上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 溝咗個好正嘅酒樓知客,佢仲要係我嘅表嫂···(11/6更新(二十)#225)

收藏  |  訂閱
248  243.6k

引用:
原帖由 penismann 於 2018-10-12 11:25 PM 發表 查看引用來源
多謝大家支持,原來亞kit都有咁多粉絲。

起先亞Kit嘅設定係一個俾錢就可以搞嘅北嫂,所以第二回就有佢問主角仁哥肯俾錢就可玩呢一幕,但諗諗下如果咁寫,佢應該會為錢同好多街坊茶客搞過,咁點做知客呀?俾人唱都唱死,所以亞kit嘅設定就改咗,只係一個帶住個女俾條港佬拋棄,最後跟咗個屋邨亞伯嘅新移民。 ...
個女會唔會俾人食埋?

引用:
原帖由 iamwhat 於 2018-10-13 12:35 AM 發表 查看引用來源

同時寫兩個故仔會唔會易D有靈感?
A故仔諗唔到就寫B,B故仔諗唔到就寫A
應唔得,會死得仲快。

:smile_o09: 咀起上嚟!

作者心目中的亞Yan與亞Kit

寫得幾好,支持。

very good ar!!! I want to fuck 知客 too :smile_34:

:smile_47: :smile_47: 又有好嘢食

(七)
起先亞Kit都唔肯俾我條脷伸入佢口腔入面,但晌我努力「鑽探」之下,最後佢都抵唔到我嘅攻勢,兩條淫舌交叠糾纏,津液橫流。

我將亞Kit推返理張石櫈度,隻手就解開佢件知客衫胸前鈕扣,當我想將淫掌伸入佢衫入面,佢突然捉住我隻手,再推開咗我。

「唔好咁···夜啦,我要走喇···」亞Kit企返起身,扣返埋俾我解開嘅衫鈕,起步想走人。

我伸手捉住佢隻手,又拉返佢埋嚟:「亞Kit sorry呀,係我心急咗···你唔好嬲啦!」

「唉!我唔係嬲你···不過···會唔會快咗啲呢?!」

「啊···咁又係嘅···」條女吊高嚟賣,唔緊要,溝女係要耐性嘅。

「你送我返屋企好唔好呀?」

「好,當然得!」

亞Kit係住佢返工間酒樓附近嘅屋邨,行到佢樓下時,我見四下無人,又拖咗佢埋暗處「車」咗一輪,先放佢返上樓。

第二日,返公司處理咗一啲工事,就收到亞Yan個whatsapp,佢問我今晚食飯好唔好?但我今晚約咗人,於是就改同佢食lunch。今日亞Yan要返工嘅,所以我就約咗佢喺酒樓附近食。

成個星期無見佢,佢好似豐滿咗啲,佢坐喺我對面,見佢件知客衫迫爆咁劑!

「Yan,無見一排,波又大咗腰又粗咗,同老表好開心啦!」

「喂!依度好多人㗎!咁大聲!你···即係話我肥咗啦!」

「有啲肉地好···扑起上嚟拍拍聲。」

「衰人,成日咸咸濕濕···」佢把口話我咸濕,但佢隻腳响枱底伸咗過嚟,喺我小腿磨磨下,其實邊個咸濕啲呢?!

「講正經,你老表叫我唔好再做知客喎···佢話依家開始有運行,又話可以打本俾我做啲生意仔···仁哥,你點睇呀?」

「嗯···都明嘅,做知客成日俾啲麻甩佬昅,你又咁正,真係蝕曬晒···但你真係信得過老表?佢衰過一次喎,又賴嘢咁點算?」

「就係驚呢樣囉···所以諗住睇定啲先···」

餐飯好快食完,見佢仲有半個鐘先返工,我淫心又起···

由於有枱布遮住,於是我就捉住佢隻腳,除咗佢隻鞋,拉佢腳板埋我褲浪中間捽捽下。我下面已撑起一個小帳篷,我估亞Yan都feel到我硬晒。

「你想點呢?」亞Yan好淫咁問我。

我速速埋咗張單,同亞Yan離開咗間餐廳,我問佢:「去邊度搞好?商場殘廁?後樓梯?」

「呢個商場人來人往,我知邊度無人,跟我嚟。」

亞Yan帶我去咗附近一個屋邨舊型嘅停車場,我哋撘𨋢上到四樓,再推門行多一層樓梯,盡頭係一度通往天台但鎖咗嘅門,如果有人上嚟,一定會聽到下面推門聲。

我好好奇亞Yan點會知有個咁嘅地方,但都忍住無問。

我睇睇錶仲有二十分鐘,於是嗱嗱淋除褲,而亞Yan都唔輸蝕,佢解開晒上衣啲衫鈕,打出個雪白嘅胸脯,面對咁正嘅情景試問點忍?我推開佢個bra,埋頭晌佢白滑嘅肉團吸啜。

「呀···好正···我好想要···仁哥,俾我···快啲呀···」

亞Yan咁講到出口,我當然順佢意。我踎低迅速除咗佢條西褲,亞Yan今日著住條黑色有款兼好sexy嘅under,喺啲「喱士」位毛毛若隱若現。佢見我個樣好似好欣賞咁,就話嘞:「仁哥,我知我今日約咗你,專登揀呢條···係咪好正呢?!我無著過俾其他人睇,你係第一個···」

「係呀···你對我真係好···」我將個鼻哄埋佢肉幽度,陣陣迷人嘅gap味撲面而來,令我為之一振!

引用:
原帖由 penismann 於 2018-10-15 23:51 發表 查看引用來源
(七)
起先亞Kit都唔肯俾我條脷伸入佢口腔入面,但晌我努力「鑽探」之下,最後佢都抵唔到我嘅攻勢,兩條淫舌交叠糾纏,津液橫流。

我將亞Kit推返理張石櫈度,隻手就解開佢件知客衫胸前鈕扣,當我想將淫掌伸入佢衫入面,佢突然捉住我隻手,再推開咗我。

「唔好咁···夜啦,我要走喇···」亞Kit企返起身,扣返埋俾我解開嘅衫鈕,起步想走人。

我伸手捉住佢隻手,又拉返佢埋嚟:「亞Kit s ...
好睇?支持!!!

繼續寫吖唔好停

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆