初試金池

收藏  |  訂閱
30  13.5k

引用:
原帖由 投機大王 於 5/10/2018 04:00 AM 發表 查看引用來源

係!最攪笑我坐低後 叫了飲品後 有人帶左個兩件幫我換衫個條入來問 係咪真係簽兩百小費  我話係 隔離D人 望住 我欖住條女等入房 佢話我大方 每人兩百 即四百小費:smile_46: ...
水鱼唔怕做,最緊要開心
已前喺3C會玩,啤啤夫去厠所,我實叫條賓妹豆住條賓州柯尿,有時柯唔出佢仲會殊殊叫初吓我春袋叫我老板慢慢柯唔洗急呀。
柯完同我fìng乾尿,幫我著好褲,拉好拉連..醒五草..佢不知幾開心。

啱嘅 最緊要自己玩得開心

过左也晚八点澳门有套票卖没?

引用:
原帖由 reddoor 於 2018-10-6 02:21 AM 發表 查看引用來源

水鱼唔怕做,最緊要開心
已前喺3C會玩,啤啤夫去厠所,我實叫條賓妹豆住條賓州柯尿,有時柯唔出佢仲會殊殊叫初吓我春袋叫我老板慢慢柯唔洗急呀。
柯完同我fìng乾尿,幫我著好褲,拉好拉連..醒五草..佢不知幾開心。 ...
賓妹豆賓州:smile_30:

服務好好喎條囡 不知是否其他人一樣

剛剛星期六晚買了套票去,撞啱時間又玩到遊戲,嗰日大概有40至50 女左右,最後補190上左個av冧巴

引用:
原帖由 客家仔仔 於 2018-12-3 08:20 AM 發表 查看引用來源
剛剛星期六晚買了套票去,撞啱時間又玩到遊戲,嗰日大概有40至50 女左右,最後補190上左個av冧巴
請問駛費幾多?

印像中金池套票好似唔過兩千喎
下次去東方水療會 :smile_34: A+

引用:
原帖由 客家仔仔 於 2018-12-3 08:20 AM 發表 查看引用來源
幾點先有。。去到預不到。。。

引用:
原帖由 busofuncle 於 2018-12-5 02:29 PM 發表 查看引用來源

請問駛費幾多?
套票好似$1850,加$190囡

前往最後回覆