扯到行啦,仲問我舒唔舒服,跟住佢仲用手捉住我兩邊手臂,靠向我嘅右邊心口,又向我右邊粒Lin輕輕力吹了一口氣,嘩!!頂丫。佢吹完氣後,成個頭挨埋去我心口,然後眼又向上望一望我,然後伸條脷出嚟Lam我粒Lin,我全身震一震,跟住佢話:頭先整痛你,係我唔啱,你唔好嬲我啦,跟住就用口鍚我粒Lin,我膊頭忽然感覺到畀一雙手揸得好實,我先醒起老婆喺到,想立即拍拍Angel叫佢放口⋯⋯

老婆細細聲係我耳邊講:老公,佢咁錫你係咪好舒服㗎?
聽佢語氣唔係嬲喎,咁我就同佢講:係呀,下次你都試下咁好唔好?
老婆嗯咗一聲,點一點頭,看得入神
突然Angel用手捉實我條扯到行晒嘅啫,然後大笑: 嘩哈哈哈,你睇你硬到?哈,我做少少嘢你就硬晒,我出全力,你咪⋯⋯哈哈,佢就行返埋位

我有啲錯愕,點解呢個Angel咁飄忽嘅?

Mimi都一早停晒手企咗喺到,佢應該做咗5下到就停咗,不過見佢都仲有啲喘氣,心口仲喺度高低起伏緊,所以我都算了⋯⋯

佢哋坐返埋位,我諗住再擲骰時,Angel突然伸個懶腰,打住呵欠講:嘩,11點啦,要瞓啦!
我:吓?
Mimi同老婆都話:係呀,我都好攰啦!
我無可奈何講: 咁下次先再打啦~(希望有下次啦T T)
老婆: 咁你收好啲麻雀去啦,我同佢兩個瞓啦,跟住佢哋三個走入我哋間房!
我愕然: 吓?你哋三個一齊瞓?
老婆: 係呀,佢哋間房都未有床⋯⋯
啊~係喎。
老婆:咁你今晚做住廳長先啦。
(吓?我宜家硬晒喎,我今晚我好想要呀)
我: 老婆
老婆走過嚟𡃶咗我一啖,跟住同佢哋兩個入咗房。。。
Angel同Mimi睡眼惺忪咁同我講咗聲早抖
啊啊啊,咁我點呀? 不如我入埋嚟一齊瞓呀,張床King Size架,瞓四個人唔逼㗎!
但房門已經閂埋咗, 我坐係個廳個梳化到。 點呀? 宜家去廁所打個飛機?定點呀,跟住見到茶几仲有啲食剩嘅Pizza同未開過嘅意粉,我起身攞入廚房,然後搵個盒裝起佢。繼續幻想本應出現嘅4P情節

然後出去將啲麻雀放入個箱到,開始後悔點解頭先咁蠢唔叫Mimi同Angel同我吹⋯⋯越諗越嬲,好大力拍落自己個額頭⋯⋯

待續

多謝師兄先!
等睇您篇好嘢!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆