上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 溝咗個好正嘅酒樓知客,佢仲要係我嘅表嫂···(11/6更新(二十)#225)

收藏  |  訂閱
248  243.7k

引用:
原帖由 farm1615 於 2018-10-22 10:57 PM 發表 查看引用來源
唔得正常系唔想架
係咩?咁個故仔又多咗個bug了...

:smile_27: 軟皮蛇咁點入呀

(十)
亞Kit嗱住劉錦條嘢上下套弄,搓咗十零下,佢條軟蛇就開始有反應,但硬度仲未能達到插入嘅狀態。
「亞潔,不如你用口幫我,可能會快啲硬···」
「你休想!誰要吹你的臭雞巴?!(普)」
「你下面都濕濕哋啦···你都想要㗎?!嚟啦,幫幫我。」劉錦講完,就想兀起身有所圖謀。
「妖!都話唔好咯!麻燃煩!」亞Kit開始有火。
劉錦見亞Kit扯火,唔敢再亂咁嚟,死死地氣又用條軟  鞭晌亞Kit下面揩揩下,而亞Kit都用手幫下佢。最後佢都叫做硬咗,劉錦喜極:「你睇?!我硬咗喇!」
「仲咁多嘢講?!快啲插入嚟喇!」亞Kit怕劉錦唔知硬得幾耐,急忙催促。劉綿握住自己條嘢,慢慢塞入亞Kit肉洞。
「嗬嗬!嗬嗬!嗬嗬!」可能係老人家腰骨唔好,劉綿只可以緩慢咁進行抽插動作。亞Kit俾佢搞到到喉唔到肺,於是將佢推低,自己坐上去「un」!
亞Kit腰部郁動嘅頻率絕對比劉錦高,晌佢密集式移動下,劉綿好快投降,啲精射晒入亞Kit子宮入面。
亞Kit知道劉綿已射咗,未等佢軟晒就企起身攞紙巾抹淨下體嘅精液,佢俾劉金錦内射,係因為知道老人家啲精虫已無活力,根本無能力令佢懷孕。
「亞潔呀,唔好意思,我咁快射咗···你夠唔夠呀?不如再嚟過吖?!」劉錦由變硬進入再射埋,前後唔夠兩分鐘。
「你得咩?」亞Kit極之不屑。
「我老友俾咗啲「勁嘢」我,佢話食咗硬足成晚。」劉錦走去床頭櫃,攞咗排藥狀嘅物體出嚟。
亞Kit一睇,就知係「偉哥」之類嘅壯陽藥,佢立即話:「我今晚夠嘞!唔想再做!同埋呢啲藥好勁,你呢個年紀頂唔順㗎···想死你就食啦!」
劉錦俾亞Kit串到十分冇癮,就擺返埋啲藥,倒頭瞓覺去,而亞Kit就走去沖身。
亞Kit沖完身無即刻返去瞓,佢坐咗喺廳開住個電視發呆,心入面諗劉錦雖然對佢兩母女算幾好,但無論係金錢或性都滿足唔到自己,唔通自己成世就要跟住呢條老嘢?佢心入面真係好唔咁心。
亞Kit食咗口煙就返房瞓,上咗床冚埋被,跟手攞個電話睇睇。瞓前佢習慣會check check電話有無msg。
「亞Kit,頭先我係衝動咗啲,希望你唔好嬲。」12:23
「你好特別,我哋可以試下交往嗎?」12:35
「唔知點解,我腦海入面全部都係你,過兩日你得唔得閒?食餐飯好嗎?」1:07
「早抖,希望我唔會嚇親你。」1:16
亞Kit睇完仁哥sd俾佢啲msg,剛才晌公園仔同樓下同仁哥纏綿影像不繼晌腦海中浮現···自己隻手更不自禁咁伸咗入褲頭,手指不斷喺自己濕潤嘅肉洞入面撥弄···

正呀,不過睇到吊引,努力💪💪

:smile_o12: 70歲老人都仲可以硬 !! 

繼續師兄

:smile_o11: 濕潤嘅肉洞入面撥弄

十卜,寫得好正。

好正, 期待更新!!

寫得唔錯繼續繼續!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆