初試金池

收藏  |  訂閱
30  13.5k

引用:
原帖由 farm1615 於 2018-9-9 03:40 PM 發表 查看引用來源
之前的師兄話揀埋女要30XX
我冇套票都係19xx係中國大陸既 可能D師兄要模特 第一次去冇問價

小弟窮19XX再加船票小小使費都2500一Q我都覺得好貴

引用:
原帖由 farm1615 於 2018-9-9 07:51 PM 發表 查看引用來源
小弟窮19XX再加船票小小使費都2500一Q我都覺得好貴
我冇買套票 可能套票經濟D

金池本身係平價場,如果師兄食到好野真夠運,我個fd成日去,貪佢平

引用:
原帖由 新手中 於 2018-9-9 09:24 PM 發表 查看引用來源
金池本身係平價場,如果師兄食到好野真夠運,我個fd成日去,貪佢平
的確! 我本身去開帝濠 一直D價單比金池貴

引用:
原帖由 新手中 於 2018-9-9 09:24 PM 發表 查看引用來源
條囡25歲 話入門口第一眼見我話好驚訝話我似佢前男友:smile_47:

引用:
原帖由 投機大王 於 2018-9-9 11:09 PM 發表 查看引用來源

條囡25歲 話入門口第一眼見我話好驚訝話我似佢前男友:smile_47:
有無拎佢contact?  之後番食

引用:
原帖由 mooska1825 於 2018-9-13 09:42 PM 發表 查看引用來源

有無拎佢contact?  之後番食
冇 但佢叫我下次再找她

引用:
原帖由 投機大王 於 2018-9-9 12:10 AM 發表 查看引用來源

D幫你抹身抹腳D囡R你貼士每人兩百 先23xx埋單 本身19xx
跟本唔使比! 果班越南妹你大聲D喝狗佢哋就冇嘢  係見到生面口的新客先R tips

引用:
原帖由 simonchanman 於 2018-10-4 12:32 AM 發表 查看引用來源

跟本唔使比! 果班越南妹你大聲D喝狗佢哋就冇嘢  係見到生面口的新客先R tips
係!最攪笑我坐低後 叫了飲品後 有人帶左個兩件幫我換衫個條入來問 係咪真係簽兩百小費  我話係 隔離D人 望住 我欖住條女等入房 佢話我大方 每人兩百 即四百小費:smile_46:

前往最後回覆