上一頁下一頁
發新話題

十年之愛是全奉獻 更新part 2

收藏  |  訂閱
181  17.3k

引用:
原帖由 bcm 於 2018-11-5 05:11 PM 發表 查看引用來源

唔會,發生左d不愉快事,封左筆。
下?咩事啊?唔寫好可惜。當年我鍾意睇你寫的文

引用:
原帖由 bcm 於 2018-11-5 05:12 PM 發表 查看引用來源

其實係一d都唔難,又唔污穢,識清潔識體位會番唔到轉頭
清潔我學識了,真係好乾淨
咩體位好?我地狗仔咋

嘩, 小公主都出返post, 當然要支持啦, 我一定記得你, 希望你都記得我啦

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-11-5 12:16 PM 發表 查看引用來源

已經十年我覺得男方唔會的,所以女人要知時間唔等人,要諗下斬纜了
係啊,我無能力改變他。
我地永遠最多都係好似現在甘

或者我遲d開文章講下

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-5 06:33 PM 發表 查看引用來源

清潔我學識了,真係好乾淨
咩體位好?我地狗仔咋
我初初玩後門都係用狗仔, 嗰時係同奴S玩, 佢本身都唔太享受, 到聽左B豬講話用男上後奴S就愛上左肛交
後來咩體位肛交都玩到, 仲可以大大力爆插, 有時仲會有高潮

引用:
原帖由 crazyjulysunny 於 2018-11-5 01:15 PM 發表 查看引用來源

睇下樓主有另一半未。 
但有時 愛都唔一定要 一齊 , 等到男講一句感謝說話其實已經夠
他唔會對我講感謝。他好cool的。

引用:
原帖由 SexDevil 於 2018-11-5 06:33 PM 發表 查看引用來源
嘩, 小公主都出返post, 當然要支持啦, 我一定記得你, 希望你都記得我啦
記得,我寫的文章對你來說是小兒科。我睇你的故事好high ...你的經歷好正。

不過我接受唔到甘extreme 
我話過主人鍾意點我都接受
但我主人唔extreme

引用:
原帖由 SexDevil 於 2018-11-5 06:36 PM 發表 查看引用來源

我初初玩後門都係用狗仔, 嗰時係同奴S玩, 佢本身都唔太享受, 到聽左B豬講話用男上後奴S就愛上左肛交
後來咩體位肛交都玩到, 仲可以大大力爆插, 有時仲會有高潮 ...
不過主人最鍾意狗仔式。應該唔會改了

引用:
原帖由 SexDevil 於 2018-11-5 06:36 PM 發表 查看引用來源

後來咩體位肛交都玩到, 仲可以大大力爆插, 有時仲會有高潮 ...
我第二次比主人入,已經可以大力插喇

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-5 06:51 PM 發表 查看引用來源

我第二次比主人入,已經可以大力插喇
其實肛交要享受,一定要女方好放鬆,而放鬆的其中一個條件是要信任對方。放鬆到的話其實係可以大大力咁插,仲可以塞得入比較粗既假狗。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆