上一頁下一頁
發新話題

十年之愛是全奉獻 更新part 2

收藏  |  訂閱
181  17.3k

有愛的關係,會不會好辛苦?

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-4 07:13 AM 發表 查看引用來源
今年係我同主人(舊文稱他為HB)相識10週年。今日見到主人,覺得他老了(其實他無大變,只係比以前瘦了些少,黑實了,多了幾根白頭髮),相信我在他眼中,我都一樣是老了,心裏覺得好感概。10年了,跟他有很多美好的時光,最近我細味當年所寫的日記,眼淚不自覺流下,原來我真係好愛主人,相信我呢一生都不會忘記他,我亦唔想忘記他,所以我把我們的親密感覺繼續紀錄下來。

主人早前話想大力抽插小奴的小菊花(以前試 ...
難得主人跟你互相愛護著,要好好珍惜啊。

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-4 07:13 AM 發表 查看引用來源
今年係我同主人(舊文稱他為HB)相識10週年。今日見到主人,覺得他老了(其實他無大變,只係比以前瘦了些少,黑實了,多了幾根白頭髮),相信我在他眼中,我都一樣是老了,心裏覺得好感概。10年了,跟他有很多美好的時光,最近我細味當年所寫的日記,眼淚不自覺流下,原來我真係好愛主人,相信我呢一生都不會忘記他,我亦唔想忘記他,所以我把我們的親密感覺繼續紀錄下來。

主人早前話想大力抽插小奴的小菊花(以前試 ...
小公主, 你記唔記得我,b豬呀!以前響帖傾過下,舊人一定支持!

點可以keep到10年,太利害!

引用:
原帖由 男joey 於 2018-11-4 07:02 PM 發表 查看引用來源
有愛的關係,會不會好辛苦?
會,我好多時都會夜晚咸
睇返舊日記又會咸
我好愛主人,只希望以後都可以係甘維持住

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2018-11-4 08:00 PM 發表 查看引用來源

難得主人跟你互相愛護著,要好好珍惜啊。
原來你仲活躍係呢版。你好嗎

引用:
原帖由 bcm 於 2018-11-4 08:35 PM 發表 查看引用來源

小公主, 你記唔記得我,b豬呀!以前響帖傾過下,舊人一定支持!
當然記得你,好羨慕你可以跟相愛又夾的伴侶一齊
可惜現在你唔出post

大家請推薦一下個post啦
係咪太長氣唔好睇?
我寫得詳細係為了自己記得,順便post埋
哈哈

其實仲有第二炮未寫

引用:
原帖由 bcm 於 2018-11-4 08:35 PM 發表 查看引用來源

我最近終於正式同HB試了肛交喇,原來唔難的

引用:
原帖由 Windy@90996662 於 2018-11-4 08:40 PM 發表 查看引用來源
點可以keep到10年,太利害!
:smile_24:可以一直keep落去

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆