作故仔 唔好睇 I (PART 2)

收藏  |  訂閱
18  8.7k

作故仔 唔好睇 I (PART 2)

我以前以為兩個人好愛對方,一齊做愛就係最高峯嘅享受,點知原來啲男人係咁瘋狂,得一就會想二,愛妳嘅男人係唔會讓妳比第二個男人玩,睇K先生就知啦!佢會唔會帶自己老婆出來玩?所以無論我同S,又或者女神同K,都係唔會有好結果,大家只可以尋開心;

比兩個男人夾撃真係好辛苦,但係如果可以玩到佢哋爆晒槳,咁先可以証明自己魅力可在,不過又唔可以係自己未飽之前比佢爆喎!好似女神呢啲咁嘅性感遊物,少啲定力(經驗)都會擦鎗走火,睇見佢含S,我都主動分返一份,不管會有機會同佢咀對咀,至於K果邊,我哋都輪流分享到K嘅插入,已經無心再去留意佢哋嘅表情,只係聽到啲男人做到hehehaha嘅聲音,不斷咁高潮同快感,女神嘅呻吟,我嘅叫床,心想唔好咁快爆,要最高最高嘅一刻,之後兩個男人交換咗位置一次,S先同女神衝刺咗一輪先,然後再同我全力衝刺到達終點,跟住再到K接力而上同我衝刺一輪,先再同女神全力衝刺直到射精為止!

做完之後,女神扒咗係我身上面扯晒氣,我撥開佢啲頭髮,錫咗佢一啖,問佢ok嗎?佢點咗一吓頭,再僕落我膊頭到休息。

乘接上文
16 繼續前住9#
17 繼續前往13#
18 繼續前往17# (全劇完)
欲知更多相關往事, 請按這裡一下

好好睇啊!

己經唔係愛

可以去驗愛滋 , 隨時 HIV 

好亂呀

故事入面全部都係男?

故事入面全部都係男?

真係作故人仔!

自從同咗S一齊之後,佢教曉咗我好多做愛嘅嘢,將我由一個普通女仔,Train 到變咗一個淫娃,將來可能會係一個蕩婦,而家就好似一條不歸路咁!返唔到轉頭,越玩就越大膽,連女人我都試埋;

女神表面就戰鬥格,實刞玩兩轉就散晒,扒咗係我身上面成個軟晒咁濟,佢僕係我膊頭上面,聽到佢細貳嘅呼吸聲,我不其然大膽地由佢耳仔開始錫起,然後頸、肩膊,雙手掃佢背脊安撫佢,一路掃到個patpat,佢個pat都幾好肉、又彈手、皮膚又滑,之後我幫佢轉身瞓過隔離,我側身係佢旁邊,摸下佢塊臉,好滑呀~~~ 鍚吓佢塊臉、然後錫咀,錫咗一陣,佢張開個口,我哋再深入啲咁錫,用條脷去撩,啜佢條脷,將S對我做嘅做返晒出離,女神好受呀!佢開始用手撫摸我背脊,頭部會有旭動來互相遷就咁錫、啜,我係佢上面錫到啲口水係咁流,真係控制唔到咁流,整到女神塊臉都濕晒!但係佢好似完全唔介意咁!繼續同我輕輕攬住咁錫;

之後我用手掃佢嘅肩膊、手臂、手背,捉住佢嘅手掌十指緊扣著繼續錫,從大家手指嘅力度,感覺到大家都開始有啲激烈,再沿著手臂返到胸口,慢慢向下撫摸佢嘅乳房,搓吓佢發覺好彈手,再搓下自己果個比較吓!可以話不相伯仲,但係佢大我兩年喎,再卒吓佢個乳頭,有反應,試吓用咀去錫,兩邊又搓又錫⋯ 女神開始典床,同「555⋯⋯」!!沿住腰一直向下掃,腰ok幼,有少少肚腩仔,再向下就摸到佢啲毛髮,直闖佢嘅私人地帶,濕架!!原來係濕架!!佢已經出晒水⋯⋯

之後我猷疑咗一陣,係唔係應該深入女神嘅私人地方呢?結果,我沿著佢嘅hip位繼續向下摸佢嘅大脾,佢主動摺起條腿,讓我繼續撫摸至佢嘅小腿、腳跟,至高踭鞋為止,呢個時候,如果我係男仔,應該可以抬高或者分開佢條腿就插入去⋯⋯ 之後我再由小腿掃返上去中間,我⋯ 都好想試吓用手指插入去佢果度;

正當我仲係猷疑果陣,女神左手捉住我隻右手,佢用手指按住我手插入去,我無諗過佢係咁願意 ,之後我諗返S係㸃摷我,我就點摷返女神,女神嘅呼吸開始急速,「555⋯」聲咁同我咀,我開始深入佢嘅私處,沿路都係好濕、好柔軟,感覺到佢有收縮力同彈性,奈何我嘅手指唔夠長,未能深入到盡頭;

之後我哋係咁摷、係咁錫,我哋唓咗好耐,唓到好似逗唔氣咁!個人覺得好似好攰、好暈咁!但係又好high喎!最後我支持唔住扒咗係女神身上面繼續,微埋眼隻手同個口都仲繼續,直到失去知覺然後醒返,先前嘅感覺好似瞓著咁!好舒服!之後女神醒返都係有咁嘅感覺,但佢問我哋搞咗幾耐,我真係唔知,只係感覺到好似好耐好耐咁!

繼續前往13#

玩到瞓著左……

前往最後回覆