上一頁下一頁
發新話題

十年之愛是全奉獻 更新part 2

收藏  |  訂閱
181  17.3k

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-6 01:16 PM 發表 查看引用來源

我同你朋友一樣。我自己已經有家庭了。他依然係單身,所以我無資格去要他更愛我。可以永遠好像現在甘已經很好了。

我只問了他一次,他拒絕了我,我唯有接受其他人。人就好奇怪,好多人為妳付出,但自己偏偏喜歡一個對自己冷漠的人(他唔係唔愛我,性格係甘)

所以我好痛苦。 ...
咁唔通你會放棄而家既野同佢一齊咩 ? 
其實你同正室唔分開 , 你同主人講咩都係假 。
你有家室,做咩要玩咁大呢 ? 
咁 keep 返而家咁已經好好 , 起碼你正室冇發現,你又可以留係佢身邊。

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-6 01:16 PM 發表 查看引用來源

我同你朋友一樣。我自己已經有家庭了。他依然係單身,所以我無資格去要他更愛我。可以永遠好像現在甘已經很好了。

我只問了他一次,他拒絕了我,我唯有接受其他人。人就好奇怪,好多人為妳付出,但自己偏偏喜歡一個對自己冷漠的人(他唔係唔愛我,性格係甘)

所以我好痛苦。 ...
咁其實佢已經對你好好, 唔通你想佢都唔冷靜同你講愛你之後大家著草咩,你同佢講你玩第二個唔通佢有權留你咩?
佢只是你朋友,不過比朋友做多左d野。睇開 d . 唔好諗咁多啦 。 大家開心咪可以 。

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-6 04:07 AM 發表 查看引用來源

咩training 都無,就係插條串珠一陣先真做。有ky....其實用ky 就唔會痛啦。

我信HB ...他要咩我都比(他唔會要求fisting 3p掛,哈哈)
就算佢要求你都會比佢架,奴最開心係用自己既身體去滿足主人

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-6 01:09 PM 發表 查看引用來源

點解啊?男人唔鍾意?

我忍唔住咸,但我知他會唔鍾意,都唔想他知,所以我上次無回頭,我what's app告訴他,我怕自己會咸
蘇永康有云:男人不該讓女人流淚。

引用:
原帖由 crazyjulysunny 於 2018-11-6 02:00 PM 發表 查看引用來源

咁唔通你會放棄而家既野同佢一齊咩 ? 
其實你同正室唔分開 , 你同主人講咩都係假 。
你有家室,做咩要玩咁大呢 ? 
咁 keep 返而家咁已經好好 , 起碼你正室冇發現,你又可以留係佢身邊。 ...
係,我同他講,有他少少的愛已滿足。希望永遠可以咁樣

引用:
原帖由 crazyjulysunny 於 2018-11-6 02:25 PM 發表 查看引用來源

咁其實佢已經對你好好, 唔通你想佢都唔冷靜同你講愛你之後大家著草咩,你同佢講你玩第二個唔通佢有權留你咩?
佢只是你朋友,不過比朋友做多左d野。睇開 d . 唔好諗咁多啦 。 大家開心咪可以 。 ...
我無怪他,一直以來我都話主人對我好好

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-6 05:18 PM 發表 查看引用來源

我無怪他,一直以來我都話主人對我好好
咁就唔好喊啦。諗多d 同佢開心 野。

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-6 08:46 AM 發表 查看引用來源

I also think you sound like older than 30 and I think you understand men well. Yes sometime he is sweet, and sometime he is cold as usual. When he is in the mood he would talk more, but still ther ...
my spiritual age is much older than my physical age, haha
I know men as well, because i would discuss relationship stuff with my male buddies, also after learning fortune telling, one would find that the stories line happen every day are similar actually, just happen on different people, place and time.
In the current life you have special connection with him, probably because you both know each other in the previous life and you both encounter in the current life again.

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-6 08:55 AM 發表 查看引用來源

Are u talking about 花膠?
no ar, not 花膠i mean this health food called alpha lipoic acid
https://www.google.com.hk/search ... grc=ANTCQsuo72jnVM:

引用:
原帖由 SexDevil 於 2018-11-6 02:44 PM 發表 查看引用來源

就算佢要求你都會比佢架,奴最開心係用自己既身體去滿足主人
係啊,我同主人講我是主人的涉慾工具,我的工作是滿足主人所有的性要求。主人聽了好開心。

不過我唔知做唔做到哈哈 fisting 3p都好似好難接受,我主人應該對呢d無興趣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆