[原創作品] 我係生完仔的女人仔 (第15話在#602,第16話在#616-619)

收藏  |  訂閱
19  242.8k

引用:
原帖由 Etkar 於 2018-12-19 08:27 AM 發表 查看引用來源
第四話(二)
因為剛才跟街坊聊天,耽誤了一些時間,連跑帶跳地飛奔到巴士站,幸好趕及平時乘搭的班次,上了開往學校的巴士,習慣選擇四人座位的位置,見到入職兩年的同事Ryan,他剛巧也選擇了四人座,故我便坐在Ryan對面。放好手袋和裝奶袋後,我一腳踩上高台準備就坐時,巴士突然開動,我便失去重心,整個人撞在Ryan身上,噢!一股男人的味道浸入我的鼻孔內,混著汗水和止汗劑的味道,我突然覺得, 身體立時變得 ...
一口氣追曬樓主嘅故事,好多細節描寫同心理描寫,非常正,有個小小提議,樓主可以在後面加入d比如清純女主因為老公出差或者其他男人的追求,令到女主出軌的情節,我相信會更加吸引,期待妳嘅update!

引用:
原帖由 Etkar 於 2018-12-23 12:38 AM 發表 查看引用來源

謝謝師兄的提議,我會在適當嘅時候加入。不過最近放假,會多d陪屋企人,無好多時間寫。
嘻嘻~節日快樂啊!雖然好迫不及待,不過我哋都會繼續follow妳嘅故事~期待!

引用:
原帖由 Etkar 於 2018-11-26 07:48 AM 發表 查看引用來源
第三話(一)
渡過了忙透又刺激的一天,終於回到家中,吩咐傭人處理冰奶後,脫掉今天黏上「濃痰」的衣服,終於可以放鬆心情,舒舒服服地享受一下家庭生活。望著四個月大的孩子,貪婪地啜吮我的乳頭,跟老公玩弄我乳房時一個模樣,我輕輕地說:「寶貝,媽媽嘅奶全部都係你㗎,媽媽唔會俾其他人飲,你唔使咁猴急啊!」孩子彷佛聽懂我的話,放慢了吃奶的速度。

適時老公也返到家了,見到我在房內餵奶,他雙眼發光,猶如餓狼 ...
雖然哩一話系寫你同老公嘅性生活,不過其實好多細節都寫得几好,繼續努力哈~同埋我仲期待緊妳系學校發生嘅情節,有個小提議,如果系同學生嘅話,可以從學生對性一無所知,而妳作為老師就幫距地解開心中困惑展開嚟寫,繼而同學生發生咗關係。正因為甘,又甘啱俾第個仰慕咗妳好耐嘅男老師見到,以此嚟要挾妳同距發生性關系,由唔情願,到最後被距嘅大陰莖征服,從此瞞住妳老公同距維持住炮友關係。。。個人建議,如果你有其他想法,可以同我交流一下嘎~

引用:
原帖由 Etkar 於 2019-1-11 04:29 PM 發表 查看引用來源
第五話(二)

這棟體育館矗立在運動場旁邊,離開了教學樓群,比較接近學生宿舍,學生除了上體育課或是校隊練習會到體育館或運動場,一般都不會到運動場,大家都怕體育科主任,教體育廿幾年嘅雷sir,我都被佢教過。佢出晒名惡,俾佢捉到偷懶,一定俾佢罰得好甘,所以無咩人夠膽會偷偷地走去體育館。老師當然可以用裡面的運動設施,甚至可以同學生同一時間使用,但我們做老師難免有些尷尬。我知道這個時間無體育堂,沒有人 ...
哩一段好正,無得彈!樓主終於俾第個男嘅上咗啦,後來系妳老公未出trip翻嚟之前,妳系米一直俾Ryan搞?

引用:
原帖由 Etkar 於 2019-1-14 08:51 AM 發表 查看引用來源

謝謝師兄欣賞啊,因為呢一篇寫得太激,我一時間接受唔到,所以未有繼續創作落去。
寫得太激接受唔到啊?睇嚟現實中嘅樓主好保守喔,哈哈。

引用:
原帖由 Etkar 於 2019-1-14 06:17 PM 發表 查看引用來源

其實都係㗎!
甘我要開發下妳。。。。。

d思想先得啦😄唔系妳點創作d好作品俾大家欣賞啊

哇哈哈 往哩個方向寫都唔錯喔,醫生最後會同哩位人妻先生發生d咩故事呢?!個人建議可以系一次偶爾機會,由於女主老公無辦法親自陪同做產檢,於是醫生有機可乘,系房入邊搞咗女主,而女主雖然極其唔情願,不過由於醫生好老手,最後女主都系抵擋唔到哩種快感,俾醫生入咗。。。。嘻嘻,唔知點解我好自然就唸翻妳大肚果張相舔,真系好正!

樓主居然往哩個方向去寫,真系無令我失望啊,哈哈哈,精彩!下一集應該就到咗系老公勸說下,女主角終於踏出出軌這一步啦。女主角會唔會從此變成淫婦真系唔知,但系第一次同老公以外嘅男人做愛,絕對系緊張刺激!

引用:
原帖由 Etkar 於 2019-3-26 11:44 PM 發表 查看引用來源

哎喲,師兄,我怕再寫落去,女主變成淫娃,咁就會搞到同其他故仔一樣,無咩好睇啊
我覺得女主角淫唔淫亂,完全在於妳點去描寫距嘅心路歷程同事後反應嘅啫,如果妳唔想女主墮落,妳可以寫翻女主因為愛老公,於是為了滿足老公嘅綠妻癖,就答應了同醫生單獨約會,最後在半推半就之下發生了大戰😉

引用:
原帖由 Etkar 於 2019-4-8 10:30 AM 發表 查看引用來源

哈哈,我地無咩新玩意啊,師兄有咩好介紹啊?
都好多野玩嘅~Cosplay又得,系公共場合搞又得,或者玩野外露出又得,再激d可以玩sm添。

前往最後回覆