上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 我係生完仔的女人仔 (第15話在#602,第16話在#616-619)

收藏  |  訂閱
641  242.1k

有冇食到先?

引用:
原帖由 香港中心的香腸 於 2018-12-20 10:46 AM 發表 查看引用來源
有冇食到先?
哈哈,師兄你估下?

引用:
原帖由 Etkar 於 2018-12-20 12:53 PM 發表 查看引用來源

哈哈,師兄你估下?
咁正, 你快d update喇!!

引用:
原帖由 Eddyo 於 2018-12-20 07:38 PM 發表 查看引用來源

咁正, 你快d update喇!!
謝謝師兄欣賞,但創作需要時間啊~

心如鹿撞😜😜

引用:
原帖由 Etkar 於 2018-12-20 12:53 PM 發表 查看引用來源

哈哈,師兄你估下?
吾估咯,你快開故啦

引用:
原帖由 Etkar 於 2018-12-19 08:27 AM 發表 查看引用來源
第四話(二)
因為剛才跟街坊聊天,耽誤了一些時間,連跑帶跳地飛奔到巴士站,幸好趕及平時乘搭的班次,上了開往學校的巴士,習慣選擇四人座位的位置,見到入職兩年的同事Ryan,他剛巧也選擇了四人座,故我便坐在Ryan對面。放好手袋和裝奶袋後,我一腳踩上高台準備就坐時,巴士突然開動,我便失去重心,整個人撞在Ryan身上,噢!一股男人的味道浸入我的鼻孔內,混著汗水和止汗劑的味道,我突然覺得, 身體立時變得 ...
我都好想比你壓下。。。

引用:
原帖由 Etkar 於 2018-12-19 08:27 AM 發表 查看引用來源
第四話(二)
因為剛才跟街坊聊天,耽誤了一些時間,連跑帶跳地飛奔到巴士站,幸好趕及平時乘搭的班次,上了開往學校的巴士,習慣選擇四人座位的位置,見到入職兩年的同事Ryan,他剛巧也選擇了四人座,故我便坐在Ryan對面。放好手袋和裝奶袋後,我一腳踩上高台準備就坐時,巴士突然開動,我便失去重心,整個人撞在Ryan身上,噢!一股男人的味道浸入我的鼻孔內,混著汗水和止汗劑的味道,我突然覺得, 身體立時變得 ...
一口氣追曬樓主嘅故事,好多細節描寫同心理描寫,非常正,有個小小提議,樓主可以在後面加入d比如清純女主因為老公出差或者其他男人的追求,令到女主出軌的情節,我相信會更加吸引,期待妳嘅update!

引用:
原帖由 牛头人的悲哀 於 2018-12-22 05:39 PM 發表 查看引用來源

一口氣追曬樓主嘅故事,好多細節描寫同心理描寫,非常正,有個小小提議,樓主可以在後面加入d比如清純女主因為老公出差或者其他男人的追求,令到女主出軌的情節,我相信會更加吸引,期待妳嘅update! ...
謝謝師兄的提議,我會在適當嘅時候加入。不過最近放假,會多d陪屋企人,無好多時間寫。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆