抗議,時政讨論版主YanNessIsMe不公平及無理針對我!!一

收藏  |  訂閱
34  9.3k

抗議,時政讨論版主YanNessIsMe不公平及無理針對我!!一

抗議,時政討論版主YanNessIsMe處事不公,壓迫及、阻止言論自由又無理數次針對我,令人憤怒!!現取消這帖以示嚴重抗議!!

取消

取消

抗議!!!取消!!

多謝 3M兄無私分享 ! 
請問Street 30 的店,環境可以嗎? 有兔兔供應的嗎?

抗議!

勁啊師兄:smile_o12:   留名學嘢

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2018-11-4 09:20 PM 發表 查看引用來源
金邊市夜遊
日間睇華麗皇宮, 入賭場, 合法的賭場,侍應, 柬人, 樣吾靚, 但條超迷你短裙,祇僅僅遮住屎窟肉, 前面右边裙重開露肉三吋高义, 底褲若隱若現!!睇見, 細佬要射精喇!!

賭場睇靚女, 介紹你去菲律賓馬尼拉市中心賭場CITY OF DREAMS, 果度荷官, 個個係西施, 個個係世界小姐甘靚,又大波, 相信係EURASIAN歐亜混血,流哂鼻血!!

市中心很多大小酒吧,  ...
在Aeon Mall 附近有幾間按摩唔錯,其中一間大場中國人開嘅,正骨消費三粒鐘要成舊水美金落樓。其餘細場有開大,不骨都要60,70蚊美金

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2018-11-4 09:20 PM 發表 查看引用來源
金邊市夜遊
日間睇華麗皇宮, 入賭場, 合法的賭場,侍應, 柬人, 樣吾靚, 但條超迷你短裙,祇僅僅遮住屎窟肉, 前面右边裙重開露肉三吋高义, 底褲若隱若現!!睇見, 細佬要射精喇!!

賭場睇靚女, 介紹你去菲律賓馬尼拉市中心賭場CITY OF DREAMS, 果度荷官, 個個係西施, 個個係世界小姐甘靚,又大波, 相信係EURASIAN歐亜混血,流哂鼻血!!

市中心很多大小酒吧,  ...
距離金邊機場十分鐘車程有條街,有好多卡拉OK,消費都唔平

我因為工作關係都曾經短在金邊住過個多月,當地的囡囡真係十之八九都食唔落!

前往最後回覆