[原創作品] 溝咗個好正嘅酒樓知客,佢仲要係我嘅表嫂···(11/6更新(二十)#225)

收藏  |  訂閱
6  243.6k

好久無睇你寫既文啦師兄!
你寫既文好正,不過好多都係無疾而終
之前睇過你篇"我和我的惡女上司"
都未講男主角條女點比個肥豬黃上左就完
會唔會續寫呀?

https://www.188channel.com/viewt ... =1673088&page=1

引用:
原帖由 penismann 於 2018-10-8 12:25 AM 發表 查看引用來源

咁快十年!睇返覺得以前寫得好過依家,每個角色都有佢嘅性格,故事有舖排無亂嚟。
呢篇叫做無爛尾了,另一篇「 脅迫校園」就真係爛尾。
續寫啦
唔寫落去好可惜
寫主角同上司果段都好睇
不過最想睇肥豬黃同男主條女果段

引用:
原帖由 penismann 於 2018-10-11 12:45 AM 發表 查看引用來源

寫完呢個故仔,再諗下先。
好呀師兄!估唔到隔o左咁多年,仲有機會睇返

引用:
原帖由 penismann 於 2018-10-13 12:00 AM 發表 查看引用來源

我都想,有靈感時寫得好快,但無嗰陣就仆街嘞!

我會盡量維持3-4日更新一回。
同時寫兩個故仔會唔會易D有靈感?
A故仔諗唔到就寫B,B故仔諗唔到就寫A

引用:
原帖由 penismann 於 2018-10-31 03:59 PM 發表 查看引用來源
開始儲到人氣了!多謝大家!
忠實讀者等緊你寫完去續寫<我和我的惡女上司>Alice點比豬頭王搞掂:smile_45:

引用:
原帖由 penismann 於 2018-11-8 12:52 PM 發表 查看引用來源

都部署緊哩段故仔, 如果呢個情節出現, 就係呢個故事嘅完結.
一日唔完,一日我都睇唔到惡女上司入面,Alice點比肥豬黃搞

引用:
原帖由 penismann 於 2018-12-24 01:51 PM 發表 查看引用來源
(十八)
「嘩!你唔係呀嘛!」亞Yan嚇到大叫,毛巾都跌埋落地。

亞Yan正想轉身飛奔出去,點知趙總伸手捉住佢,話:「亞嫂,我腰痛,可以替我拾起條無巾嗎?」

亞Yan嚇到面都青埋,想掙開趙總又唔夠力,兩人距離越來越近,於是只有屈服:「趙總,你唔放手,我點幫你執呀···」

「哈哈,係喎···」趙總放開手,亞Yan就急急踎低去執毛巾,點知趙總肥腰突然挺前,龜頭就輕輕「篤」咗佢「面豬 ...
不如續寫我和惡女上司啦
想睇肥豬黃點搞女主

前往最後回覆