上一頁下一頁
發新話題

大J就有幸福?

收藏  |  訂閱
230  58.4k

唔硬沒用

引用:
原帖由 善待寂寞 於 2019-7-21 22:46 發表 查看引用來源

是啊!就因為搞得爽,所以恨他
噉點解又會冇咗哩?噉你仲有冇搵佢呀?

引用:
原帖由 淼淼 於 2018-9-24 12:30 AM 發表 查看引用來源
舊男友6尺3高,我5尺3,
佢條J 堅長又大碌,我含又含唔晒,頂實喉嚨
佢狂插我時 插到最入 都入唔晒,一下抽一下插咁撞入嚟,佢見到我表情 都問我係咪好痛
無可否認長J 真係可以搞死女人嘅,但太長我唔太 enjoy,可能我陰淺窄,啃唔落,感覺似被強姦

反而試過另一個,正常 size,夠硬而且勁持久

我覺得 硬 粗 比較重要 ...
我認同妳的說法,男人的JJ太長太大不是好事,太太長的JJ,最適合外國女人的西西最適合。

引用:
原帖由 被隔離的小星星 於 2018-11-6 02:13 AM 發表 查看引用來源

男人外形高大威猛通常都堅長又大碌??
不一定,男人不高大,JJ都可以可以長

引用:
原帖由 被隔離的小星星 於 2018-11-7 01:55 AM 發表 查看引用來源

好慘喎...如果相處其他方面都好夾,係呢方面唔夾都好無奈幾慘。
agree

引用:
原帖由 leong13 於 2018-11-28 08:11 PM 發表 查看引用來源

6.5寸...16cm? 應該都算長長哋吧
太長JJ男人與女人做愛需要很溫柔,不能夠死衝死衝

引用:
原帖由 被隔離的小星星 於 2018-11-6 02:13 AM 發表 查看引用來源

男人外形高大威猛通常都堅長又大碌??
晌外國 (天體村) 見過鬼佬唔一定大碌, 唔少都係一粒仔咁 (tiny dick), 硬左估計都係三寸半至四寸半左右 (幼身), 亞洲男都粗大過佢地, 不過都係咁, 佢地都會有女伴在旁.  :smile_o12:

噉仆街仔又點樣樣呀?佢好大碌,搞得你好冧?

引用:
原帖由 Ruth77 於 2019-7-22 08:30 發表 查看引用來源

我認同妳的說法,男人的JJ太長太大不是好事,太太長的JJ,最適合外國女人的西西最適合。
噉你個人需要有幾長,先至滿足得到你啊?

引用:
原帖由 Ruth77 於 2019-7-22 08:32 發表 查看引用來源

不一定,男人不高大,JJ都可以可以長
根據你接觸過,同埋試過嘅!係點樣樣最好呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆