上一頁下一頁
發新話題

十年之愛是全奉獻 更新part 2

收藏  |  訂閱
181  17.3k

引用:
原帖由 crazyjulysunny 於 2018-11-6 07:50 AM 發表 查看引用來源

你都要為自己打算下 。 女人青春有限 。
你有冇試過失幾日唔搵佢 ? 
平時你主動搵佢嗎 ? 
不用擔心我。我自己已經有打算了。
I will not request more...treasure of what I hv from him 

引用:
原帖由 fortuneteller18 於 2018-11-6 07:52 AM 發表 查看引用來源

For your information, this health food (not medicine) can help create collagen in the skin
http://lj.hkej.com/lj2017/blog/a ... E5%9F%B9%EF%BC%9A%E ...
I also think you sound like older than 30 and I think you understand men well. Yes sometime he is sweet, and sometime he is cold as usual. When he is in the mood he would talk more, but still there is bottomline that he would not discuss. 

Throughout the 10 years, he occasionally admits he loves me (but not saying it out directly)

引用:
原帖由 crazyjulysunny 於 2018-11-6 07:50 AM 發表 查看引用來源

你都要為自己打算下 。 女人青春有限 。
你有冇試過失幾日唔搵佢 ? 
平時你主動搵佢嗎 ? 
he is cool to me since day one ... usually it is me who buzz around him. He is a very busy person indeed

引用:
原帖由 fortuneteller18 於 2018-11-6 07:52 AM 發表 查看引用來源

For your information, this health food (not medicine) can help create collagen in the skin
http://lj.hkej.com/lj2017/blog/a ... E5%9F%B9%EF%BC%9A%E ...
Are u talking about 花膠?

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-6 08:29 AM 發表 查看引用來源

不用擔心我。我自己已經有打算了。
I will not request more...treasure of what I hv from him 
一齊開心咪可以 。 
珍惜一齊既時間 。
你改變唔到佢 ,就盡力去接受同愛佢吧 。

引用:
原帖由 crazyjulysunny 於 2018-11-6 09:29 AM 發表 查看引用來源

一齊開心咪可以 。 
珍惜一齊既時間 。
你改變唔到佢 ,就盡力去接受同愛佢吧 。
係啊,我對他無任何要求,只希望每日可以聯絡他,耐唔耐見下他,他分少少愛比我就好滿足了。

我應該無試過失蹤幾日,我估如果我不見了,他應該不會搵我。我未試幾日搵唔到他,就算他去旅行或出trip我地都可以what's app

我地10年都無吵過一次交的。遇到他唔想講的話題話最多唔答我,而我好驚他,他輕輕嘆一口氣我已經唔敢出聲。有時候我忍唔住流眼淚,他都唔會講,只係輕輕錫下我額頭。都係唔講嘢。HB 無鬧過我的。

HB 唔係好講野架,我講他答,我唔講就可能靜晒...好似他過去有無女友,有幾多女友他都無講過比我知。他的喜好各樣都係我自己觀察返來。

每次我地見完面分開,他都會回頭望住我走直到見唔到我,我只會回望他一兩下,因為我會流眼淚。他唔鍾意我咸架...

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-6 10:22 AM 發表 查看引用來源

係啊,我對他無任何要求,只希望每日可以聯絡他,耐唔耐見下他,他分少少愛比我就好滿足了。

我應該無試過失蹤幾日,我估如果我不見了,他應該不會搵我。我未試幾日搵唔到他,就算他去旅行或出trip我地都可以what's app

我地10年都無吵過一次交的。遇到他唔想講的話題話最多唔答我,而我好驚他,他輕輕嘆一口氣我已經唔敢出聲。有時候我忍唔住流眼淚,他都唔會講,只係輕輕錫下我額頭。都係 ...
唔好響HB面前(或不遠背後)喊咁多喇。記得保養自己身體,仲有好多人愛護你啊。

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-6 10:22 AM 發表 查看引用來源

我地10年都無吵過一次交的。遇到他唔想講的話題話最多唔答我,而我好驚他,他輕輕嘆一口氣我已經唔敢出聲。有時候我忍唔住流眼淚,他都唔會講,只係輕輕錫下我額頭。都係 ...
其實十年佢都習慣左你的模式,可能大家又未有咩理由去改變而家個關係,咪 keep 住咁先 ,反正你又冇咩要求。
男人覺得都一齊緊,開心咪可以,但女人又睇名份緊要。
聽你講,其實睇到佢都唔係完全冇反應。
我之前聽到朋友講 , 佢同個女人一齊都九年十年 , 女的一直等個男人比名份佢 ,無奈個男人有頭家 ,唔會放手, 最後個女人放棄左,同左另一個男人結婚。
男人好衰, 你對佢好佢唔會珍惜,到走左先來後悔。
不過你都同佢講過幾次,要做的都做過晒,等到咪等 ,等唔到而又有另一個更好的,跳船吧 ,無謂虐待自己。

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2018-11-6 11:27 AM 發表 查看引用來源

唔好響HB面前(或不遠背後)喊咁多喇。記得保養自己身體,仲有好多人愛護你啊。
點解啊?男人唔鍾意?

我忍唔住咸,但我知他會唔鍾意,都唔想他知,所以我上次無回頭,我what's app告訴他,我怕自己會咸

引用:
原帖由 crazyjulysunny 於 2018-11-6 11:47 AM 發表 查看引用來源

其實十年佢都習慣左你的模式,可能大家又未有咩理由去改變而家個關係,咪 keep 住咁先 ,反正你又冇咩要求。
男人覺得都一齊緊,開心咪可以,但女人又睇名份緊要。
聽你講,其實睇到佢都唔係完全冇反應。
我之前聽到朋友講 , 佢同個女人一齊都九年十年 , 女的一直等個男人比名份佢 ,無奈個男人有頭家 ,唔會放手, 最後個女人放棄左,同左另一個男人結婚。
男人好衰, 你對佢好佢唔會珍惜, ...
我同你朋友一樣。我自己已經有家庭了。他依然係單身,所以我無資格去要他更愛我。可以永遠好像現在甘已經很好了。

我只問了他一次,他拒絕了我,我唯有接受其他人。人就好奇怪,好多人為妳付出,但自己偏偏喜歡一個對自己冷漠的人(他唔係唔愛我,性格係甘)

所以我好痛苦。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆