被人上了

收藏  |  訂閱
24  14.9k

引用:
原帖由 卜卜星 於 2018-9-12 03:58 PM 發表 查看引用來源

系啊。。我都系甘的啦。。我对肥又系好麻麻的。。不过试过2个。。个样一般,波都大的。。
试1-2次就算了。。
之前試過一個小肥的,好正,講真,有d肉地幾好的,太瘦骨撞骨又唔過癮

唔使錢?免費就唔緊要啦,食多幾餐都重得。

仲意睇長D嘅故仔

引用:
原帖由 www1808 於 2018-9-12 02:12 PM 發表 查看引用來源
剛發帖上左骨妹,重在回味緊,唉,唔知係咪傻左,有個在交友app識既女,都識左幾年,一直都以禮相待,冇掂佢,識果時相頭ok, 幾個月後出來,嘩,近睇小喇叭,肥,之外乜都冇,冇波冇蘿,冇顏值,見了就當做善事,食餐飯算,之後都有傾下計,就當多個朋友,上星期日佢話出嚟食飯,好啦,冇節目就食,食完飯我話做到好攰週身痛,佢話我按摩有一手,幫你按下,唉,就咁,求其去左時鐘,最後當然唔止按摩,但睇到佢個肥腩巨躉微 ...
我钟意小肥,反正依嫌棄,不如益下D兄弟啦。

恭喜哂,小童軍

引用:
原帖由 himan06 於 2018-9-13 01:19 PM 發表 查看引用來源

我钟意小肥,反正依嫌棄,不如益下D兄弟啦。
呢個唔係小咁簡單呢最衰

主動吹仲想點阿

引用:
原帖由 射他死 於 2018-9-13 07:14 PM 發表 查看引用來源
主動吹仲想點阿
師兄講得啱,溝我老虎果時,千方百計叫佢幫我吹,都唔肯,又呢樣又果樣,最後叫得多了就含十下八下,直到識左第一個SP,第一次就主動含,之後識左4個,個個都非常合作,變左大家前戲之一,企响床邊比佢吹下,興奮時玩下69,睇法真係變左了

引用:
原帖由 射他死 於 2018-9-13 07:14 PM 發表 查看引用來源
主動吹仲想點阿
重有,講出嚟都失禮,咁多年來,口爆聽人講得多,又咩黃金十秒有幾咁high,一直都未試過,直至最近一次同人妻去飲野,車泊响灣位盡頭,攞車時在車上咀得性起,比佢拉低褲拔J就吹,吹到射話比佢知都唔放,就發生左第一次,射完佢冇放口,繼續啜,果幾下真係舒服到叫左出嚟

軟係正常、、應該係一離口就即軟先啱

前往最後回覆