上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 公司得我一個男人 更新第16集(7月3日)

收藏  |  訂閱
388  364.0k

我望住佢發嬲個樣,其實佢都幾可愛,再望低啲,佢心口何只飛釘,成件衫已經半透緊,成個胸個形凸晒出嚟,嘩,佢個胸雖然無老婆同Mimi咁大,但佢個形好靚同好彈咁⋯⋯仲有透出嗰兩點都好靚,小小的乳暈,應該淺啡色,乳頭凸起,好想立即啜下佢⋯⋯不過我驚佢發現我望佢,就望返上佢塊面同扶佢起身

佢企返身,我同佢行返出嚟,我望一望側邊,廁所無毛巾,得返我用過嗰條勾住,我同佢講,呢條我用過架,我入房攞畀你,跟住攞我個條想抺一抺先行出去攞毛巾俾佢,點知佢一手搶咗

Angel:唔怕啦,用你呢條就得。
佢望向塊鏡,抺一抺個身,然後發現自己成件衫透晒,愕一愕然,再望向我
佢:你𥄫我!
跟住又打我一下!
我無理佢,喺鏡上面個吊櫃攞咗個風筒出嚟然後插電
我:你抺好個身,我幫你吹頭啦

Angel:點抹喎?成身濕晒
我:我去你房攞衫俾你
Angel:唔駛啦,我啲衫仲喺喼到,費時你嘈醒佢哋
跟住Angel喺我面前除咗件衫,我見到佢個胸呀,真係好靚,佢34B嘅胸(我覺得B與C之間),乳尖仲微微向上,佢無停低再除埋條短褲,只係著住條灰色高叉嘅三角底褲,哎呀,佢條底褲無濕到,如果唔係我就可以睇埋佢下面啦,佢掉咗啲衫褲落洗衣籃,然後再搵毛巾抺

Angel:唔好企喺到,你幫我吹頭!
佢無搵條毛巾包返住個身,就咁企喺我面前,嘩!根本就引誘緊我
我企喺佢後面攞起風筒幫佢吹頭,左手輕輕撥弄佢嘅頭髮,可能企得太近,我聞到佢身上淡淡嘅香味,望住塊鏡,因為佢都幾高,其實我哋都幾襯,哈,我哋兩個上身都無著衫,但係又好似若無其事咁,又溫馨又有點怪

唔駛一陣,佢頭髮就乾了,我放低返個風筒,佢望住塊鏡對住我講,你都濕咗喎,駛唔駛我幫你吹呀?

我摸一摸我個頭,真係濕咗喎,我都唔想佢返房住就答佢好呀

佢擰轉身,跪咗喺我面前,雙手放係我大髀,望上嚟:咁我幫你吹啦~ 慢慢拉低我條褲

吓?

待續

拉低條褲吹

好似睇 AV 咁,正!

BTW,其中一個似內田有紀,very good

吓,有相睇乜?

引用:
原帖由 formanlo 於 2018-9-8 02:55 PM 發表 查看引用來源
吓,有相睇乜?
唔明

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2018-9-8 02:48 PM 發表 查看引用來源
好似睇 AV 咁,正!

BTW,其中一個似內田有紀,very good
師兄話嘅。

引用:
原帖由 formanlo 於 2018-9-8 07:12 PM 發表 查看引用來源

師兄話嘅。
第 2 集話...

Angel,29歲,短頭髮,身高一米七,運動型,皮膚有點黑,健康膚色咁啦,胸我諗都34B-C之間吧,條腰好幼、23吋到,但PATPat又好挺。加上條長腿,真係出街都好吸睛,有點似以前嘅內田有紀...

至於內田有紀照片, 請自行 google

罪過罪過

好正呀,坐等更新

第六集 深夜食...腸?

佢拉低我條褲,然後側側頭咁望上嚟~

Angel: 😏成日都硬,咸濕仔

然後伸出右手捉住我下面,左手摸住我個龜頭,然後又講:不過你真係好大

我有啲沾沾自喜,佢右手開始上下套弄我,佢隻手好柔軟,手指又長,左手慢慢溫柔的摸我蛋蛋,我呢個位超敏感, 好舒服呀

Angel: 嘩!你漏嘢呀!
龜頭個頂頂有啲透明嘅分泌,佢用左手指尖點一點,然後用啲分泌塗喺我龜頭到,跟住見到佢伸條脷出嚟準備lam落去

嘩!好緊張

Angel突然停低,佢企返喺身,但右手仍然捉住我下面

Angel: 有冇人同你吹過?

我:無呀!第一次咋

Angel: Cherry呢?

我:無呀,你繼續啦 我雙手㩒住佢膊頭,想㩒低佢繼續

Angel:咁我唔吹啦⋯⋯

我:吓? 又點解呀? (點解我會講個又字既?)

Angel: 你既第一次,我又點可以搶咗Cherry 頭呢?

我:我唔介意架

Angel: 我介意呀!

我:咁你同我做愛丫,我同Cherry 做過㗎啦!

Angel: 咸濕仔,我係你老婆個姊妹嚟㗎,點可以搬入嚟第一日就同佢老公搞㗎?

我心諗:咁我哋宜家做緊嘅嘢又好對得住你姊妹咩?

我:宜家12點幾㗎啦,第二日㗎啦

Angel: Nonono, 我最多同你打出嚟,唔要就算😠

我無何奈何:好好好,唔好嬲 (你幫我打好過我一陣自己打

跟住佢企喺我背面,伸出右手再捉住我好硬嘅下面,然後佢心胸貼住我背,我背脊感覺到佢兩粒乳頭,再感受到佢軟棉棉嘅胸,佢好似從後攬住我咁,左手摸住我胸,間中掃過我乳頭,右手就慢慢摸我蛋蛋,再用指尖輕輕由根部,經過陰莖再到龜頭,來回輕掃,間中手指喺我龜頭打圈,又用拇指同食指輕磨我嘅馬眼,感覺好奇,連我右邊腳板底都變熱,點解佢用手仲叻過我,話晒我都有十幾年既打飛機經驗,點解可以咁舒服?

呢個時候,感覺到背後貼住我嘅胸慢慢向上移,之後右邊耳仔就聽到佢溫柔咁問:舒服嘛?

我立即話好舒服,佢跟住喺我耳邊呵氣,仲發出:「嗯」、「啊」嘅呻吟聲,之後耳仔仲感覺到又暖又濕,佢用條脷伸入我耳蝸到lam, 太舒服啦

我忍唔住擰轉身,然後向佢個咀𡃶咗落去

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆