抗議,時政讨論版主YanNessIsMe不公平及無理針對我!!一

收藏  |  訂閱
34  9.2k

引用:
原帖由 super42 於 2018-11-5 10:48 PM 發表 查看引用來源
我因為工作關係都曾經短在金邊住過個多月,當地的囡囡真係十之八九都食唔落!
一般柬妹皮膚深,因日日陽光猛烈,三十多度,哂到濃,黑掹掹,吾靚,但也有例外,靚,的,比較少!!吾哥及金边,KTV, 很多是鷄竇!!我对KTV有戒心,因一睇我係外地人,怕KTV係黑店,劏人,香港,大6常有這情况!!佢地頭,佢人又多,入人地舖頭,又吾先知價錢,拳頭在近,很蝕底,去叫鷄吧鷄也不去KTV!!你地人多,可一試!!

引用:
原帖由 taifanshu 於 2018-11-4 11:46 PM 發表 查看引用來源
多謝 3M兄無私分享 ! 
請問Street 30 的店,環境可以嗎? 有兔兔供應的嗎?
全边巿STREET 372
都睎'見好多小型按摩店,相信可扑野,from CENTRAL MARKET  去,約三十分中,極塞車,有時間可探索一下

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2018-11-6 03:26 PM 發表 查看引用來源

全边巿STREET 372
都睎'見好多小型按摩店,相信可扑野,from CENTRAL MARKET  去,約三十分中,極塞車,有時間可探索一下
嚴格講,柬埔寨,叫鷄犯法!!
但國家真人係窮,係好窮,要發展旅遊業賺錢,亦知嫖妓是避不了,所以差佬:“隻眼開,隻眼閉”,極少掃黄!!嫖客怕愛之,多过怕差佬!!

師兄能夠暢遊古蹟及淫樂共治一爐.果真一樂也

引用:
原帖由 載立仁 於 2018-11-8 10:42 AM 發表 查看引用來源
師兄能夠暢遊古蹟及淫樂共治一爐.果真一樂也
全力推薦千多年,等於我國唐朝,公元1000之真實古蹟!!若非石質,早己絕滅!!每年有六百萬,世界各地遊客來觀賞,正!!

多謝資料,好清楚!

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 himan06 於 2018-11-12 04:17 AM 發表 查看引用來源
有命玩就玩多D嘞
依度講夜遊!!
講開心野!!
師兄如何將,有命無命連上夜遊??
莫非師兄想,“灌水”?????
对本帖任何好或壞之批評
小弟都接受!!
但非亂噏!!

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

多謝三M兄的推介,自浦寨之後又一隹作。真的佩服你的旅遊方式。

前往最後回覆