上一頁下一頁
發新話題

十年之愛是全奉獻 更新part 2

收藏  |  訂閱
181  17.3k

睇返你舊post 十年前 你主人係單身 ,你又同佢 一齊咁耐 ? 點解你們冇一齊做真正情侶呢? 
我覺得一個 男人肯同你咁玩十年, 一定有d感情吧 。

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-4 08:54 PM 發表 查看引用來源

原來你仲活躍係呢版。你好嗎
只是CDRom間唔時睇下,稱不上活躍。

引用:
原帖由 crazyjulysunny 於 2018-11-4 11:43 PM 發表 查看引用來源
咁你主人結婚未? 十年中 間好多事發生,你可以陪佢事年 好令人羨慕。
他大我11年。我當年差不多大學畢業就認識了他。到我搵到第一份工後我們才開始。從頭到尾直到現在,主人都係單身,無女友無老婆。好多年前他亦拒絕了我做他女友。我永遠只能做他的小奴,秘密情人。能夠跟他這樣一起,我已經心滿意足..我只需要他少少的寵愛便夠了

引用:
原帖由 crazyjulysunny 於 2018-11-5 12:03 AM 發表 查看引用來源
睇返你舊post 十年前 你主人係單身 ,你又同佢 一齊咁耐 ? 點解你們冇一齊做真正情侶呢? 
我覺得一個 男人肯同你咁玩十年, 一定有d感情吧 。
係好多年前我問過他,我可否做他女朋友,他拒絕了。我初初認識他時他有講過唔要女友和太太。他到今天還是單身

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2018-11-5 12:35 AM 發表 查看引用來源

只是CDRom間唔時睇下,稱不上活躍。
多謝你我發親文章你都有出現

so enjoyable that you have a good master....and you are a good slave

中爆後應該有第二Q,等待出post !

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-5 12:46 AM 發表 查看引用來源

多謝你我發親文章你都有出現
算得咩丫,有故事就分享出來啦。

引用:
原帖由 fortuneteller18 於 2018-11-5 12:46 AM 發表 查看引用來源
so enjoyable that you have a good master....and you are a good slave
He is Not a demanding master ... no harsh duties for me ... 主奴係少少情趣

引用:
原帖由 Newhorn 於 2018-11-5 12:46 AM 發表 查看引用來源
中爆後應該有第二Q,等待出post !
係有第二q 
我要慢慢寫,我寫得太詳細要好多時間

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆